En ekstra krydret middagsmat

«Jeg har kun ett par biter igjen av middagen før vibreringen plutselig endrer seg, til en sterk og jevn vibrasjon. Orgasmen er vanskelig å holde unna»

Jeg sitter ofte og tenker tilbake på den kvelden. Jeg liker å ta frem minnene fordi de pirrer så godt, og får det til å kile i både magen og mellom beina.

Disse deilige minnene kommer fra en kveld da jeg, Carina og min kjæreste Vilde spiste middag på en indisk restaurant med svigerfamilien. Da middagen, litt uventet, (og forhåpentligvis uten at noen andre skjønte hva som skjedde) ble litt mer krydret enn forventet.

Deilige, nydelige Vilde sitter tvers over meg. Det lange brune håret hennes er tvinnet løst opp i en topp i nakken. Tilfeldig, men elegant. Hun er kledd i kjolen jeg elsker, den som fremhever akkurat de formene hun ellers skjuler under jobbuniformen. Den mørkegrønne fargen får de blå øynene hennes til å lyse. Det er noe annet med henne i kveld også, hun har ett lurt smil og ett ekstra glimt i øyet hver gang blikkene våre møtes.

Det er den årlige middagen med svigerfamilien. Hver høst samles vi alle sammen på den lokale indiske restauranten. Vildes far, hans nye kone og Vildes to brødre.

Vi rakk akkurat frem i tide i dag. Jeg tar på meg skylden, jeg klarer ikke holde fingrene unna Vilde når hun har på den kjolen. Før vi skulle dra løftet jeg henne opp på kjøkkenbenken, dro ned trusen hennes og slikket henne til hun nesten rev av kjøkkenskapdøren. Det nye glidemiddelet vi kjøpte for en måned siden var nesten tomt allerede, men det holdt en runde til, og hun smakte vått, salt og av deilig jordbær.

Etter å ha tatt den høflige klemmerunden satt vi oss alle ned ved et bord i hjørnet i rommet. Belysningen er dunkel, men behagelig, og lokalet er pyntet opp i en herlig Indisk interiørstil med mønster, gull og avbildninger av guder. Det dufter herlig av krydder og Indiske retter.

Praten sitter løst, og det tar ikke lang tid før forrett serveres og fortæres. Vilde smiler, ler, og jeg syntes jeg kan lese et lekent smil langs leppene hennes. Midt mellom forrett og hovedrett durer telefonen min; En melding fra Vilde.

«Møt meg på toalettet om fem minutter»

Plutselig reiser hun seg og går. Jeg ser på klokka, det pirrer lett i magen. Så unnskylder jeg meg fra bordet og følger etter. Jeg rekker så vidt å komme innenfor døren før Vilde drar meg til siden og kysser meg grådig. Så ser hun meg inn i øynene, med det blikket. F... Det blikket betyr trøbbel, jeg kjenner det kiler mellom beina. Vilde lener seg frem, legger noe i hånden min, og hvisker lekent inn i øret mitt; «Ta på deg denne, vær flink jente...» før hun biter lett i øreflippen min og går.

Jeg kjenner hjertet hamrer mens jeg smyger meg inn i en bås og åpner hånden forsiktig.
En trusevibrator.

Jeg kjenner jeg rødmer lett, og hjertet slår raskere. Så, hvis jeg har vibratoren, betyr det at hun har fjernkontrollen. Jeg kjenner jeg blir kåt og nervøs på samme tid. Burde jeg gjøre dette? Jeg klarer ikke la være, tanken er så pirrende, og vinen jeg drakk til forretten, har allerede lurt meg inn i det lekne hjørnet. Jeg plasserer vibratoren og slår den på, kler på meg igjen og returnerer til bordet.

Hovedretten er servert. Tandoori Kylling med ris og koriander, og trusevibrator. Vilde ser på meg og smiler lurt. Midt i andre bit skvetter jeg litt til da det kommer en lett vibrering mellom beina mine. Svigerfar ser undrende på meg, og jeg stotrer frem noe med en flue. Vibratoren treffer altfor bra, jeg må konsentrere meg for å se avslappet ut, mens varmen stiger i kinnene og deilige strømninger sprer seg fra klitoris og opp mot magen. Plutselig blir vibrasjonene sterkere, den pulserer.

Jeg griper hardere om gaffelen, alle musklene i underlivet mitt, lårene mine og rumpa spenner seg.

Pusten blir raskere, det er så deilig, og jeg sliter med å holde igjen små stønn. Vilde gløtter opp på meg med jevne mellomrom, hun gir meg det blikket og smiler lekent, det lyser av øynene hennes. Jeg kjenner at jeg begynner å bli våt, og jeg ser at Vilde skjønner det også, hun nyter synet av at jeg strever.

Jeg tør ikke møte blikket til noen i svigerfamilien.

Vilde leker med meg, hun leker med vibratoren. Av - på - av - sterkere - svakere. Jeg skifter mellom å nyte, rødme, være stresset og leke tanken på hvor deilig det kjennes å være inni Vilde når hun er våt, dypt inni. Jeg begynner å forstå hva Vildes mål er. Hun vil ha meg til å komme før desserten kommer, og hun vet akkurat hvordan hun skal få det til. Jeg har kun ett par biter igjen av middagen før vibreringen plutselig endrer seg, til en sterk og jevn vibrasjon.

Orgasmen er vanskelig å holde unna. Det pirrer, kiler og vrenger seg inni meg. Den begynner å bre seg fra skrittet, bakover mot rumpa, nedover lårene. Jeg smyger en hånd under bordet, jeg må holde meg fast i stolen. Knokene blir hvite, jeg holder pusten nesten like mye som jeg prøver å slippe den rolig inn og ut. Hjertet hamrer i brystet mitt. Plutselig slipper jeg ut et lite stønn!

Jeg ser forferdet rundt meg og forsøker så godt jeg kan å forkle stønnet med et host, men jeg er ganske sikker på at jeg feilet. Jeg ser forferdet rundt meg, det virker ikke som noen rundt bordet la merke til det, men Vildes eldste bror ser faktisk litt brydd ut. Vilde gliser og holder blikket mitt. Jeg kjenner at jeg er helt rød i kinnene. Så skrur Vilde opp ett hakk til. Jeg klarer ikke holde orgasmen unna lenger! Jeg biter tennene sammen og kjenner den brer seg gjennom kroppen.

Tærne krøller seg i skoene,
jeg biter tennene sammen,
fingrene strammer seg enda mer rundt stolkanten.

Orgasmen bølger seg deilig gjennom underlivet og magen, og det suser i ørene. Hele tiden holder jeg blikket til Vilde. Jeg er så våt, og jeg vet at hun er det også. Jeg prøver å ikke hive etter pusten når orgasmens bølger stilner. Vilde skrur av vibratoren. Jeg er bare evig takknemlig for at ingen har spurt meg om noe under middagen, eller har de det?

Det tar noen sekunder før jeg føler at fokuser kommer tilbake, og jeg legger merke til ett glass melk foran meg. Vilde har fortalt meg senere, at svigerfar la merke til rødfargen i kinnene og den raske pusten min, og han hadde trodd at maten min var for sterk, men at jeg ikke hadde turt å si ifra.

Vi ga svigerfamilien en klem (noe brydd fra min side), og før vi gikk fra restauranten hvisket Vilde forsiktig i øret mitt; «Trikketuren hjem blir en oppvarming til fortsettelsen. Jeg gleder meg til å ta på meg strap-on’en og nyte synet av deg på alle fire foran meg.» 

Jeg smiler forsiktig til henne, rødmen vender tilbake til kinnene. Hun nyter denne makten. Akkurat idet trikkedørene åpner seg, kjenner jeg at en forsiktig vibrering starter i trusen min.