En deilig våt kveld i oktober | Kondomeriet

En deilig våt kveld i oktober

Det var en mørk og kald kveld i oktober. Jeg satt alene i leiligheten min og jobbet på pc-en, men følte at jeg ikke fikk gjort noe og til slutt ga jeg opp. Jeg bestemte meg for å åpne en flaske vin. Jeg helte opp et alt for stort glass, og logget på Facebook. 

Med en gang eg logget på chatten, fikk eg melding av Tor, en utrolig deilig kollega med de blåeste øynene jeg har sett. "Hei, er du opptatt? Jeg trenger hjelp med en bestilling jeg skulle ha sendt før idag! Mulighet for at du kan hjelpe?" Jeg svarte: "Hei! Ingen problem! Om du vil kan du bare komme over en tur, så kan vi se på det ilag. Har akkuratt åpnet en flaske vin!" Med en gang eg trykkte send angret eg på at eg skrev "Har akkurat åpnet en flaske vin" Hva ville han tro? han kom sikkert til å takke nei bare på grunn av det. Men plutselig plinget det inn en melding: "Er på vei"

Tor bodde ikke langt unna, jeg rakk akkuratt å panikk rydde, å sette fram et glass til før eg hørte at det ringte på døra.

Og der stod han, i en stram genser som framhevet den veltrente kroppen. Han smilte, og de blå øynene lyste. "Hei takk for at jeg fikk komme!" Han gikk inn i gangen og tok av seg ytterjakka. "Helt i orden, vil du ha et glass vin?" sa jeg. "Jatakk" svarte hann rask å smilte bredere. Han gikk bort til pcen, mens eg helte i vin å gav glasset til han.

Vi ordnet bestillingen på 20 min, men fortsatte å prate å drikke vin i nesten 1,5 time før han sa: "Jeg må inrømme at jeg nesten vart litt glad når jeg måtte be deg om hjelp" "å?" sa eg svakt. "Ja, du er bare såå..." sa han å lot setningen henge i luften. "sååå?" sa eg å stirret han dypt inn i øynene. Så kysset han meg. Jeg kysste igjen å han begynte å kneppe opp skjorta mi, mens jeg lot hånden gli over den store bulen på buksa. Han var steinhard. Jeg kjente jeg begynnte å bli våt. Han stakk hånden under skjørtet mitt å stakk 2 fingre inn i fitta mi, mens eg utstøtte et lite klynk. Jeg tok av meg bh'en, og han så på brystene mine å sa "wow" før han begynte å suge å bite meg på nippelen. Han fingra meg hard. Jeg kjente jeg ble våtere å våtere, å fittesafta rant ned over lårne mine. Men rett før jeg skulle til å komme tok han fingrene vekk, bet meg en ekstra gang i nippelen, å begynnte å kneppe opp buksa. Jeg måpte når eg så kukken hans, den var perfekt å svær, den største jeg hadde sett! Tor utnyttet muligheten og stakk kukken inn i den måpende munnen min. Jeg begynnte å suge han. Det var fantastisk å kjenne den digre kukken hans i munnen min! Jeg begynnte å runke meg selv, mens jeg sugde han, hardere å hardere. Han drog brått kukken ut av munnen min, satte seg ned att med meg begynnte å leke med nipplene mine med tungen sin. "Du er så deilig!" sa han. Jeg greide knappt å puste, alt han gjorde var fantastisk! Han snudde meg rundt å jeg kjente den stive store kukken inntil rumpa mi. Jeg var våtere en jeg noen gang hadde vert! Men jeg var litt nervøs, han var jo veeldig stor! Han spanka meg et par ganger på rumpa før han sa: "Er du klar?" Jeg rakk ikke svare før han forsiktig pressa kukken inni meg. Det gjorde både godt å vondt på en gang. Han begynnte å øke tempoet å jeg begynnte å stønne. Det var utrolig å kjenne den store harde kukken hans inni meg! Han la seg ned å plasserte meg oppå han. Jeg prøvde rolig å sette meg ned, men han pressa meg ned på kukken raskt. Jeg begynnte å ri han, mens han tok godt tak i brystene mine med hendene sine. Jeg red han raskere å raskere, å jeg kunne se at han nøt det, noe som gjorde meg mer opphissa å økte tempoet enda mer. Jeg kjente jeg holdt på å komme å fortsatte å øke tempo. Så skjedde det, jeg har aldri vert en skriker, men nå skrek jeg, høyt. Han skrek også å jeg kjente at fitta mi ble fylt med varm sæd. Det var det mest fantastiske jeg har kjent noen gang! Jeg la meg ned attmed han å vi lå å stirra hverandre i øynene.

Vi avtalte å møtes allerede neste kveld. Da jeg sovnet den kvelden var alt jeg kunne tenke på, en perfekt svær kukk.