En deilig norsk soldat | Kondomeriet

En deilig norsk soldat

Vi hadde aldri møttes før, men kjente til hverandre gjennom flere år på samme nettsamfunn og gjennom felles venner. Vi var stasjonerte på hver vår side av landet, og jeg hadde lenge syntes at det var noe tiltrekkende med ham. En stund hadde vi mistet kontakten litt, men så kom det en tid at vi tok opp kontakten igjen, og jeg tolket en del av det han skrev som flørting, så jeg flørtet litt tilbake for å se hvordan terrenget var.

Han var i tjueårene, høy, slank men muskuløs, lys i håret, isblå øyne og et blikk som kunne få en til å knele. Han var så fin, men jeg turde selvsagt ikke være alt for tydelig i flørtingen min før jeg visste om han faktisk syntes jeg også var attraktiv. Men så kom dagen at han måtte flytte til min region av landet pga sin jobb i forsvaret, og jeg ble kjempeglad. Vi hadde planlagt å møtes og jeg var veldig spent. Jeg venta på en kafé, det var ettermiddag og jeg hadde avtalt med han at han kunne få sove i leiligheten min mens han var i byen den helgen, og det takket han ja til… Mens jeg satt der i min egen verden kom han inn på kafeen. Han hadde på seg uniform, berett og en bag med seg. Og jeg, som han allerede visste, var svak for menn i uniformer… Han så seg litt om og fikk øye på meg ved bordet og kom gående. Pulsen min steg i det han stod der foran meg. Jeg reiste meg opp, smilte og sa hei mens jeg ga han en klem. Hjertet mitt slo for fullt og jeg var ganske nervøs. Han selv var rolig og viste ikke så mye tegn til nervøsitet. Vi ble sittende noen timer å snakke sammen før jeg spurte om han ville bli med til leiligheten min, jeg hadde planlagt å lage middag og ordne.

På veien opp til leiligheten slo tankene inn for fullt, jeg lurte på hva jeg skulle finne på å si, hva jeg skulle gjøre for at det ikke skulle bli en pinlig stillhet eller noe. Jeg låste oss inn i leiligheten og viste han hvor han kunne henge fra seg yttertøy. Viste han en kjapp runde rundt i den vesle leiligheten før jeg fant ut at jeg skulle by han på noe fra barskapet. Han takket ja og jeg gikk bort til skapet for å ta ut glass og en flaske med vin. I det jeg setter fra meg glassene og skal ta etter flasken med vin kjenner jeg et par muskuløse hender på hoftene mine og hans varme pust i nakken min. Jeg ble helt stum og det gikk en deilig og ubeskrivelig følelse gjennom kroppen min. Vi ble stående slik i nærmere et halvt minutt før jeg snudde meg mot han. Han var høyere enn meg og så meg dypt inn i øynene med sine vakre blå. Verken jeg eller han sa noe, vi leste bare hverandres kroppsspråk. Han nærmet seg med respekt og la den ene hånda på hofta mi mens han forsiktig strøk meg ømt på kinnet med den andre hånden. Han strøk meg over munnen og jeg lukket et øyeblikk øynene mens han kjærtegnet meg. Jeg var så begeistret og stemningen var så spent og deilig. Hårene på armene reiste seg og jeg kjente lysten tvinge seg raskere og kraftigere på. Barrieren ble raskt brutt i det han bøyer hodet sitt og kysser meg forsiktig, jeg nektet ikke og godtok invitasjonen. Han strøk hendene lidenskapelig langs ryggen og smøg dem straks under blusen min og strøk videre oppover ryggen mens kyssingen vår stadig ble hetere. Jeg selv strøk han nå oppover brystkassen og følte meg så ydmyk der jeg stod foran en deilig mann i forsvarets uniform. Nå strøk han meg forsiktig over rumpa i den stramme buksa, og presset hånden lett bakfra og mot underlivet mitt, jeg tok et steg nærmere og jeg kjente den stive penisen hans mot magen min. Straks løftet han meg opp, med bena mine rundt midjen hans bar han meg inn på soverommet mitt som jeg for ikke så veldig lenge siden hadde vist han…

Han la meg ned på sengen som jeg så fint hadde redd opp, og han stod foran senga og begynte å kle av seg uniformen. Jeg klarte ikke vente, så jeg satte meg på knærne på sengekanten foran han og hjalp til. Fort hadde jeg ribbet han for klær på overkroppen, og nå gikk jeg løs på buksene hans. Jeg strøk på utsiden av buksa og over den harde penisen hans, og han åpnet beltet sitt og åpnet på buksa. Den falt ned på anklene hans mens jeg kledde av meg selv, noe som gikk raskt. Jeg la meg på rygg i sengen og han fulgte like snart etter og la seg mellom bena mine. Vi lå der nakne og varme inntil hverandre og det føltes som om tiden stod stille, vi fortsatte å kysse mens vi tok på hverandre. Jeg kjente den harde penisen hans mot underlivet mitt, saftene var for lengst begynt å renne. Han strøk meg langs låret for snart å stimulere sansene mine med lett suging og kyssing på de stive brystvortene mine. Brystene mine ble to håndfulle i de maskuline hendene hans, og han masserte dem så deilig. Han fortsatte å kysse meg nedover magen og på innsiden av låret, så strøk han meg med den varme hånda over fitta mi. Han lot et par fingre beføle meg mellom de våte leppene før han smøg dem forsiktig inn i meg. Han begynte å slikke rolig og ømt, slik holdt han på i noen minutter før han ble mer intens i slikkingen. Dette var en mann som visste hvordan han skulle tilfredsstille en kvinne. Han sugde på klitorisen og småbet mens han lot de to fingrene gå inn og ut av meg raskere. Jeg var så opphisset og jeg skalv i lårene, jeg dro meg selv i håret og bet meg i fingeren. Han var så deilig.

Etter å ha slikket og fingret meg i noen minutter la han seg forsiktig over meg og førte penisen sin inn i den søkkvåte fitta mi. Han holdt den ene hånda oppe ved halsen min mens han holdt det ene benet mitt med den andre. Han støtet mot meg hardt, jeg klynket. Hodet mitt kjentes ut som om det skulle sprenges av alle sanseinntrykkene jeg nettopp hadde fått og skulle fortsette å få. Etter hvert gikk han over til et raskere tempo, men han fortsatte å støte like hardt og deilig mot meg. Han stønnet selv og det gjorde meg bare ennå mer kåt enn hva jeg allerede var. Han bet tennene sammen og ble bare raskere og raskere i tempoet til jeg skrek av fornøyelse. I det han stoppet for å ta et nytt tak, trakk jeg meg litt fra han for å dytte han bak i sengen, nå var det min tur til å tilfredsstille denne soldaten. Jeg grep om penisen hans som nå var blitt steinhard og jeg lekte med tungen på skaftet hans før jeg lot penisen hans gli inn i munnen min. Jeg stelte han vel og sugde og runket han lenge, jeg skjønte at snart ville han eksplodere utover meg, han hadde tross alt holdt ut ganske lenge, så jeg inviterte han til å komme i munnen min… Jeg runket og sugde og han boret hånda inn i det lange håret mitt og øyeblikkelig fylte han munnen min med sin saft og jeg svelget og slikket penisen hans ren. Han falt bak i senga og var svett og andpusten. Jeg la meg i den trygge og varme armkroken hans, og ikke lenge etter sovnet vi utmattet i armene til hverandre. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg tilbød han å overnatte hos meg.