En deilig kinotur

Vi hadde truffet hverandre på en chat på nettet. Hun var 16 og jeg var 20. Vi hadde pratet med hverandre og utvekslet noen bilder. Så i helga skulle vi på klassetur til Trønderhovedstaden. Jeg stod og ventet på bussholdeplassen, litt spent. Der, endelig kom en buss. Jeg stirret spent og våre øyne møttes, og vi visste begge hvem den andre var. Vi tok raskt hverandres hender før vi gikk bortover og stilte oss bak et hjørne. Hun var litt lubben og deilig. Det var midtvinters og ganske kaldt, så vi stilte oss tett inn til hverandre og våre lepper møttes forsiktig og de var så utrolig myke og deilige. Hun hadde piercing i tunga og en liten røyksmak som pirret litt ekstra selv om jeg aldri hadde røkt. Vi stod der og klinte en lang stund og masserte hverandres rumper. Det var utrolig deilig å bare la våre tunger åle seg rundt hverandre og massere hverandres rumper.

Etter en stund ble vi enige om å gå på kino og ba om billetter på bakerste rad. Vi kunne begge kjenne og se at den andre var utrolig kåt. "Du er deilig du Ivar", sa hun. "Du og Ida", sa jeg. Da vi kom oss inn i kinosalen fant vi plassene våre og filmen begynte. Heldigvis var det ingen andre på den bakerste raden denne kvelden. Vi satte  oss ned og begynte å stryke på hverandre og kline litt mer. Hun lot den myke hånden sin gli over kroppen min før hun lot den gli ned mellom bena mine. Der kjente hun noen hardt og deilig. Hun smilte lurt og kneppet opp buksa mi før hun lot hånda si gli ned under bokseren min og begynte å masturbere meg samtidig som vi lot våre tunger snirkle seg rundt hverandre. Jeg prøvde å ikke stønne så høyt siden det var andre i salen. 

"Så deilig du er" hvisket jeg. Hun økte hastigheten og hun bare smilte til meg da hånda hennes ble våt av sæd. "Mmmmm…." stønnet jeg. "Nå er det min tur", sa hun og tok hånda mi mellom bena sine. Jeg kunne allerede kjenne at hun var varm og startet forsiktig med å stryke utenpå buksa før jeg kneppet opp og lot den gli ned under g-strengen. Der kunne jeg kjenne at det var vått, varmt og deilig. Jeg begynte å massere klitorisen hennes samtidig som vi klinte, smilte og kriblet av ungdommelig kåthet. Jeg stakk så inn en finger og deretter to. "Ååå.....så deilig", hvisket hun. Jeg økte farten og da kom hun. Plutselig var visst filmen og ferdig, og vi viste ikke hva som hadde skjedd i den… men vi var begge enige om at det hadde vært en deilig kveld.