Elvens sus | Kondomeriet

Elvens sus

"Jeg kjente klitoris sitt begjær og ba han om å være litt mer hardhendt. Han la meg ned på senga og tok tak i mine armer, holdt dem fast mens han brukte den andre handa til å skille kjønnslepper og han lekte med tunga mye hardere nå. Han stod over meg og jeg så pikken hans begynte å svaie og dunke. "

Nede ved elven følte jeg meg alltid "hjemme". Her hadde jeg og Olav lekt i våre barndomsår. Vi var hyttenaboer da vi vokste opp, og foreldrene våre eier fortsatt hyttene. Jeg hadde ikke sett Olav siden vi var konfirmanter. Denne helgen skulle jeg nyte alene på hytta. Det var sent i august, men fortsatt noen nydelige dager og kvelder. Nå skulle jeg bade og avkjøle meg, siden ble det å gå til sengs, for en ny dag i morgen ventet.

Jeg hadde tatt på meg badekåpen, den var så enkel å tulle rundt meg når jeg var ferdig. Elven suste nedover stryket og jeg svømte bort til kulpen. Den hadde vært der så lenge jeg visste om, og var min favorittplass. Jeg hang meg over steinen med nesa vendt mot vannet. Kjente at skuldrene verket, så jeg tok noen ekstra strekkøvelser og "syklet" litt i vannet med bena. Jeg følte meg iakttatt, men tenkte at det er jo så mange dyr i skogen, og det er jeg vant til. Jeg kunne ikke riste av meg følelsen av å bli sett på. Søren også, jeg var naken. Trodde jo virkelig jeg var alene her nå. Jeg prøvde meg på et forsiktig rop, men det ble halvkvalt av engstelsen som steg opp i meg. Det var jo så mye rart nå for tiden. Jeg måtte slutte å tro at jeg var så trygg over alt. Det steg frem en skikkelse. I all verden, hvem var det? Kunne det være Olav da? Han hadde på seg shorts og en t-shirt. Noe på beina trengte man ikke her ute.

Jeg ble liggende i kulpen å glo på han. Han var lang, hadde lang overkropp og underkroppen var ikke fullt så lang. Må vel si han ikke var veltrent, men tok nok litt vare på kroppen sin allikevel, ikke at det betydde noe, la jeg fort til i tankene mine. Han hadde kornfarget hår som lå hit og dit, han kledde det. Han hadde stor nese, øyne satt nærme hverandre med tydelige øyenbryn over seg, han var langfjeset, men tydelige kinnbein og munnen hadde veldig fine lepper. Leppene var markerte og fyldige. Han kom nærmere og sa han het Olav. Spurte fort om jeg var Ingrid. Tenkte at jeg skulle si nei, men fikk meg ikke til det. Han fortalte han hadde vært på hytta i hele sommer. «Så du følger etter meg da eller»? spurte jeg kvast. Han smålo litt, så sa han, «jaså du». «Du har fortsatt den lille frekkheten i deg»

«Kan jeg»? sa han, og pekte nedover mot meg. «Mmmm», sa jeg og sa at vannet er jo for alle. Sa han brukte å bade her nå, som vi gjorde da vi var små. Det er jo klart tenkte jeg. Endelig en helg fri og ikke fikk jeg være alene her. Her i kulpen som jeg var så glad i å tenke tilbake på svinnende år, og drømme om fremtiden. Jeg konsentrerte meg om elvens sus. «Jeg ser du har blikket» hørte jeg plutselig ved siden av meg. Fillern tenkte jeg. Hvordan klarte du å komme ned hit uten at jeg hørte det? Jeg måtte virkelig slutte å dagdrømme. «Blikket»? sa jeg. «Du drømmer» sa han. Kjente han meg virkelig så godt, og jeg, jeg kjente virkelig at jeg ikke gjorde det med han. Så begynte han å fortelle om hva vi gjorde i sommerferiene på hytta da vi var små. Jeg måtte le, dette hadde jeg glemt. «Hadde vi det så gøy assa»? sa jeg.

Jeg så han ristet på hodet, og sa at hukommelsen var som før hører jeg. Fysj, for en blæret kar han hadde blitt da. «Du, jeg tøyser med deg». «Er ikke det lov»? Jeg så på han og glemte tid og sted fullstendig. For noen øyne han hadde. De var jo grønne. Jeg druknet i de nydelige glitrende øyne hans. Smilet rundt munnen hadde så søte smilehull så jeg fikk lyst til å holde han tett inntil meg. Håret var utrolig gyllent og flott, for en manke. Jeg følte plutselig at jeg ville rufse han i håret. Ta tak i det og la han gjøre hva han ville med meg. Jeg ble forundret over meg selv. Jeg kjente på opphisselsen som bygget seg opp rundt klitorisen min. Han blåste forsiktig vekk panluggen å så på meg.

«Hvordan har du det egentlig»? Jeg husket plutselig at jeg og Olav, vi delte alle disse somrene vi hadde på hytta. Jeg kunne snakke med han om alt, og jeg hadde aldri fått noe i retur eller hørt at han sladret om noe. Jeg lurer på om han er sånn fortsatt? Jeg savnet han, en slik venn skal du lete lenge etter i disse dager. Øynene hans boret seg igjennom mine, og huden min kjente jeg nuppet seg. «Fryser du sa han»? «Ja», sa jeg klart og tydelig. Det var ikke kulde jeg kjente, men en følelse spredde seg i kroppen min som jeg ikke hadde kjent på lenge. Kåt, jeg er kåt, så utrolig deilig å føle på. Jeg lukket øyne et øyeblikk og trodde nesten jeg fikk orgasme bare han lente seg litt inntil meg og sa «du må få igjen varmen». Jeg skjønte at vi ikke hadde klær på og tenkte at dette var så pinlig. Jeg fomlet etter en stein for å holde foran meg, men det ble med å fomle. Han tok armen min, dro fingrene sine nedover til albuen, og spurte, «hva gjør du»? Har du blitt sjenert? Han lot hånda gli nedover armen igjen, ned til håndleddet, og jeg måtte hive etter pusten.

«Nå tror jeg du må kle på deg», og idet han sa det tok han brannmannsløft på meg og bar meg opp til land. Jeg fikk ikke sukk for meg og jeg ble våtere og kåtere når han tok på meg. Han bærte meg med bestemte hender og de var så deilige å føle mot huden min. Oi, for en rumpe tenkte jeg. Neineinei, Ingrid hva driver du med. Fokuser på elvens sus. Han satte meg ned og holdt morgenkåpen opp og tullet meg inn i den. Jeg kjente fingrene forsiktig komme nær huden min. Jeg hikstet. Han dro på seg shortsen og begynte å gå. Jeg stod fortumlet igjen og kjente hele kroppen sitret av behag, og ville ikke la han gå, men jeg kan jo ikke virke desperat. At han, Olav, skulle ha denne innvirkningen på meg da? Ikke et utseende som tiltar meg egentlig, ikke noen jeg ville falt for. Jeg skjønte jo det var "noe" og det var nok øynene, men kunne en kvinnes kropp føle det på denne måten bare på grunn av øynene? Blir du med å fiske i morgen? datt det ut av meg. Han lyste opp, og sa, «som i gamle dager». Vi slo følge opp til hytta. Nå frøys jeg kjente jeg, skikkelig også. Kroppen visste ikke om den skulle riste av oppstemthet og kåthet eller kulde. Måtte skynde meg inn. Jeg og Olav stod i dusjen sammen. Hvordan det skjedde husker jeg ikke.

Han såpet meg inn, grundig. Jeg sanset med hele mitt sanseapparat der fingrene hans berørte kroppen min. Så forsiktig, så passe hardt, så sensuelt, så mykt, så sexy hender. Jeg stønnet og nytelsen vokste i meg. Nå var fitta mi klar til å motta hans pikk. Jeg snudde meg mot han og møtte et blikk som satt som fyrverkeri i meg. Gnistene slo ned oppi hodet mitt og alt snurret rundt. Jeg kjente han holdt meg hardt inntil seg mens jeg var på vei et "sted" der ingen andre hadde tatt meg med. Dette følelsesmessige øyeblikket bare av noens hender og øyne. Jeg kjente ikke meg selv igjen. Jeg trodde jeg hadde kontroll på meg selv. Jeg lot meg rive med i dusjens varme stråle som skylte såpen bort fra kroppene våre. Han befølte meg der jeg ikke trodde jeg hadde erogene soner. Hele min kropp struttet av lyst. Jeg kjente lemmet hans mot låret mitt. For en pikk som dunket, og jeg ville bare ha han inn i meg. Han lot leppene omkranse mine. Kysset meg som ingen hadde kysset meg og lot tungen leke seg nedover halsen og brystet. Smakte på mine brystvorter og sugde forsiktig på dem. Han holdt hendene rund hoftene mine og løftet meg opp til seg.

Jeg klamret meg fast til han med beina rundt hans hofter og ventet på støtet. Det kom aldri. Han lot seg ikke gi etter for fristelsen å kjøre den stive pikken inn i meg. I stedet førte han to fingre bestemt inn i fitta mi. Traff G-punktet, og jeg jamret meg. Han knadde og sugde mine bryster så jeg kom i en eksplosjon av en orgasme som bare ble sterkere og sterkere. Jeg nådde toppen og aldri har jeg kjent en slik en orgasme før. Jeg kjente fittesafta renne nedover meg selv. Han satte meg ned og vi stod bare og holdt rundt hverandre og det føltes som evigheter. Jeg ønsket jeg kunne stoppe tiden. Jeg så han inn i øynene og jeg følte meg yr. Jeg kilte han nedover brystkassen og magen med tunga. Jeg kjente han hev etter pusten som ble rytmisk sammen med hvordan jeg befølte han.

Jeg slikket brystvortene og knadde rumpeballene hans. Så utrolig deilig hud han hadde. Jeg kjente kroppen på nytt begynte å begjære igjen. Jeg kjente lemmet vokse og dunke, tittet forsiktig ned og så at staken hans var fylt til randen snart og ville gå av hvert øyeblikk. Penishode glinset i takt med dråpene som falt ned fra dusjhode og blodårene var store og karakteristiske på hans pikk. Jeg ville så gjerne kjenne og føle og sanse han, men tok meg i det. Åhhhh, hvordan han vokste, og spruten var ikke til å unngå der jeg sugde brystvortene i takt med hans pust, og lot munnen beføle han nedover til lemmet hans. Det gnistret foran mine øyne igjen. Jeg sugde pikken hans til den var tom for sæd som rant nedover munnvikene mine. Jeg tok på meg selv og lekte meg litt med klitoris, mens han ristet de få dråpene som var igjen i pikken utover puppene mine. Han slo av dusjen og løftet meg opp og bar meg inn på soverommet. To våte kropper la seg ned på senga i hverandres armer og kysset hverandre. Han strøyk meg over det krøllete røde håret mitt. Holdt ømt i håret mitt og brukte tungen på brystvortene mine. «Jeg må pule deg» sa han. «Jeg er så kåt på deg» la han til. Jeg følte det samme og sa han måtte ta meg. Han løftet rompa mi opp og holdt meg fast i hoftene mens han skilte kjønnsleppene mine og brukte tunga på meg som en fjær.

Jeg kjente klitoris sitt begjær og ba han om å være litt mer hardhendt. Han la meg ned på senga og tok tak i mine armer, holdt dem fast mens han brukte den andre handa til å skille kjønnslepper og han lekte med tunga mye hardere nå. Han stod over meg og jeg så pikken hans begynte å svaie og dunke. Pikken ville ha mer. Pikken oste av kåthet der den vokste seg i full størrelse. Jeg måtte måpe da jeg så hvor hard den ble med sitt nydelige uttrykk og den glinset mot meg. Jeg sugde han. Jeg kunne føle blodårene på innsiden av munnen min. Jeg slikket og ynket meg. Måtte ha han. Han bråsnudde meg rundt på magen. Løftet rompa opp til seg og spytta meg i rompesprekken samtidig som han tok fittesafta mi på pikken sin og dro den et par ganger. Jeg kjente pikkhode dunke på vei inn i fitta mi. Jeg var glad jeg var våt. Pikken skled forsiktig inn i fitta mi og jeg kjente han presse seg lenger inn. Jeg ville ha han helt til bunns. Han knulla meg til atter en deilig orgasme som rei min kropp fra topp til bunn, og kåtheten ville ikke slippe taket. Jeg visste at fisketuren i morgen kom til å bli uforglemmelig. Jeg måtte ha hele han, føle hele han, føle meg i ett med han, føle begjær og elske med han. I mellomtiden måtte jeg føle på lengselen. -orkidedatter-