Elskeren med et ønske

Hun vrir om nøkkelen i døren og hører låsen gå opp. Hun går inn døren, tar av seg ytterjakken og skoene. Men i det hun strekker ut hånden for å henge fra seg nøkkelknippe, tar en arm et hardt tak rundt den smale hoften hennes, og en hånd holder stramt om munnen hennes. Nøkkelknippet faller i bakken. Hun blir dratt baklengs inn på sitt eget soverom og slengt ned på sengen med en kropp over seg. Strømpebuksen hennes blir dratt ned og skjørtet hennes løftet opp der hun ligger med magen på sengen. Hun hører et mannlig tilfredsstilt sukk i det hun kjenner et par fingre ta på henne mellom bena. Hun smiler og gir fra seg et lite, lyst stønn. Hun har savnet slike overraskelser fra elskeren sin.
 
Uten å si noe drar han av henne trusen og knepper deretter opp smekken sin. 4 knapper, ingen glidelås. Han legger seg over henne igjen og en hånd sklir over i hennes. Han legger øret mot ansiktet hennes og han hører hun puster fort. Han tennes av dette. Han gnir den harde kuken sin mot rompa hennes og stønner. Han hører henne stønne også. Han tar to fingre mellom seg og henne og trykker dem ned og inn i fitta hennes. Hun sprer bena enda litt til. Han løfter drar opp singletten hennes det han klarer. Hun kjenner noe hardt presse inn i henne. Hånden hennes kniper hans og hennes frie hånd klorer seg godt fast i lakenet til sengen.
 
Det er varmt i rommet og små svetteperler kryper ut av huden hans etter hvert støt han gir henne. Det drypper ned på den nakne, myke og markerte nedre delen av ryggen hennes. Dette gjør det lettere for ham å gli over henne, igjen og igjen. Tung pusting og enkelte stønn høres fra Helene der hun ligger på sengen sin og tar imot det Daniel har å gi henne. Hun begynner å bli utålmodig, hun vil kysse ham. Hun vrir seg, prøver å snu seg, men et ertende «Nei» kommer fra Daniel «ikke enda».  Hun akker seg, som resulterer i et langt stønn da han øker tempoet. Med all kraft hun har vrir hun seg rundt og smiler til ham, han smiler tilbake og de kysser, mens han igjen støter inn i henne. Hun løfter hoften opp mot han i ren refleks og han tar tak rundt den og løfter henne opp i det han setter seg på kne. Hun har føttene sine i sengen og løfter seg opp og ned på kuken hans. Han følger etter hennes rytme. Helene bøyer hodet bakover og stønner, høyere enn før. Daniel sukker tungt hver gang han kjenner henne tre seg godt ned på det stive lemmet hans.
 
Før han legger seg bakover på rygg med Helene over seg drar han av henne singletten og knipser av henne bh-en. Nå som hun kjenner ham presse seg enda lengre inn i henne, merker hun at det ikke er lenge til før hun kommer og hun ber ham om å gjøre seg klar til å komme med henne. Dette er noe han har ventet på og småklorer henne på korsryggen i det han øker tempoet til maks, og hun klorer brystkassen hans, hardere enn hun selv vil, men det er ingenting hun kan gjøre noe med. Nå er det like før. Stønnene fra begge blir høyere og overdøver den knirkende sengen.
 
Akkurat i det den våte fitta hennes blir enda våtere, kjenner hun pumping fra Daniel og i et sekund er det vanskelig å skille hans pumping fra hennes. Sammen høres stønnene deres, og de fyrer opp fyrverkeri sammen. 
Side om side i sengen ligger de. Helene smiler fra øre til øre, med en hånd på pannen og ser i taket som hun pleier og Daniel ligger med armen under nakken hennes og ser på henne. Hun er alltid vakker, men aldri så vakker som rett etter en real kjærlighetserklæring. Ømt og forsiktig kysser de hverandre og Daniel lover at han skal fortsette å overraske så lenge hun vil ha ham i livet sitt. Helene svarer «best for deg» og tenker i det stille på hvor mye hun ønsker å ta forholdet et hakk videre. De sovner i hverandres armer, begge tilfredsstilt.