Elektrikeren Martin

Etter jeg ble singel så bestemte jeg meg for å ikke gå til sengs med noen mann jeg ikke følte noe mer for. Nå hadde det gått fire år og jeg var fornøyd med å tilfredsstille meg selv. Jeg hadde også gått til innkjøp av en vibrator med ti hastigheter som jeg kunne sitte på å ri mens jeg jeg justerte hastigheten. Jeg fikset orgasmene selv og slo meg til ro med å være sær og kravstor.

Så en dag da jeg skulle henge opp en ny lampe i trappeoppgangen vurderte jeg å ringe etter en elektriker for å få det utført. Det kostet mye, men nå ville jeg prioritere å fikse opp litt hjemme så fikk heller ferieturer vente. Jeg hadde kjøpt inn en lysekrone som skulle pryde den mørke trappeoppgangen og kunne ikke vente med å få den opp. Etter å ha snakket med sentralbordet ble jeg tildelt en elektriker som het Martin. Han ringte meg opp igjen og avtalte tidspunkt for å komme å se. Jeg tenkte ikke mer på det annet enn at jeg gledet meg vilt til å smykke hjemmet med lysekronen, få opp et stort maleri på veggen og gjøre det trivelig, og lunt.

Jeg tok fri den dagen han skulle komme og startet morgenen med en tur på tredemølla, og en runde markløft. Jeg følte meg i god form. Spiste en deilig frokost og gikk å la meg litt nedpå etter å ha dusjet av dagens treningsøkt. Jeg tok en slåbrok rundt meg, var naken under og krøp ned i sengen. Ved siden av sengen lå vibratoren og jeg var så våt mellom bena. Det var lett å la den gli inn mens jeg vellet meg i nytelse. Det var himmelsk og etter to runder med orgasmer så hoppet jeg opp for å kle på meg til elektrikeren skulle komme om 30 minutter. Fullt påkledd så åpnet jeg opp for verdens deiligste mann.
 
Han hadde mørkeblå øyne med lange mørke øyenvipper og han hadde det mest selvsikre, faste blikk jeg ikke hadde sett på evigheter. Jeg rødmet og så vekk flere ganger for blikket hans var rett og slett for intenst noen ganger. Han fikk se trappeoppgangen og hentet en stige i bilen. Jeg var helt mo i knærne. Ble flau over å tenke på hva jeg nettopp hadde gjort før han kom og samtidig litt kåt, jeg var fremdeles fuktig mellom beina. Martin kom inn igjen og jeg la merke til at han tittet etter meg når jeg gikk opp trappen. Jeg følte meg absolutt ikke sexy, hadde ikke tatt på meg annet enn en treningstights og en treningstrøye. Han kom i en sort arbeidsbukse.

Jeg la merke til at han hadde på seg svarte elektrikerhansker. Armene hans var muskuløse, markerte underarmer, ikke store, men naturlig markerte. Jeg så for meg han naken under arbeidsbukse. Herregud så sexy han var! Jeg rødmet, sendte sms til en venninne fra 2. etasje. Hørte han sukket og stønnet opp stige trappen. Jeg ropte om jeg skulle holde, men han sa det gikk bra. Han hadde gjort det mange ganger før, lo han. Det lettet litt på stemningen og jeg gikk for å se på han. Han hadde klatret høyt opp nå. Jeg bare stod der, i drømmeland. Aldri hadde jeg blitt så paralysert av en vilt fremmed person før. Han var sikkert midt i 30 årene.
'
Hadde ingen ring på fingeren, heldigvis. Han tittet ned på meg og spurte om vi hadde møttes før en gang, om jeg kjente Eirik eller Håkon fra Langhus. «Neeeei», svarte jeg. Kunne ikke huske hverken Håkon eller Eirik, men så kom vi på at vi hadde felles bekjente likevel. Han var lillebroren til en gutt jeg var interessert i ungdomsårene. Det sa jeg ikke noe om, bare at jeg hadde kjent broren hans og festet med han i ungdomstiden. Vi snakket litt om broren, at han hadde giftet seg og fått barn. Også fikk jeg vite at Martin var singel… Jeg kjente et hopp inin meg. Jeg som ikke hadde tittet en gang på en mann på fire år nå, plutselig var jeg betatt.

Martin klatret ned, jeg hadde hentet et glass vann til han og stod nå med glasset i hånden. Han tok i mot, fremdeles med vidåpne øyne. Jeg tenkte faen heller, nå eller aldri. Lente meg fremover og kysset han på kinnet mens jeg strøk han over brystet. Jeg kjente konturene, varme og stramme. Brystvortene ble stive og han stønnet svakt. Ingen tegn til at han var ukomfortabel… Vi kysset med tunger. Han hadde de deiligste bevegelser og vi var helt i rytme. Jeg kjente hånden hans på låret mitt, over buksekanten og han trakk buksene mine forsiktig ned. Herregud, så våt jeg var! Der i trappeoppgangen stod vi og råklinte. Klærne var av og han satt meg opp på gelenderet.

Jeg trakk bena godt opp og tok først et godt tak rundt pikken hans. Den var hard, stor og en dråpe saft rant ut. Jeg runket han noen ganger. Trakk pikken hans mot munnen min mens jeg smakte på han, samtidig som jeg sugde han i sakte fart. Han stønnet høyere enn sist og jeg var så kåt at jeg nesten kunne kommet der og da bare ved å suge han. Han ba meg stoppe, sa at han var så kåt, så om jeg sugde mer nå ville han komme for tidlig. Jeg lot han sleike meg, han brukte tungen like godt som i munnen min. Ahh, det var like før jeg også kom!

Så reiste jeg meg og trakk han ned på et trappetrinn. Skrevet over han og så fitta mi skli over pikken hans mens vi begge stønnet. Det var så vått og han fylte meg. Det tok ikke lang tid før vi begge kom og jeg kjente det i klitoris, innvendig og liksom vibrerte i ekstase. Det var en etterlengtet orgasme som slo alt jeg tidligere hadde opplevd! Og Martin og jeg har hatt mange flere sammen i ettertid <3.