Eldre arbeidskollega

"Jeg koser meg når jeg kan få suge og slikke på manndommen hans. Jeg vet at når han begynner å slite med å ligge stille, er det ikke lenge før han kommer. Jeg satte en finger mot analåpningen og økte intensiteten med munnen."

Det er en surrealistisk opplevelse når du ligger hjemme alene i sengen og leser novellene på kondomeriet.no. Så kommer man over en novelle hvor man er en av hovedpersonene. Jeg skjønte med en gang at jeg var «Johanne» i novellen «ung arbeidskollega». Så derfor kan jeg fortelle om en av de andre gangene den unge arbeidskollegaen fikk en deilig seksuell opplevelse. Denne opplevelsen tenker jeg ofte på når jeg ligger i sengen alene. Vel den har faktisk vært innom hodet når jeg har vært med andre partnere også.

Jeg satt hjemme hos foreldrene mine en kveld da det tikket inn en melding på telefonen, fra han. «Hei Johanne, jeg ser på Facebook at du er hjemme. Skal du overnatte i Gjerdrum?» Jeg smilte og moren min sa, «skal du til Nina?» «Ja, jeg tror jeg overnatter». «Du får hilse henne». Jeg gikk inn i leiligheten til Kristian, hørte han sto i dusjen, så jeg tok med meg skoene og jakken for å overraske han inne på soverommet.

Jeg kledde av meg og ryddet vekk alle klærne mine, før jeg la meg naken i sengen hans med blindfold foran øynene. Jeg hørte dusjen ble skrudd av og at dusjdørene ble åpnet. Det begynte å skje noe i kroppen og nå hørte jeg trinnene hans over stuegulvet. Jeg hørte han stoppet ved døra, men han sa ingenting. Jeg hørte en skuff åpne seg, det kilte litt ekstra i kroppen. Jeg hørte pusten hans og at skuffen åpnet seg.

Jeg var spent, han startet med en kilefjær over brystene og magen. Det ilte igjennom kroppen. Han fortsatte å kile meg over hele kroppen, nå var jeg blitt virkelig våt og klar. Han sa fremdeles ingenting, men nå kom opp i sengen. Jeg forsto at oljen ble funnet frem. Kristian er fantastisk til å massere, nå fikk hele kroppen deilig pleie. Så til slutt tok han for seg underlivet mitt, tunge og fingre var på alle de rette stedene, men når tungen jobbet og jeg ble fingret samtidig, eksploderte jeg i min første orgasme.

Nå kastet jeg blindfoldet, så startet jeg med å gi han en blow job. Jeg koser meg når jeg kan få suge og slikke på manndommen hans. Jeg vet at når han begynner å slite med å ligge stille, er det ikke lenge før han kommer. Jeg satte en finger mot analåpningen og økte intensiteten med munnen. Det ga resultater. :) Jeg sluttet brått og satte meg på han med rompa mot han og red. Han elsker det visuelle og jeg elsker å kjenne han fylle meg med staven sin. Jeg økte tempoet og han sa, «Johanne, du er fantastisk».

Jeg red ham samtidig som jeg gjorde knipeøvelser, nå vet jeg at han snart vil komme. Han grep tak i hoftene mine og stønnet ut i orgasme. Jeg satt rolig og melket han for de siste dråpene. Jeg tok en liten tur på toalettet, når jeg kom tilbake sto Kristian og kikket i kommodeskuffen. Han ba meg stille meg på alle 4, som sagt så gjort. Jeg visste hva som kom, han fant frem oljen og masserte underlivet mitt, han var svært forsiktig. Men økte intensiteten rundt rompa.

En finger forsvant inn i rompa. Så en til, nå begynte han en forsiktig massasje av musa mi. Hjelpes hvor kåt jeg var. Han trakk fingrene ut og satte penis mot hullet. Han lot det dryppe litt olje på tuppen og lot den gli sakte inn. Så økte han tempoet gradvis. Før han brått trakk seg ut og sa, Vi forsetter i morgen. Noe vi gjorde. Det begynner å bli en stund siden siste gangen vi møttes, men ettersom du tydeligvis er her inne, send meg en melding.