Ekte kjærlighet?

Vinnernovelle september 2012

Sofie satt i baren og sukket for seg selv, hun burde visst bedre. Nok en gang hadde veninnene en etter en forsvunnet med sine nye erobringer. Hun ville sitte litt til, for de siste ukers stress hadde gjort henne veldig usosial, så var deilig å bare sitte å se på folk å høre omen av mennesker som pratet. Hun bestilte sin tredje drink da noen la hånden rundt midjen på henne og visket henne i øret: "du er aldeles nydelig Sofie". Sofie snudde seg rask og såg forskrettet opp i øynene til hennes nye sjef, Erik, han som ikke hadde vært fornøyd med noe av arbeidet hun hadde gjort de siste ukene... Mannen som hadde gjort henne unødvendig stresset, og mannen som gjorde henne fly forbannet! Det eneste Sofie fikk frem var "Erik, hva i alle dager gjør du her?".

Erik bare lo, såg på henne som om hun var et barn før han sa: "jeg har et liv utenfor jobben jeg også, hva med deg? Er du her alene Sofie?". Sofie forklarte saken og Erik bestilte enda en mojito til henne. Etter en stund kviskret han henne i øret: "på tide å dra hjem, kom", før han tok hånden hennes og førte henne gjennom folkemengden og ut av baren. Sofie var sjokkert, men fulgte bare etter. De gikk hånd i hånd i 10 minutter før Erik kysset henne på hodet og sa: "Du sier ikke noe vennen, er alt i orden?". Sofie var så sint inni seg at alt kom fossende ut: "Du har behandlet meg som en dritt i flere uker nå, så møtes vi på en bar og du bare kommanderer meg med deg hjem for å ha sex?, hva faen tror du jeg er, eller bedre hvem faen tror du at du er?".

Erik var rød i fjeset og bare stirret på henne, så strøk han håret hennes bort fra fjeset: "Sofie, jeg tok deg ikke med meg for å dra hjem å ha sex med deg, jeg tok deg med meg fordi du har drukket nok Mojitos, og jeg hadde lyst å kjøpe meg en kebab, men du er utrolig nydelig, å jeg har så lyst på deg, det har jeg hatt i flere uker". Sofie bare så inn i de vakre øynene hans og lot han dra kroppen hennes mot hans, før leppene hans lukket seg over hennes. Først sakte men sikkert, men så ble de mer ivrige og tungen trengte seg inn i munnen hennes, han lekte med henne og det brant i henne, hun hadde så lyst på han! Han stoppet og sa skarpt til henne "her er kebabsjappen, lyst på?". Sofie bare nikket, hun klarte ikke å snakke, hun hadde så lyst å bare skrike ut at han måtte droppe kebaben og ta henne her og nå, men ikke noe kom ut... Og hvordan har det seg at hun nettopp har kysset sjefen sin?

Erik kom ut med to rullekebaber og tok hånden rundt livet hennes, og dem begynte å gå bortover. Kebaben var deilig, men ingen av dem snakket sammen, de bare gikk bortover... Erik var den første som sa noe: "Sofie, jeg... vel, her bor jeg...". De var fortsatt hånd i hånd, å Erik trakk henne nærmere... Det var Sofie som plantet det neste kysset på leppene hans... Erik virket overrasket å stoppet henne "Sofie, jeg vil ha deg, så vi kan ikke fortsette, for jeg kommer ikke til å klare til å gi slipp på deg". Sofie smilte, "jeg vil ha deg også". Erik kysset henne og før noen av dem egentlig merket det var dem i leiligheten hans... Erik kledde kjærlig av Sofie, plantet kyss på halsen hennes, nedover armen, magen... Han åpnet buksen hennes og strøyk hånden lett over trusen... Sofie stønnet, klarte ikke la være, han kysset henne å spurte lett "lenge siden?".

Sofie ble rød og flau, mens Erik bare lo og la henne ned på senga... Han la seg ved siden av henne, såg på henne, mens hånden hans beveget seg sakte rundt utenpå trusen... Han såg henne rett inn i øynene å sa "jeg lover deg en ting kjære, jeg skal få deg til å skrike i nytelse, men du må stole på meg ok?". Sofie bare nikket... Hånden hans gled inn under trusekanten og han kysset Sofie lett på munnen. Hånden hans gikk fortere og fortere, Sofie stønnet og beveget seg i håndens rytme. Hun kjente at hånden hans ble våt, og hun lykket bena litt, han var sjefen hennes... Han såg på henne, kysset henne og sa "slapp av, jeg skal ikke gjøre deg vondt, du er nydelig, slapp av..." Hånden hans begynte igjen, han kysset henne og åpnet bena hennes på ny...

Han stakk en finger inni henne mens han såg henne dypt inn i øynene... Sofie stønnet, det var utrolig deilig og hun ville ikke at han skulle stoppe... Han fortsatte og fortsatte, pusten og bevegelsene til Sofie beveget seg i samme takt som hånden hans, hun var våt, hun hadde så lyst på han... Hun var redd for å ødelegge alt med å komme for fort så hun sa hest "du må stoppe, ellers blir alt ødelagt".. Han såg på henne å spurte: "har ingen latt deg komme slik før?" Sjenert og litt flau sa hun nei. Fingring hadde som regel vært en del av forspillet men aldri noe mer, Erik kysset henne og fortsatte, hun klarte ikke si noe... Han sa "flink jente, litt til, la det komme". Han strøk så tungen over klitoris, hun stønnet.

Fingeren hans inni henne, en annen finger på klitoris, munnen og tungen hans som lekte med henne ble for mye. Hun stønnet og kroppen hennes levde sitt eget liv. Hhun kjente det komme, åh, Gud så deilig, litt til... åhhh. Erik fortsatte i raskere tempo, merket hun var på randen til å få en orgasme... Hånden hans fortsatte og fortsatte, hun stønnet og stønnet. "Erik!", ropte hun... Han la armen rundt henne da hun i krampe skrek ut i lykkerus... Erik holdt henne hardt da han sa; "flink jente, jeg sa jeg skulle få deg til å skrike". Sofie var så søvnig at hun sovnet i Eriks varme armer, og hele natten tenkte hun om Erik kunne være hennes ekte kjærlighet...