Ekstraskiftet

«Tommy følte seg som i en drøm. Han stod der og så, for første gang, en kvinne slikke en annen kvinne. Den tredje kvinnen sugde pikken til en mann, som igjen gav ham tidenes beste blowjob».

Tommy var irritert på Gundersen. Ikke fordi at han skulle kjøre skiftet hans, men måten det skjedde på… Eller, det var ikke hele skiftet, men siste runden med bussen lørdag ettermiddag. Sånn at Gundersen kunne komme litt før hjem og hjelpe kona før de fikk gjester. Men selvsagt måtte Tommy stille opp, siden Gundersen tok en onsdagskveld for han i vinter da Tommys mor havnet på sykehus. Snilt av Gundersen og Tommy hadde i månedsvis mast på Gundersen at han måtte bare gi beskjed når det var han som trengte hjelp.

Plutselig kom spørsmålet fredag kveld: «Hvis du tar siste runden min i morgen, så kan vi si oss skuls», sa Gundersen. Tommy kunne jo ikke si nei. Lørdagen kom, skyene forsvant, vinden gav seg og gradestokken bikket 25 grader. Og i tillegg måtte Tommy ut av byen for å bytte med Gundersen, «for det var best å gjøre det sånn».

Han møtte kl 18, sa kjapt hadet til den gamle sleipingen, og satt seg inn. Selv om han var småsur, hadde han stæsjet seg selv litt ekstra. Tross alt skulle han være ferdig om halvannen time, så han kom seg jo noenlunde tidlig til byen igjen. Det kom mange mennesker på bussen, glade og klare for en koselig lørdag i byen. Han fikk noen dype blikk av de småbrisne 18-årige jentene, blunk av konene i 50-årene og alle på bussen var i kjempestemning.

CD’en med glade Smokie-sanger ble slått på høyttaleranlegget og lyden hevet over middels. Tommy begynte å glemme Gundersen og alt det negative. Vel fremme i byen, kom mange frem og takket for en hyggelig tur. Tommy smilte. For første gang siden han skjønte at været ble perfekt denne dagen. Da var det ti min til returen, og Tommy gikk utenfor bussen. Hvem tar bussen ut på landet igjen en sånn dag, tenkte han. Svaret kom kjapt.

To superdeilige kvinner kom ruslende mot bussen, de kunne være midt i 30-årene. Smilende og ekstremt tiltrekkende begge to.

De fikk konstatert at dette var riktig buss, og Tommy lot dem slippe å betale de 40 kronene. Han hadde hatt så mange med til byen at det brydde han seg ikke om. De satte seg helt bak, og når bussen gikk, var det fire pensjonister og damene bak som var i bussen. Da pensjonistene gikk av etter fem min, var Tommy alene med de to deilige kvinnene i bussen, i en halv time til… Han satt litt i egne drømmer om å vrenge bussen inn en sidevei og løpe bak i bussen for å bedekke disse sexy stykkene..., da han kjente en varm hånd på skulderen: «Unnskyld men har du noe i mot om vi tar oss en cider bak der»?

Tommy ble plutselig litt skjelven, men klarte å hente seg inn: «Ja, det har jeg. Men hvis dere sitter her fremme med meg, er det greit». «Hmmm, vent litt», sa hun, mens hun gikk bak til den andre. Han håpet at de takket ja… Joda, de kom frem og satte seg. Smilte og presenterte seg: Mona og Hilde. Tommy sa sitt og så på damene og mente det var fine navn som passet til fine damer. De smilte enda mer og var bare så deilige.

Tommy lurte selvsagt på hva to så tiltrekkende damer gjorde på vei ut på landet på en så fantastisk lørdag. Jo, de skulle treffe den tredje av barndomsvenninnene, Nina, som passet foreldrenes nedlagte gård mens de var i syden. Hun hadde insistert på at de måtte komme ut dit, selv om Mona og Hilde helst vil ”gjøre” byen siden alle tre var blitt singel nå…. Nina hadde visst en overraskelse, så da var det best å reise ut på landet.

Tommy blåste gjennom ruten 10 min kjappere enn tiden, og damene takket for gratisturen og fleipet med at hvis det var nattbussen de hadde tatt, skulle han fått trusene deres. Men de måtte jo være litt anstendig, da klokken kun var 19.30. Nina skulle hente dem på snuplassen, og Tommy sjekket bussen, låste og la nøklene på avtalt sted til Gundersen i morgen. Han gikk bort til den gamle Ford’en og stakk inn nøkkelen. Knekk! Herlig, han stod nå langt på landet med en låst og ikke kjørbar bil… Mobilen lå i bilen.

Mona og Hilde stod jo der og trøstet han så godt de kunne. Han fikk låne deres mobil, men her var det jo ikke dekning. Selvsagt. Tommy fikk tilbake de negative tankene fra tidligere på dagen…. Han ”visste” det! Visste at denne dagen ikke skulle bli noe bra.

Plutselig kom Nina ned en bakke i en ny BMW. Tommy tenkte at hvorfor i h…@£$ kunne ikke hun hentet dem i byen da…? Han ble enda surere. Men tok seg sammen da Mona og Hilde kom og gav han noen deilige klemmer og ønsket lykke til før de satt seg inn i bilen. Men bilen kjørte ikke. Jaja, Tommy hadde allerede gjort seg klar for å begynne å gå. Men så kom Hilde ut igjen og bak til Tommy.

«Nina vil gjerne tilby deg å låne annekset til i morgen». Å herregud, tenkte Tommy. Han alene med tre single damer i tredveårene.

Men instinktet sa kjapt ja, og Tommy gav henne en deilig klem tilbake. «Tusen takk». De gikk tilbake til BMW’en, og da han hilste på Nina, så han at også hun var grisedeilig. Kobberrødt hår og like smilende og søt som de to andre, som begge var mørk blonde.

Etter fem min kom de opp til DET huset. Det måtte være 3-400 kvm. Og annekset var sikkert på 80. Han ble bedt om å gå inn der, gjerne ta seg en dusj og en øl i kjøleskapet, og så komme ned til damene etterpå. Til før 20.30. Tommy var jo nydusjet før jobben, så han jekket en øl og satt seg utenfor i solen, tok av seg skjorten og tenkte: What a f%#&! Hva gjorde han her ute i ødemarken, alene med tre sinnsykt hotte fristelser…?

Etter en liten stund kom Hilde opp til han, smilende. Hun skålte med cideren med han og satt seg ned… «Har du dame»? Spørsmålet kom innimellom temaer om hvor rolig og fint det var der. «Nei», sa Tommy. «Og ikke mann heller», lo han. Hilde lo også, men de ble avbrutt av Mona. «Her sitter dere og flørter, ja, skulle ikke du opp og hente Tommy for litt mat»? Hilde lo enda mer, og rødmet litt. «Han ER singel», hørte Tommy henne hviske når de ruslet ned til huset.

Der hadde Nina disket opp et herlig måltid med grillet kylling og tilbehør. Stemningen steg, Tommy fikk øl og jentene drakk cider. Pluss den usedvanlige gode og søte rødvinen Nina kom frem med. Tommy måtte fortelle at han var 30 år, damene som hadde kjent hverandre siden barnehagen var 35 og 36. De var akkurat inne på tema barn og ekser da en bil kom inn på tunet. «Jepp, her kommer overraskelsen», smilte Nina. Hun sprang ut til bilen. Der kom det ut en meget godt utseende lantino mann. De kom inn til de andre, og Nina forklarte at dette var Mario som skulle danse for dem…. De andre damene hylte: «Stripper! Wwwiiiiiiii»!

«Vent å se», forklarte Nina. Når latinoen bar inn et par bager og en boomblaster, forklarte Nina at foreldrene hadde solgt firmaet sitt med MANGE millioner i overskudd, pluss at faren hadde vunnet 8 mill i lotto måneden før. Så det hadde dryppet litt på henne. Snakk om flaks, tenkte Tommy idet døren til siderommet gikk opp.

Boomblasteren spilte, og Mario kom inn i politiuniform. Damene ble helt ville, og Tommy bare smilte.

Det skulle jo vært en kvinnelig danser, men pytt sann. Han var gjest, og de småbrisne damene tok jo helt fyr. Verre skulle det jo bli… For selvsagt var det stripper Mario var, og han avdekket etter hvert en glinsende, solbrun og godt trent kropp. Mona og Hilde var helt elektriske, og Nina så svært fornøyd ut med valget av underholdning.

Mario dro frem håndjern, og Mona og Hilde ble hektet sammen til stor glede. De to ledige hendene var raskt rundt om på kroppen til Mario. Politiuniformen forsvant på et blunk og han danset vanvittig pirrende foran jentene, mens han smilte til Tommy innimellom. Selv om damene ropte «av med trusa», beholdt han tangaen før han forsvant inn på rommet igjen.

Like etter kom han ut som militær. Jentene hylte og plaggene falt. Denne gangen trusa også, men med ryggen mot dem. «Nedtur», konstaterte Nina. Kortvarig tippet Tommy. Mona og Hilde ble frigjort fra håndjernene, og satt seg på hver side av Tommy etter Ninas anbefaling. Mario kom inn som anleggsarbeider. Plaggene gikk, og Tommys naboer strøk han på lår og armer, uten at damene tenkte over det. En ny tanga kom til syne, og Tommy mente det var godt gjort at ikke Mario hadde den ståpikken. Damene hylte ut sin enighet.

Så gikk tangaen, Mona fikk den i fjeset, Mario snudde seg, og avdekket DEN svære pikken. Tommy tenkte at den var nesten like stor slapp som hans var stiv. Jentene måtte snu rumpa til han, og han dasket dem med den svære slappe. Før han forsvant igjen… De var i ekstase. Siste dansen var han lege… Nå var musikken lavere. Han kom rundt for å «undersøke» damene…

Nina dro frem puppene, som var utrolig deilige, så Mario fikk «høre» i stetoskopet… Tommy syns det var kjempepirrende og kjente pikken vokste i buksen.

Mona og Hildes pupper fikk også behandling av «legen» før dansen ble avsluttet med en naken Mario. Damene hadde så vidt fått røre ved pikken hans, og Tommy så den vokste litt. Men Mario trakk seg. Nina fulgte Mario inn på det andre rommet, og Tommy kunne se noen tusenlapper skifte eier der inne.

Etter noen sekunder, noen flere tusenlapper. Hmmm, han gjorde en god forretning, tenkte Tommy. Mona og Hilde hadde havnet i sofaen igjen, og kneket på Tommy. Han nøt det selvsagt, men tenkte at det kunne bli tøft å tilfredstille tre kvinner… Plutselig kom Nina inn igjen, Mario var med og de to andre damene skrek etter ekstranummer. Vel, Nina kunne fortelle at hun hadde "overtalt" Mario til å bli med på festen deres. Damene jublet enda mer…. Men, det var et men.

Mario hadde kun et krav: Tommy måtte også strippe. Nina gliste, og Mona og Hilde jublet og skrek…

Tommy tenkte skitt au, og sa ja! Mario satt på musikk, og Tommy begynte med sokkene. En havnet bak sofaen og en i taklampen. Skjorten gikk, og damene hylte. Tydeligvis var han bra nok han også, sammenlignet med Marios vaskebrett. Buksa skled av og alle klappet. Tommy hadde prøvd å tenke på kjedelige ting for å unngå ståpikken, men det ble umulig. Hans 17 cm var umulig å skjule, og damene hoiet og skrek: «av med trusa, av med trusa».

Tommy fikk et sekund av oppfinnsomhet i hodet, og sa at damene måtte fjerne trusa… med hendene på ryggen. Han stod på gulvet, mens damene gikk ned på kne rundt han. Mario satt i sofaen og jublet og klappet. Nina stod bak og bet om trusa øverst og dro ned litt. Hey, rørleggersprekk, lo Mario. Mona bet over trusa på ene siden og dro ned.

Nå viste hele ene skinken. Nina kysset den, og slikket litt. Hilde dro ned på andre siden, og tilslutt hang trusa kun igjen foran pga den stive pikken til Tommy. Hilde og Mona samarbeidet og vippet trusa over pikken hans. Nina dreit i reglene og fjernet trusa med hånden, og der stod Tommy med stoltheten rett ut. Hilde var kjappest, og gapte over den og slikket i seg de blanke dråpene som piplet ut av pikkhodet.

De to andre kom til og slikket innover skaftet mens de befølte rumpa hans…. «Å for en deilig pikk», hørte han Hilde si når hun overlot kukhodet til Mona. Mona nikket enig når hun lot den gli ut og inn av den ømme munnen sin.

Nina var den første til å komme med hånden på pikken, og runket han forsiktig mens Mona sugde han så deilig. Tilslutt fikk Nina også suge, og om mulig var hun enda bedre enn de andre….

Tommy måtte stoppe henne etter en stund, for ellers ville han komme…. Mario hadde havnet litt i bakleksen nå, men når Nina spurte om han ville smake, var han lynkjapp. Før Tommy fikk vurdert situasjonen hadde han en varm latinomanns munn over pikken sin. Han lot mann være mann og lukket øynene. Mario kunne sakene. Tunga hans gikk over hele pikken, og han sugde som en kvinne skulle gjort det.

Mario mente Tommy burde ha noe deilig å se på når han fikk behandling, så damene ble bedt om å kle av seg på overkroppen. Dvs, kle av hverandre på overkroppen. De var ikke vanskelige å be, og hjalp hverandre med blusene og bh’ene. Mona, som hadde de største puppene, fikk en venninne på hver side, som strøk og knadde på dem. Mario hadde tatt en liten pause på pikken til Tommy. Han ropte at de skulle smake på dem. Dermed ble det slikking og suging på Monas vorter, som vokste og vokste. Mona stønnet, og Tommy var imponert over hvor store og stive brystvortene ble.

Plutselig var Mario i gang igjen, og Tommy nøt behandlingen.
Han knadde pungen og ballene med en hånd, mens han runket forsiktig med den andre.

Nina og Hilde fortsatte nedover Monas mage, fjernet skjørtet og tilslutt lå Mona der kun iført en utrolig sexy rød blondetanga. De andre damene gnidde hendene over fitteområdet og Mona stønnet mer og mer.

Hilde fikk æren av å fjerne tangaen, og en nybarbert mus kom til syne. Hilde virket i transe, for hun bare hev seg over Monas fittesprekk. Slikket i seg saftene og pirret klitoris med tungespissen… Mona stønnet sånn nå at Tommy tippet orgasmen snart kom. Nina hadde beveget seg over til Marios underkropp, og fjernet bukse og truse. Nå kunne Tommy se den stive kuken til Mario for første gang. Den ble ikke så gedigen som han trodde, men bort i 20 cm var den nok. Og en del tjukkere enn hans.

Nina gapte over beistet og runket og sugde Mario det beste hun kunne. Tommy følte seg som i en drøm. Han stod der og så, for første gang, en kvinne slikke en annen kvinne. Den tredje kvinnen sugde pikken til en mann, som igjen gav ham tidenes beste blowjob. Det var tydelig at Mario hadde gjort dette før, for rett før Tommy ville sende hele stasen ned i halsen på Mario, trakk han seg unna for å vente litt…

Nina fikk med seg dette og trakk Tommy ned til seg. «Hjelp meg litt med denne», stønnet hun. Hmmm, Tommy hadde aldri tatt i en annens pikk før. Og ikke engang drømt om å smake på en. Men situasjonen var så pirrende, at Tommy, sammen med Nina, runket og slikket på Marios sværing. De klinte samtidig som kukhodet hans var mellom tungene deres. Det var tydelig at Mario nøt det. Så ble de avbrutt av damene.

Hilde hadde tre fingre inni fitta til Mona, og slikket klitoris det beste hun kunne. Plutselig sprutet det safter ut av fitta til Mona, hun stønnet og skrek, Hilde ble så deilig tilgriset, før Mona ristet i klitorisorgasmen sin…..

Når Monas orgasme roet seg, fikk de øye på Tommy som hjalp Nina med stripperpikken.
Dette ville de ha med seg,
og beordret Tommy til å runke og suge Mario det beste han kunne.

Tommy ble revet med av de ivrige damene og tok for seg av Marios stive stake som om det var det siste han skulle få gjøre på denne jorden. Mens han holdt på, kjente han Ninas hånd på pikken sin, som runket han så deilig. Mario la seg bakover i sofaen, stønnet og lukket øynene. Jentene tok tegningen og stilte seg alle rundt kjempepikken til Mario idet Tommy sugde og runket enda hardere. Idet Mario stivnet til, trakk Tommy munnen litt vekk, men da kom tre andre munner, og Marios lenge oppsparte kaskader av sæd pumpet og sprutet utover alle fires ansikter.

Mario skrek, damene stønnet, og Tommy var mest fornøyd med egen innsats. «Fy faen, dette var som på pornofilm», datt det ut av han… Damene hadde allerede begynt å kline med hverandre, for å dele på Marios safter. Tommy måtte også skeptisk smake, og damene hylte når han meddelte at det var deilig. Hilde var igjen kjappest, og proklamerte at nå skulle den gjenværende stive staken få seg fitte.

Hun fjernet skjørtet sitt og viste frem en sexy tanga, med fransk åpning… Tommy ble dyttet bak i sofaen, og Hilde skrevde over han. Han kjente trusestoffet rundt pikken mens Hilde skled ned på den. Oj, oj, oj, så deilig. Her ville spruten hans komme om ikke lenge kjente han og skrek ut at hun måtte roe seg. Det var nyttesløst, for Hilde kjørte på og red han som om det var VM i gallopp. For hun hadde sin orgasme i vente også….. Den kom først, og Hilde skrek og hojet, før de andre bare dro henne av Tommy….

Akkurat tidsnok til å se den hvite strålen forlate Tommys pikkhode, og langt opp i luften. Mona klarte å gripe noe med munnen, og resten klasket nedover brystene hennes. Nina hev seg over dem og slikket i seg alt der, mens Mario fisket opp Tommys pikk og sugde i seg restene der. Før Tommy fikk summet seg, hadde Nina satt seg over fjeset hans. «Sug meg», kommanderte hun.

Hun presset fitta mot han, og han var så vidt borti klitoris med sin ømme tunge før det hørtes fra Nina…: «jeeeeeg kooooommmmeeeeer…..» I løpet av 10 minutter hadde alle fem fått hver sine orgasmer. For en opplevelse. Tommy var i transe. For en dag, for en gjeng. Og ennå var kvelden forholdsvis ung. Nina fylte i badestampen…., og derfra ble kvelden og natten forlenget med all tenkelig deilig seksuell aktivitet….. Tommy er klar for nye ekstraskift, bare ring!