Duett | Kondomeriet

Duett

De hadde gjort det før. Koset seg. Det var noe pirrende ved denne opplevelsen. Noe forbudt men utrolig innbydende. Hun hvisket bedende, med påtatt benektning. "Vi kan ikke... Ikke nå... Vær så snill, la meg være..." "Du vil! Åh, kom! Jeg vil være hos deg i natt." "Han ligger i rommet ved siden av. Vi kan ikke. Jeg vil, men vi kan ikke." "Hysj, kjæreste. Han sover. Han sover som en døddrukken." "Vi kan ikke. Nei. Vi må slutte. Det er ham jeg er sammen med. Det er ham jeg elsker." "Han forstår deg ikke.. Han forstår ingen ting. Han skjønner ikke deg. Men jeg gjør! Gi den til meg, og jeg skal gi deg det han ikke kan gi! Det du trenger så sårt." "Åh, nei..." En finger stryker et lår. En finger blir to og tre og fire og fem. En håndflate stryker et lår. Et lår blir til skritt. Tørr dongeri blir gnidd. Gnidd og stadig faretruende fuktig. Stadig mer fuktig. "Mh, vær så snill... Jeg ber deg holde opp... La meg være. Ikke frist meg..."

Øyne lukkes, svulmende lepper presses sammen til vage streker mot blek hud. Pulsen øker og litt om litt blir spente muskler myke og medgjørlige. "Hysj... Ikke stritt imot... La meg glede deg, la meg elske deg. Jeg vil ikke ta hans plass. Jeg vil kreve min egen. En kvinnes plass i en annen kvinnes hjerte. La meg forføre deg, elske deg, stryke deg." "Jeg ber... Jeg ber... Åh, vær så snill slutt..." En munn kysser en øreflipp. Øreflipp blir til kinn, blir til kjeveben, blir til hals. En hånd stryker et svulmet kjønn stadig tildekket av begrensende klær, en annen stryker en sliten nakke. Nakke blir skulder, skulder blir arm, arm blir bryst. "La meg ta deg. La meg ta deg. La meg elske deg og tilbe deg. Gi deg selv til meg." "Ta meg. Ta meg, Elsk meg og tilbe meg. Jeg gir meg selv til deg!"

Med ett er to kvinnemunner lenket sammen i all våthet og pirrende glede. Hender møtest og kjærtegner hverandre. Litt om litt blir hud avdekket. Skjøre plagg legges omtenksomt på gulvet. En skinnsofa blir et elskovsrede for to som vil ha hverandre. En lener seg tilbake, den andre følger etter. En hånd mot et kne, en annen det indre lår. Fingrene leter etter ømme punkter. En kvinnes punkter som bare en annen kvinne vet om. For hun har selv funnet dem en gang. En gang hun lette etter ømhet og nytelse i seg selv. "Ja, åh, vær så snill... Sakte.. Finn meg..." "Jeg leter, tilber og søker. Du er nydelig." Fingre overser intet. Stryker hver tomme, berører hver krok. Snart er begge kommet til Yoni (vagina). Tempelet. Hun har selv areolaene i hånd.

En berusende tilstrømning av varme har aktivert dem. Ildrøde og klare ber de om å bli strøket og kjælt med. Fire hender på den dirrende kroppen. En kropp i full brann av ville varmende stormer. Yoni åpner seg for den elskende. Hun som tilber kvinnen sin. Hun som nå masserer de oppsvulmede ytre lepper, som for å varsle den indre mekanismen om den overøsende følelsen det snart skal utsettes for. "Du er våt, svulmende og glødende." "Mer, mer, mer! Ta meg, elsk meg, tilbe meg." Hendene legger seg mot porten innover. Berører de omkransende lepper som nå viser vei videre. Ønsker velkommen til den ypperste nytelse. En varsom finger legger seg mot det fuktige glipet og lar seg trekke innover av en villig kraft.

Elskerinnen finner sitt mål. En svamp som stadig blir større. Som nå trykker mot den voksende klitoris. Den ømme, nesten verkende, klitoris som ennå venter lengter lider. En finger stryker en svamp stryker en klitoris. "Åh! Åh! HahmAH! MeråhmeråhMER!" "Ja. Du skal få mer. Tjen deg selv. Gi deg hen." En svamp berøres. De mest forsiktige, ømme, vage bevegelser. De mest intense, rystende, eksploderende sammentrekninger. Rennende i strømmer kom hennes nektar. Kroppen brant av opphisselse. Hun skalv og vred seg. Hendene befølte de struttende brystene som besatt. Hun var nær men fjern på samme tid. Orgasmen flørtet med henne. Pinte henne. "Jeg vil komme. Jeg vil komme... Snille ikke torturer meg mer," "Jeg elsker deg." Et kyss finner sted. Svulmende lepper møter svulmende lepper. En yoni i fri dans. Et kjønn i konuranse med seg selv i å komme frem først.

En våt tunge finner frem i all oppstemtheten. Pirrer en kjedereaksjon av pumpende muskler, svamper, nerver. En kvinne stønnende og på randen av gråt. En grådig tunge. Grådig og vel kjent i sitt område. To hender. En mot taket, en annen i bunn. Trykker mot de svulmede elementer. Et annet kjønn. Svulmende, dryppende, tiggende. Ubetjent. Klart. "Nåh! Herregud! Nå! NÅ! Ja-A-AhAHAAA!" Strie strømmer, pulserende, sammenhengende kramper. En hånd for munnen som uttrykker sin etterlengtede glede. Tårer på kinnet og smil om leppene. De omfavner hverandre. En hånd finner sin klitoris. Elskerinnen lar seg selv slippe taket over sin elskede. Hun stemmer i den bølgende nytelsen. De hiver etter pusten, kjenner varme bølger av avslappende uutholdelig stimuli ri dem om kapp. De bryr seg ikke. De kommer sammen. Sammen i duett.