Du skal ikke sove bort sommernatten:

Klokka er to, det er natt, og sommer. Jeg ligger våken og får ikke sove. Sommervarmen gjør noe med meg. Ved siden av meg ligger han. Han er naken, og jeg kan se konturene av kjønnet hans gjennom lakenet han har over seg. Hvem orker vel å ha dyne på i varmen. Ute er det lyst. Det er i starten av juli, og vi har glemt å kjøpe lystette gardiner før sommeren, og da vi var ute for å få tak i var de utsolgt. Ikke at det gjør noe. Jeg nyter synet av han. Kjenner det kribler i mitt eget underliv bare av å ligge så nære. Det kribler i meg. Jeg vet han begynner sent på jobb i morgen.

Jeg legger meg på siden nærmere inntil han. Later som jeg sover. Lar handa mi ”tilfeldig” komme borti kjønnet hans. Stryker forsiktig over kjønnet og kjenner reaksjonen. Han stønner i søvne. Det er tydelig at han liker behandlingen. Plutselig kjenner jeg ei hand stryke meg over rompa. Jeg greier ikke å holde tilbake et stønn. Kjenner det kribler i musa mi og kjenner saftene renner fra musa og ned til låret mitt. Tar et litt bedre tak i kuken hans, og runker han lett. Jeg løfter litt på det øverste beinet mitt, og legger det over låret hans. Han kjenner saftene renne fra musa og ned på hans eget lår. Han kysser meg i panna, legger meg over på ryggen, og trenger inn i meg. Han ser meg inn i øynene og smiler lurt. Forteller meg at han aldri har blitt vekt på en bedre måte. Vi finner en god rytme, og ikke lenge etter får jeg min første orgasme. Bølger av vellyst skyller over meg i det jeg kjenner det rykker. Jeg går opp i bro og stønner.

Han er fortsatt klar for mer, og ruller oss rundt så jeg blir sittende over han. Igjen finner vi rytmen. Jeg kjenner en finger begynne å kose med klitten min, samtidig som jeg bøyer meg med overkroppen ned mot han. Han tar ene brystknoppen min i munnen. Veksler mellom hvilken brystknopp han suger på samtidig som han fortsetter den fantastiske behandlingen av klitten min. jeg merker på han at han ikke har lenge igjen. Han stønner svakt mot brystene mine. Jeg kjenner at jeg er på vei mot min andre orgasme, og greier ikke å holde igjen stønnene lengre. Vi kommer sammen i en fantastisk orgasme. Jeg ligger på brystet hans, og halvsover. Kjenner lemmet hans glir utav meg, og føler den jevne pusten hans når han sover, dysse meg i søvn. Livet om sommeren er herlig.