Du kjenner mine behov

Du kjenner mine behov, hva jeg liker og hvordan du skal gi meg den beste orgasmen. Vi sitter i sofaen og ser på hverandre, blikkene sier at vi begge er lystne det er bare spørsmål og tid før vi er i gang med nok en heftig sex der vi gir det maksimale av oss selv. Du ser på meg og gir meg det mest sultne blikket som jeg ikke helt klarer å motstå, du slikker deg sakte rundt leppene med den våte tungespissen din, i et tegn om at du er klar for å beføle den myke kroppen min.

Jeg visker deg i øret at jeg er sulten og napper deg forsiktig i øreflippen og bruker tungen til å slikke deg nedover halsen samtidig som jeg napper lett med leppene mine slik vi begge elsker det. Du begynner å beføle puppene mine og gnir andre hånden din sakte mot innsiden av låret mitt. Jeg beføler din stive stake og du begynner å puste meg mer i øret og knapper opp blusen min og gnir den ene hånden din mot puppen min, og finner lett fram brystvorten min som du stimulerer slik at jeg blir enda mer kåt.

Tungene våre møtes og blikkene våre møtes som vi er i en lykkerus, jeg setter meg forsiktig oppå deg og gnir musa mi mot staken din og vi blir enda mer intense og fristelsene blir enda større. Jeg tar av deg t-skjorta og du kler av meg blusen og BH-en min og beføler mine stive brystvorter. Du river meg litt i håret da du vet jeg blir enda mer opphisset av det, vi går sakte mot soverommet og lener oss mot veggen der du lugger meg hardere og legger den ene hånden min mot halsen min da du vet akkurat hvordan du skal oppnå min maksimale opphisselse. Knepper opp buksen din og tar staken din forsiktig ut av buksa, jeg går ned på huk og stapper staken din inn i munnen min og beføler den ytterste delen av staken din med tungespissen min. Du stønner enda høyere og mens jeg suger den stive pikken din, ser jeg opp på deg og blikket vårt møtes nok en gang og du blir enda mer vill. Du lugger meg enda hardere i håret i et håp om at jeg suger deg enda hardere så du oppnår maksimal nytelse.

Jeg kommer opp igjen og du legger meg på senga og begynner å beføle den våte musa mi, stapper forsiktig to fingrer inne mens du bruker tunga di til å stimulere resten, blikkene våres møtes igjen og du vet jeg er sulten på den stive pikken din. Tungene våre møtes igjen du legger den ene hånden min på halsen min og visker meg i øret at du elsker den våte musa mi og at du ønsker å pule meg, du vet akkurat hva jeg liker og forsetter å friste meg til jeg ber om enda mer fra deg. Du slikker meg på øreflippen og begynner å slikke meg ned mot halsen, smånapper de harde brystvortene mine og forsetter ned mot magen der du napper litt før du nok en gang slikker den våte musa mi!

Jeg skriker enda mer i et håp om at du snart skal pule meg så hardt at jeg skriker og klorer meg fast fordi du vet akkurat hvordan du skal gi meg den beste orgasmen. Du er så sikker på det du gjør at det gjør meg enda mer kåt. Du visker i øret mitt om jeg vil sette meg oppå deg å ri deg mer og mer jeg er selvsagt klar, og rir deg til du stønner og stønner. Du klorer deg fast i lårene mine ser på meg å du vet jeg nyter det hvert sekund å se deg nyte det jeg gjør mot deg. Jeg begynner å bli klam av svette du beføler mine bryster jeg blir enda mer kåt nettopp for jeg ser du har det magisk, jeg strammer litt til og du blir enda mer kåt rett å slett kåt av gleden jeg gjør mot deg.

Du snur meg rundt å du stikker staken din inn mens jeg står på alle 4 jeg kommer snart merker det på hele kroppen, du river meg i håret å puler meg enda hardere du er der snart akkurat det du ønsker å gi meg den største orgasmen slik at jeg stønner og du kommer rett etter meg. Jeg kjenner det pirrer i hele kroppen min du klasker meg på rumpa og hele kroppen min dirrer å musa strammer jeg enda mer og du er klar for din maksimale orgasme jeg vet du blir enda kåtere når du vet jeg har fått min.. Du er der snart å jeg er med å rir litt slik at du snart er der, bare litt til du trekker den ut å putter hele staken i kjeften min slik at du spruter i kjeften min og jeg smiler å ser på deg, vi har nok en gang hatt en magisk sex der begge snart er klar igjen for økt nummer to..!