Drømmetur på stranda

Jeg så på deg mens vi gikk nedover stranda, betraktet den bare, veltrente overkroppen. Kjente den intense måten du holdt hånda mi på. Med håndkleet godt rundt meg slapp jeg hånda di og tok noen kjappe steg foran deg. Snudde meg mot deg sånn at du stoppet opp. Jeg smilte, lot håndkleet falle av meg, og tok tak i hånda di igjen. Jeg dro deg bort fra sanden og inn i skogen bak oss. Jeg ga slipp på hånda di og gikk fortere fremover. Snudde meg for å få deg til å forstå at du skulle følge etter. Jeg stoppet ved et tre og venta på deg der. Du hadde begynt å gå mye fortere. Da du sto en meter fra meg stoppet du, og jeg nærmet meg sakte.

Plutselig tok du tak i meg og dro meg helt inntil deg. Jeg kjente at du ble stivere etter hvert som du så meg dypt inn i øynene, og jeg ble våtere. Jeg bet svakt i leppa mi mens jeg betraktet de blå øynene dine. Du tok raskt hintet og like etter møttes leppene våre i et ømt kyss. Jeg strøk hånda mi rolig fra halsen og nedover kroppen din til jeg kjente stoffet på shortsen din. Du kom med et lite stønn da du kjente hånda mi på den harde pikken din. Jeg kjente hendene dine stryke seg oppover ryggen min mot knuten på den stroppeløse bikinien. Fortsatt i det som nå var blitt et mer intenst kyss. Du tok tak i det ene båndet på knuten og dro den ut så bikinitoppen løsnet. Jeg måtte flire litt av hvordan du smilte ved synet av puppene mine, de stive niplene mine. Jeg tok tak i hendene dine og førte de opp. Lot deg "leke" fritt før jeg kyssa deg igjen og jobbet meg nedover mot den nå stramme shortsen. Jeg strøk litt utenpå for å pirre deg, og det funket. Jeg så hvor anspent og utålmodig du var.

Sakte begynte jeg å løsne knyttingen på shortsen, og like etter hadde du nærmest revet den av selv. Du hvisket om hvor sprengkåt du var nå. Jeg dyttet deg bakover mot treet slik at du kunne lene deg tilbake. Jeg startet med å kysse den stive pikken din, fra rot til tupp. Jeg fortsatte med å suge litt på tuppen, før jeg puttet hele i munnen. Brukte myke tungebevegelser mens jeg beveget hodet mitt frem og tilbake, inn og ut. Hørte på den intense lyden av nytelse som kom fra deg. Jeg kjente hvor våt jeg ble av det hele. Du var i ferd med å nå klimakset, og jeg kunne jo ikke la det skje, ikke så tidlig. Jeg trakk meg rolig tilbake for å la deg roe deg ned litt, men du ville visst ikke ha noe av det. Så snart jeg hadde reist meg opp dro du meg inntil deg igjen og begynte å sakte dra ned bikinitrusa mi. Nå var jeg den utålmodige, og uten å tenke meg om fulgte jeg hendene dine mens du dro trusa nedover lårene mine til den falt på bakken av seg selv. Jeg kjente hvor mye jeg lengtet etter deg, jeg kunne ikke beskrive hvor kåt jeg var. Og du kunne se det.

Du holdt rundt meg og snudde oss begge slik at jeg var den som lente meg til treet. Du kysset meg intenst. Det kriblet i hele meg etter å kjenne deg inni meg. Du tok tak i lårene mine og løftet meg opp etter trestammen. Jeg så på deg med det mest lengtende blikket jeg kunne. «Ta meg nå...» hvisket jeg bedende. Du bare så på meg med et lurt smil og begynte å kysse meg på halsen. Jeg beundret de muskuløse armene dine som holdt meg oppe. Pusten mi ble tyngre og tyngre, og jeg kjente at du begynte å sakte slippe meg nedover mot deg selv. Da du gled inn i meg kom det et stønn fra oss begge, og du fortsatte å kysse halsen min. Jeg tok beina mine rundt hofta di og armene rundt halsen din. Jeg beveget hoftene mine frem og tilbake i takt med at du løfta meg opp og ned. Inn og ut av den våte fitta mi. Vi gikk fortere. Dypere for hver gang, og det var noe av det deiligste jeg hadde vært med på.

Stønningen ble mer intens, og jeg kjente hvordan begge var på vei til å fullføre. Måten du traff g-punktet mitt på gjorde alt så mye bedre. Jeg kjente hvordan hele underlivet mitt dunket og det var like før jeg kom. Jeg så på deg at det var like før også, så jeg dro deg helt inntil meg mens vi fortsatte i takt, opp og ned, inn og ut. Til slutt klarte jeg ikke å holde igjen mer, og akkurat da jeg stønnet høyt av min egen orgasme kjente jeg at du fylte meg opp, og vi kom samtidig. Jeg kjente hvordan kroppen din slappet av, hvordan musklene dine ga slipp. Rytmen roet seg, jeg kjente både mine og dine hjerteslag. Du løftet meg av og satte meg forsiktig på bakken, kysset meg, og satte deg ned ved siden av meg. Vi smilte til hverandre, og nøt den varme sommerbrisen på kroppene våre.