Drømmer kan bli sanne | Kondomeriet

Drømmer kan bli sanne

Det var en nydelig lørdag i august.. Jeg gikk rundt i Oslos gater og drev dank som alltid når jeg ventet på noen eller bare kjedet meg.. plutselig fikk jeg en telefon fra en kollega som spurte hva jeg drev med.. Jeg svarte som alltid at jeg ikke drev med noe spesielt og skulle snart hive meg på toget hjemover igjen.. "Siden du ikke skal noe i kveld kunne du kommet en tur til meg" sa han. Jeg følte med en gang pulsen slå raskere. "Ja... Det kan jeg vel hvis du ikke har andre planer" sa jeg... Senere på kvelden når jeg endelig hadde kommet meg hjem og fått tatt en dusj osv, ringte han igjen. "Hvor bor du? Jeg kan komme og hente deg" sa han. Jeg fortalte adressen så rolig jeg kunne..

Sannheten var jo at den mannen var utrolig flott i mine øyne og jeg hadde mange ganger fantasert om han, lurt på hvordan det hadde føltes å ha de varme sterke armene hans rundt meg og hvordan han kunne gjort meg lykkelig mange ganger. Så det var ikke enkelt for meg å holde meg rolig når jeg egentlig var i fyr og flamme.... Et kvarter gikk og han var der.. Satt i bilen sin rett utenfor hjemmet mitt, Jeg tok noen dype åndedrag for å roe meg og gikk ut og satte meg i bilen.. Vi satt helt stille begge to under hele turen hjem til han. Kom oss inn i huset hans og begynte å småprate uten å egentlig komme noen vei. "skal vi se en film?" Spurte han..

"ja" Sa jeg for da trengte vi ikke å prate... Når filmen var over halvveis satte han seg ved siden av meg og spurte om han kunne holde rundt meg. Jeg hadde absolutt ingenting i mot det.. Da begynte min drøm. Han luktet så godt og jeg følte meg trygg hos han. Jeg tok en sjans og ga han en klem. Det gikk ikke lang tid før leppene våre møttes og han kysset meg ømt og godt. holdt rundt meg og la meg ned på sofaen. han kysset meg på halsen, nedover brystet og på magen. plutselig reiste han seg opp.. "Kom jenta mi" sa han med en dyp og øm tone.. "jenta mi??" hva skulle det bety.

Jeg brød meg ikke mer med det for det var faktisk utrolig godt å få høre at han så på meg som sin... Han tok hånden min og leide meg inn på soverommet.. det var kjølig der og brystvortene mine ble stive. Han begynte å kysse meg igjen mens han forsiktig med ømme bevegelser strøk meg og samtidig begynte å kle av meg.. Han begynte å kle av seg selv når jeg stod der i bare stringen. "å, herregud så nydelig du er" Sa han. Jeg fikk ikke fram et ord for mannen var langt mer trent enn det jeg hadde trodd.. men gud for et nydelig syn, der han stod helt naken foran meg...

Jeg tok av meg stringen og la meg i senga.. Han fulgte villig etter. kysset meg på nytt nedover halsen og begynte å suge på brystvortene mine. ømt og forsiktig.. han tok seg god tid og jobbet seg nedover.. Jeg vred meg i nytelse når han kom ned til den våte musa mi. strøk på den og smakte forsiktig.. stakk en finger inn i meg mens han stimulerte klitoris med tunga, leenge. "snu deg" Sa han, Jeg snudde meg og satt meg på alle fire, Han satte seg inntil meg og jeg kjente den stive og våte kuken hans gli mot låret mitt. han stakk den rolig inn i musa mi som var oversvømt av safter.

Trengte helt inn i meg og bevegde hoftene rolig i starten, for å så øke tempoet. jeg kjente lemmet hans ble hardere og hardere og jeg kunne ikke tro det som skjedde. Det var så utrolig godt at jeg egentlig ville skrike.  Han snudde meg fort og kom over meg.. "Jeg har sett på deg lenge" Sa han. "Jeg har også lurt på hvordan det var å kysse deg, holde rundt deg og elske med deg.. Ikke bare et pul men å virkelig kjenne at vi blir ett". Jeg ble glad og visste at han også hadde følelser for meg.. vi fortsatte med at jeg satte meg over han og red han med rolige bevegelser fram og tilbake.

Kjente at kuken hans kom langt inn og jeg hadde problemer med å holde orgasmen tilbake, den kom veldig snart. han bevegde hoftene sine mykt men alikevel bestemt oppover mot meg... jeg kjente at nå var det alvor. Han la meg igjen ned under seg og begynte å støte meg hardt og godt. Skjeden min klemte seg sammen og jeg var utrolig våt.. han begynte å puste fortere og spurte veldig fort om han kunne få lov til å fylle meg opp... jeg nikket. Og kjente at han virkelig sprutet meg full, kjente rykkningene i pikken hans og min orgasme. han fant et håndkle som vi tørka oss med...

han la seg ved siden av meg og kysset meg ømt og la armene rundt meg mens han hvisket meg i øret "takk jenta mi, hvis du vil ha meg er jeg din.. god natt."