Double trouble | Kondomeriet

Double trouble

De smale formfulle hoftene, og det stramme knelange skjørtet fremhevet hennes lange ben som var plassert i ett par stiletter med 12 cm lange hæler. Og som for å krone verket fremhevet det hvite skjørtet den formfullendte baken hennes, og den nysgjerrige ville snart oppdage at hun sannsynligvis hadde droppet undertøyet i sommervarmen. Hun var ikke ung, hun var en kvinne.

En særdeles attraktiv kvinne, med veldreide proposjoner, og en selvsikkerhet som viste at hun var sin skjønnhet bevisst, uten at hun framstod som en uoppnåelig gudinne. Hun sto ved rekka på "M/F Solbris" og speidet ut over det uendelige havet, kun avbrutt av enkelte øyer og skjær. Hun hadde vært her før, men lot seg hver gang overraske over den vakre utsikten til alle kanter i den glittrende sommersolen. Hun følte seg fri, løssluppen og attraktiv. Hun hadde i flere år jaget en karriere innen psykologi. Men karrierejaget, byens rastløshet, hadde satt sine spor i henne. Hun hadde prøvd å date en del kandidater, men hadde som oftest blitt skuffet.

Hun hadde datet en lege, en vetrinær og to universitetsforelesere. Den ene var psykolog, og den andre hadde doktorgrad i antropologi. Hun gren på nesen når hun tenkte på antropologen. Han hadde gitt henne følelsen av å bare være enda ett menneske han kunne studere. Han var flott bygd, med ett flott hus og en solid økonomi, og burde vært en god kandidat. Men hans egoisme, og følelseskalde fremtoning hadde gitt henne en svak kvalme da han hadde tatt henne på gang gulvet i hennes eget hjem da han fulgte henne hjem etter en bedre middag med vin og levende lys. Allerede under middagen hadde hun ant at dette var en tabbe.

Hun hadde verken vært motvillig eller villig, men hun følte seg nesten som et voldtekstoffer da han presset seg opp mot henne i gangen. Hun hadde tenkt å kysse han farvel, men han grep tak i henne og presset henne opp mot veggen og hadde løftet opp skjørtet hennes, og med ett rykk hadde han rykket den lekre silkestringen av henne med ett sprak av sømmer som raknet. Hadde det ikke vært for den latterlig lille pikken han hadde dratt frem, så hadde hun kanskje fått en viss tilfredstillelse siden hun de siste månedene hadde måtte tilfredstilt seg selv med sin g- punkt vibrator, og sine fantasier. Da han var ferdig låste hun ham ut, og tok en lang varm dusj. Hun forbannet sin kropp og tilbøyelighet før hun overga seg og hentet vibratoren. Kroppen forlangte sitt.

"Frøken" hørte hun en stemme si bak seg. Stemmen var mørk, men vennlig med en snert som pirret nysgjerrigheten hennes. Hun snudde seg og kastet blikket på billetøren som sto der ulastelig antrukken i sin uniform. En mørk bukse med en enkelt gullstripe ned langs utsiden av buksebena, og en lyseblå tettsittende skjorte. Skjorten var åpen i halsen, og hun kunne se konturene av en muskuløs overkropp, og de lange kraftige armene fikk henne til å puste litt tyngre. Når hadde hun sist kjent en mannskropp som ga henne det hun lengtet etter. "78 kroner" sa billetøren. Han stjal seg til å se på hennes åttråverdige kropp, blikket stanset ved brystene.

Han smilte lurt og sa "passasjerene" reiser gratis, og håpet at hun ikke ville bli forbannet. Hun smilte kokett, ga i fra seg pengene. Hun tok billetten og vekselpengene, snudde seg mot rekka før hun bøyde seg fremover slik at baken stod pirrende og deilig fremhevet foran ham. Hun hørte han puste tungt før han kremtet og gikk videre. Hun kjente pulsen slå fortere, hun kunne ikke huske sist hun hadde reagert så voldsomt på synet av en mann. Hun hadde vært der før, og hadde lært å sette pris på øylivets ro, og den spesielle rytmen som nærhet til havet gir. Hun hadde flere ganger det siste året vurdert å droppe karrieren til fordel for det enkle, men gode liv i Slottsvika.

Slottsvik var en idyllisk oase bortgjemt på helgelandskysten. Hun syntes det var paradis på jord. Stillheten, og roen passet henne svært godt etter byens mas og jag. Hun hadde en vennine hun kjente fra studietida som hun skulle besøke der. Venninen hadde droppet ut av legestudiene for noen år tilbake, da hun hadde endt opp i ett forhold med en eiesyk, og tidvis paranoid mann som beskyldte henne for alt mellom himmel og jord, og nesten brøt hennes selvtillit i stykker.

Men hun hadde kommet seg vekk, og reist ut til Slottsvik der hun hadde bosatt seg, og jobbet som helsesøster. Bortsett fra ensomheten som savnet etter sin beste venninne skapte, følte hun at hun hadde funnet sitt paradis. De hadde kjent hverandre fra ungdomskolen, og hadde hengt sammen som erteris gjennom ungdomsskole og studier. Sammen hadde de utforsket både alkohol, lette narkotiske stoffer og ikke minst sex sammen. Det fantes ikke den ting de holdt skjult for hverandre. Det var nesten ett år siden sist de møttes sist, og da hadde de hatt noen deilige netter sammen, og hun kjente blodet stige til hodet når hun tenkte på det. Var det virkelig ett år siden hennes siste seksuelle tilfredstillelse?

Da hun gikk av ferja så hun billetøren igjen. Han sto og pratet med en gjeng motorsykkelister som tydeligvis hadde problemer med å få start på den ene sykkelen. Hun så baken hans i den tettsittende uniformsbuksa og kjente hun ble skjelven i bena, og en varm følelse steg opp i kroppen hennes. Hun gikk i land i land og så seg rundt etter sin venninne i den steikende middagssola. Hun tente seg en sigarett mens hun så seg rolig rundt, bortsett fra ett par gamle gubber som satt å fortalte skrøner på benken utenfor venterommet så hun ingen. Med ett kjente hun en varsom hånd som strøk henne over baken. Hun skvatt til og snudde seg.

Hun så den litt brede munnen, med de svulmende leppene som hun kjente så godt. Aldri hadde en munn gitt henne så mye nytelse. Hun hadde aldri helt klart å bestemme seg for hvilken del av kroppen på sin venninne, Trisha, hun likte best. Hun hadde ben som kunne få selv en evenukk til å føle seg utilpass. Baken hadde svulmende former, og selveste Michelangelo hadde ikke fått til å skape ett slikt mesterverk om han prøvde. Men når hun sto der og så på Trisha visste hun at det var munnen, munnen og de blågrønne øyene. Men særlig munnen. Hun husket sist sommer, da hadde hun ønsket hun hadde penis slik at hun kunne kjenne leppene hennes rundt den.

Men hun visste at leppene hennes også kunne tilfrestille henne som ingen annen. Hun følte at dette ville bli en spesiell sommer. Det var ulidelig varmt i sola midt på dagen, og løvet begynte smått å bli brunt etter for lite nedbør og for mye varme. I le for solen og nysgjerrige blikk satt de to venninene i hver sin fluktstol, nøt en joint og kald hvitvin. Gjensynsgleden hadde vært stor hos de begge, og nå gikk praten lett mellom venninene, som utbroderte sine suksesser og fiaskoer, mens de lo lavt av de intime betroelsene.

Trisha var kledd, eller snarere avkledd i en liten rød bikini, som på beste vis fremhevet den frodige og sensuelle kroppen til Trisha. Trisha var ingen sylfide, men hun hadde en deilig kropp som skapt til å kjæle med, og Tonje hadde selv sett hvordan selvsikre menn hadde endt som siklende og kjelvende vrak ved synet av den velproposjonerte og svært sexy kroppen hennes. Trisha hadde studert Tonjes kropp inngående ved ankomst. Var hun tynnere? Kanskje litt, men de lange, velskapte bena fikk henne alltid til å bli litt ør i hodet. De lange bena møttes i ett våt og varmt paradis, og de faste brystene brystene gjorde henne kortpustet.

Tonje var tynnere, men kroppen var fortsatt vakker som en oase i ørkenen. Tonje tok ett dypt trekk av jointen, hostet lett før hun tok en drøy slurk av vinen. Hun kjente hun var lett i hodet av vinen, men samtidig tung og avslappet i kroppen av jointen. Hun kunne ikke huske sist hun følte ett slikt velvære bare over å være. Hun kom til å tenke på billettøren, med den deilige maskuline kroppen. Skulle hun spørre Trisha om han, men før hun rakk og åpne munnen så spurte Trisha om hun hadde sett matrosen på ferja. Før hun rakk og tenke seg glapp det ut av Tonje "Det var ikke mulig og unngå å legge merke til han" Trisha lo høyt og utbrøt " Hadde jeg fått en femmer for hver våte drøm jeg har hatt om han hadde jeg vært rik". "Men siden han er homofil, blir det bare med drømmene".

Tonje sukket tungt før hun sa "Er det ikke typisk?". Trisha smilte og stirret utover havet som lå blikkstille, med enkelte små krusninger. Måkene skrek hissig langt der ute. Flokken fulgte en liten fiskebåt som dunket forsiktig langt der ute på jakt etter ett lett måltid. I stillheten hørte de deb buldrende lyden av amerikanske motorsykkler som dundret forbi i det fjerne. Hun tenkte på motorsykkelgjengen som hun hadde sett på ferja. Hun tenkte at dette været, og dette stedet måtte fremstå som paradis for mc-gutta. 

Trisha og Tonje bestemte seg for å gå den drøye halve kilometeren til kiosken ved ferjekaia for å kjøpe seg en is til å kjøle seg på i varmen. De to bilistene de møtte på tur dit holdt på å kjøre av veien da de så disse to lettkledde gudinnene som beveget seg med vrikkende og sensuelle hofter. Den ene langbent, rak og sexy med langt blondt hår. Den andre noe kortere, litt kraftigere, men med en kropp så sensuell at det oste sex av henne. Det vakre ansiktet, og den vakre munnen med de fyldige leppene var nydelig innrammet av mørkt langt hår. Disse to skjønnhetene var nå i ferd med å skape kaos i den lille trafikken.

Da de kom frem til kiosken så de at det satt en mann der og stirret utover havet. Litt bortenfor stod en Harley Davidson av eldre årgang med en stor oljedam under. Det var tydeligvis ikke noe håp for sykkelen, og resten av gjengen hadde fortsatt videre. De to lett berusede kvinnene studerte mannen. Fra de bootskledde bena, til den lekre dongeribuksa med sleng som satt trangt over låret og skrittet. Trisha studerte skrittet til mannen med dårlig skjult nysgjerrighet. Han hadde en kort, blond og vilter frisyre med en kortklipt og velfrisert pornosmultring.

Han hadde en grønn armyskjorte, med avklipte ermer. De lange slanke armene var tattovert fra skuldrene ned til håndleddene, og ett par av fingrene hadde grove ringer utformet som hodeskaller. På siden av han på benken kunne man skimte cut'en som viste at han var prospekt i en Mc-gjeng som kalte seg Acopalypse Mc. Tonje og Trisha vekslet stjålne blikk med hverandre når de gikk inn i kiosken, og blikkene var intresserte med ett hint av seksuell grådighet. Da de kom ut satte de seg på benken hos den fremmede, Trisha festet ett lekent blikk i øyene på mannen mens hun lot leppene og tunga gli sensuelt over isen.

Mannen så på henne med ett åpent smil, mens han studerte de to åpenbaringene fremfor seg med ett lett sjenert blikk. Kanskje motorhavariet ikke var det værste som kunne skje. Han studerte blondinen inngående. Han var svak for langbente blondiner, svært svak. Og når hun attpåtil hadde en venninne som en mørk gudinne, kjente han halsen snøre seg sammen, pulsen øke og ett rush av blod til hodet. Han kremtet for å rense stemmen, og hilste på de to hildringene foran seg, og tilbød dem en sigarett. Tonje takket ja, og mannen så henne dypt og ertende i øyene når han tente sigaretten.

Det lå en dirrende spenning i luften mellom trekløvret. Og etter en liten stund gikk samtalen varmt og trivlig rundt benken. Mannen som ble kalt "korporalen", etter en kort karriere i forsvaret som hadde endt da han truet vakthavende offiser med tjenestevåpnet etter en fuktig natt på byen. Noe som hadde resultert i avskjedigelse, og et kort fengselsopphold. "Korporalen" kunne fortella at han hadde blåst topp-pakninga på sykkelen, og måtte vente minst 2 dager på deler. Og nå måtte han finne seg en hytte, eller en rorbu.

Trisha og Tonje vekslet blikk, og Tonje spurte om han hadde lyst å slå følge hjem til Trisha og få seg en kald pils og en joint. Sjanten lyste opp og smilte bredt. Han sa han ville følt seg beæret over å slå følge med to slike vakre jenter. Han hev på seg cut'en og tok med seg salveskene som innholdt det lille han hadde av opp-pakning, gikk to skritt bak Trish og Tonje mens han inngående studerte de vrikkende hoftene og de formfullendte bakendene deres. Han kjente at pikken sakte men sikkert reiste seg, og han bannet i stillhet over sine tilbøyeligheter.

Vel fremme hos Trish ba han om å få låne dusjen slik at han kunne få av seg svette og olje etter å ha bannet og skrudd på sykkelen. Trish viste han inn på ett stort og lyst bad, med ett stort, romslig dusjhjørne. Da døren ble lukket bak Trish, kledde han av seg og studerte seg selv i speilet. Fra de tattoerte armene, til den glatte brystkassen uten hår, ned mot skrittet der pikken sto stivt til værs. Det var ikke hår der heller. Han skrudde på vannet, og når temperaturen var grei gikk han inn i dusjen. Han stod og vasket håret da han hørte det gikk i døren. Han hørte de to vakre kvinnene som hvisket og smålo bak han.

Men for å unngå å få såpe i øyene fortsatte han som ingenting, og dusjet sjampoen ut av håret. Han kjente plutselig en litt kvald trekk mot kroppen. Jentene hadde åpnet forhenget og sto der i all sin nakne prakt. "Korporalen" kjente at kuken reiste seg umiddelbart ved synet av to deilige kvinnekropper. Sjenert prøvde han å snu seg vekk slik at hans fysiske reaksjon på deres nærver ikke skulle bli for tydelig. Men før han rakk og tenke tanken satt Tonje på kne fremfor han og lot leppene gli nedover den stive og store pikken. Trisha lot henden gli nedover den glatte brystkassen hans mens hun grådig småbet han i leppene, mens hun så på han med store pupiller.

Han stønnet lavt da Tonje tok så godt som hele pikken i munnen og roterte tungen vilt og vått rundt kukhodet. Han lot hånden gli ned mot den glattbarberte fita til Trisha, som bare hadde en liten trekant med hår over klitorisen, som nærmest fungerte som en veiviser. Han masserte klitorisen forsiktig med hånden, og han merket at pusten hennes ble kortere, og hissigere. Han lot langfingren gli inn i fitta hennes, og kjente umiddelbart at hun var svært våt, varm og trang. Han kjente at pikken vokste i munnen til Tonje som sugde han mens hun holdt han rundt rompeballene nesten som hun var redd for at han ville gå.

Han tok tak i den blonde hårmanken til Tonje og fikk henne opp på føttene før han selv gikk ned på kne og og slikket Tonje i baken mens han fingerpulte Trisha som stønnet tungt mens hun vred kroppen i nytelse. Tonje som var den mest blyge av disse to sexgudinnene brukte noen sekunder før hun ble fortrolig med tunga som roterte varmt og vått rundt anus. Men etter en kort stund kastet hun blygselen, og stønnet av vellyst og kjente saftene stige i kroppen.

Trisha strakk armen ut mot servanten utenfor dusjen, og dro frem en liten blå vibrator. Hun bøyde seg ned foran Tonje og slikket på vibratoren før hun slo den på og lot den massere Tonjes svulmende klitoris. Skjelvingen begynte først i leggene, og spredde seg opp til lårene før hele kroppen dirret i en sanseløs orgasme, og hun sprutet kjønnssafter utover de deilige brystene til Trisha som så sultent opp på Tonje som skrek i orgasmens herjinger med ville øyer. Trisha beordret mannen over på rygg, og med bestemt bevegelse satte hun seg på ansiktet hans.

Hun kjente pusten hans mot klitoris. Og hun stønnet høyt da han tok klitorisen i munnen og sugde på den mens tunga skrev alfabetet på den oppsvulmede klitorisen. Tonje hadde sett sitt snitt til å bli fylt opp av en stor hard pikk og etter å ha blitt slikket våt og vill i anus, så satte hun seg på skrevs over han, og lot pikken gli sakte inn i baken. Hun så vilt og sanseløs på den vakre kroppen til Trisha som satt med ansiktet vendt mot henne og nøt følelsen av å bli slikket grundig. Tonje økte farten og red som besatt på den store harde kuken, og med en eksplosjon ristet hun ukontrollert i orgasmens favntak og satte seg så langt ned hun kom på kuken, mens saftene sprutet ut av henne og over magen på "korporalen".

Trisha reiste seg opp og sa ertende til Tonje "Spar litt til meg". Tonje reiste seg sakte mens orgasmens ville brenninger skyllet over henne i det hun kjente pikken gli ut av henne. Han reiste seg opp og så på Trishas deilige bak som glinset vått mot ham. Hun bøyde seg frem, og han kunne se hennes våte skamlepper titte sultent frem. Han tok tak rundt hoftene hennes og borret pikken nådeløst i henne, og hun stønnet vilt og hemningsløst da hun kjente den harde store pikken gli inn i henne i ett rasense tempo, mens Tonje masserte ballene hans og klitorisen til Trisha med hendene. Trisha kom forsiktig og stille.

En lav murrende lyd som ble avløst av dype skjelvinger i kroppen. Han kjente fitta hennes stramme til rundt pikken i ett jerngrep når orgasmen gled over henne. Hun hikstet halvkvalt mens han nådeløst banket pikken til bunns ved hvert støt. Til slutt måtte hun trekke seg vekk da bena ikke ville bære henne lenger. Tonje benyttet sjansen og med grådig munn sugde hun pikken vilt og deilig, mens Trisha sugde på ballene hans. Tonje kjente lemmet begynte å vokse i munnen. Hun visste at nå var det like før.

Hun runket og sugde som besatt, mens hun stønnet vilt "sprut på meg". Trisha bøyde seg litt tilbake og slikket kukskaftet mens Tonje lot tunga virvle rundt det neste blåe kukhodet. Pusten hans gikk i rasende fart og begge jentene kjente de små rykkene som ga ett forvarsel om hva som kom. Men ett langt stønn sprutet han hele satsen utover bryst, ansikt og hår på de to grådige kvinnene fremfor seg, som stirret opp på han med slørete blikk som lyste av tilfredstillelse.