Dominerende varme hender

Du sitter i kjellerstua, ser fotball og vil ikke bli forstyrret, men jeg kan ikke motstå lystene mine. Jeg går forsiktig forbi kontoret og ned i kjelleren. På veg ned trappen lar jeg klærne falle, jeg banker på døren og venter på svar. Du åpner døren og jeg står der helt uskyldig og sier hvor mye jeg savner gutten min. Du ser på meg med et blikk som jeg straks gjenkjenner. Du leier meg bort til sofaen hvor jeg kan sitte på fanget.

Jeg kysser deg lett på halsen før jeg lurer hendene mine under trøya di, du tar et godt grep rundt hoftene mine og stryker meg kjærlig på rompa mens du ser på tv-en. Jeg vet du hater å bli forstyrret, jeg vet det gjør deg en smule forbanna. Jeg løfter trøya av deg og lar leppene mine berøre dine, jeg gir deg lange, ømme, og våte kyss. Du stopper meg og sier du har en idé. Du går mot skapet og finner frem videokameraet og sier du vil ha ett minne. Du slår det på, og setter det på reolen hvor den får et godt overblikk over hva som kommer til å skje.

Du dumper alt som ligger på bordet ned på gulvet, og legger meg ned der. Tungen din glir over kroppen min mens du biter meg ømt i niplene før du lar tungen finne vegen ned mellom bena mine. Jeg skvetter til i følsomhet og lager søte små lyder. Du lar fingeren din gli inn i meg mens du fortsatt gir meg en herlig tungenytelse, men før jeg aner ordet av det havner jeg på knærne i sofaen. Du knepper opp buksa og der kommer herligheten din frem.

Du ber meg gape for gutten din og stikke tungen min ut, jeg adlyder og gjør som du sier før du lar pikken din gli ned i halsen min. Så beordrer du meg til å suge den. Jeg legger leppene mine godt rundt deg og den ene hånden også, jeg suger deg hardt og lenge mens spyttet samler seg opp og renner ned på kroppen min. Jeg titter opp på deg med blå, tårevåte øyne før jeg lar deg trekke deg ut før jeg spytter på deg og svelger deg igjen. Du stønner litt mens jeg fortsetter og ser opp mot deg og svelger deg gang på gang. Du gir meg en liten bitch-slap og munnpuler meg en stund. Jeg stønner mer og du bunner meg enda hardere.

Du trekker deg ut og tar ett godt tak rundt halsen min og fører meg bort til teppet forann peisen. Du legger meg på ryggen før du spytter på den kliss våte musa mi, du kjører deg hardt inn og tar ett godt grep rundt puppene mine. Jeg stønner ømt og nyter deg, du kjører så hardt du kan og kommer med de deiligste lydene jeg har hørt. Jeg tørker av svetten som renner ned mot haken din før jeg kysser deg ømt. Så legger jeg bena rundt deg, og du lar hendene dine gli over formene mine, jeg er kliss våt og så kåt på deg og det merker du. Jeg prøver å få lagt deg i bakken, men før jeg rekker å si noe har du snudd meg til doggy. Du stikker deg inn og jeg kan ikke la være å stønne hardere enn sist, du ber meg om å holde kjeft og tar et grep rundt halsen min og peiser på som aldri før, men lydene fortsetter å strømme.

Du blir småforbanna, tar trøya di og ber meg om å gape. Du putter den inn og knyter den slik at jeg er stille. Du spanker meg hardt på rompa og tar et hardt grep i håret så jeg ikke klarer å ha hendene i gulvet mer. Du holder rundt midjen min og knuller meg så hardt at jeg må be om en orgasme, du smiler lett når jeg titter bak for å se på deg med tårevåte øyne og sminke som renner. Så gir du meg klarsignal og slenger meg mot veggen så puppene mine gir fra seg våte merker. Jeg blir skjelven i bena og kommer hardt, lydene blir sterke og jeg blir klissvåt, det renner nedover bena og ned på gulvet. "For et griseri du har laget" sier du, og tar ut trøyen og ber meg om å gjøre rent etter meg og dytter ansiktet mitt ned i det. Jeg lar tungen gli over gulvet før du legger deg på ryggen og ber meg om å ri deg, jeg er nesten utslitt men må ha mer.

Jeg setter meg på deg og glir over deg, jeg legger hendene mine på bena dine og bøyer meg lett bakover. Jeg rir deg hardt og lenge til krampene tar meg, du lar hånda di leke med klitten min før du setter deg opp og sier du vil ha rumpa mi. Jeg nikker, og du legger meg over reolen. Du lar tunga di gli lett over musa mi og hele vegen opp, jeg er klissvåt og du stikker deg forsiktig inn, jeg er trang. Du brummer lett og tar tak med den ene hånda på rompa mi og den andre rundt halsen. Jeg stønner lett mens du begynner å peise på. Du lager fine røde merker på rompa mi i det du spanker meg hardt. Jeg har aldri hørt deg stønne slik før og jeg nyter hvert støt, jeg lager lyder som får deg gal. Du kjører hardt på før du snur meg rundt og løfter meg opp. Jeg kysser deg ømt og tørker deg i pannen, og lar fingrene mine stryke deg ømt i ansiktet. Du lener meg mot veggen igjen med bena mine løftet over gulvet, du stikker den stive klissvåte pikken din inn i rompa mi igjen og stirrer meg rett inn i øynene.

Jeg stønner og pusten er tung, jeg holder godt rundt deg og hvisker deg i øret hvor glad jeg er i deg og hvor mye jeg elsker kjærligheten vår. Du smiler ømt og jeg smiler tilbake idet en ny orgasme braser ut av meg. Du elsker hvordan kroppen min reagerer og smiler, jeg stønner og puster hardt og hjertet banker hardere enn aldri før. Kroppen rister og jeg forteller deg hvor mye jeg har lyst på spermen din i ansiktet mitt, vil kjenne deg gli ned i munnen min og svelge den. Du brummer ømt før du setter meg ned og ber meg stikke tunga ut, du gnir den klare pikken din i ansiktet mitt og jeg lar tunga mi gli over deg før jeg lar den skli over ballene dine. Jeg er så klar for å få spruten din på meg at jeg ikke klarer å la være å be deg munnpule meg litt igjen, du gjør det og støter hardt langt nede i halsen min gang på gang. Du trekker deg ut og stønner lett at du må komme, jeg gaper for deg og jeg kjenner den varme spermen din treffe ansiktet mitt og munnen min.

Jeg skraper alt ned i munnen min og du ber meg leke litt med det før jeg får svelge det. Jeg lar det sirkulere i munnen min en stund før jeg svelger det. Du gir meg et lite slag før du kysser meg ømt og takker og kjefter kjærlig for hvor mye jeg ødela fotball tiden din. Jeg smiler beskjedent før du gir meg et nytt kyss. Du ber meg hoppe i dusjen og det er det jeg gjør. Jeg låner dusjen din nede og når jeg er ferdig går du i dusjen. Jeg finner en ny trøye som er din og legger den frem til deg før jeg låner en skjorte av deg. Når du er ferdig stryker du meg lett over ansiktet og kler litt på deg før vi legger oss i sofaen og slapper av med en film under teppet før jeg sovner i armene dine.