Domina

En erotisk novelle om BDSM mellom to kvinner. Les videre om du tør!

Jeg ser ned på to bedne øyne. Der hun ligger sammenkrøpet, naken og forsvarsløs, med ikke noe annet på seg en et par røde sko. Det lange lyse håret er flettet i to musefletter, de små puppene beveger seg i takt med pusten hennes. Akkuratt slik jeg liker det. Jeg smiler ned til skapningen som ligger der. De blå øynene ser forskrekket opp på meg, det er nesten som om hun er redd. Noe jeg forstår godt der jeg ruver over henne. Bak meg kan hun se pisker, floggers og andre slagvåpen som hun skal få smake på. Jeg kan bare ikke vente med å utforske det lille nye "leketøyet" mitt. Kanskje jeg skal være litt snill med henne, ved tanke på at dette er den første gangen hennes, eller kanskje jeg skal la være? Tanken på å gjøre den lille bleike rumpa hennes både gul og blå, tenner virkelig fantasien min, og jeg kjenner at jeg blir helt våt. For anledningen så har jeg valgt en rød og sort korsett, en matchende svart g-streng, strømper og sorte støveletter. Det får meg til å se ekstra rå og sexy ut syns nå jeg. Jeg ser ned på henne og smiler, før jeg presser hælen min i skulderen på henne "ready?" Spør jeg. Hun ser opp på meg, og gir fra seg et såvidt synlig nikk. Åhh.. Som jeg fryder meg!

Etter at den forrige lille hora mi forlot meg til fordel for en mannlig dom, var jeg helt knust. Men jaja, man kan jo ikke tvinge noen til å bli heller, så jeg lot henne gå, og en lang og tung prosess startet med å finne en ny en. Det var ikke så lett som hva jeg hadde trudd. Først var det å plukke ut noen som virket interessange, også å invitere dem på et "intervju", og det må jeg si, der var det mye rart. Den ene etter den andre med flere sider med krav og regler som skulle følges. Jeg husker jeg tenkte: Virkelig, du kommer her og sier du ønsker et så kaldt "fifty shades of grey"-livsstil, også takler du ikke en finger i rumpa engang! Nei, da får de heller holde seg til vanlig vanilje. Også var det denne dama som var helt i andre enden av skalaen. Hun som var fast bestemt på at kniver var en bra ting. Nei takk du, i mine leker skal det ikke være så mye som en dråpe blod, det får andre psykoer ta seg av. Men så endlig så steppet denne dama inn i baren etter en lang og slitsom dag. Hun var vakker med sine blå øyne og blonde lange hår. Stillig kledd i en kort sort kjole, og de skoene! Ja, de flotte skoene med diamanter på remmene, de så nesten dyre ut, men når hun kom nærmere, så så jeg at det bare var et par billige kopier, men det gjorde ingen ting, hun hadde stil.

Så slik gikk det da, nå ligger henne foran meg her, naken og fastbundet. Jeg tar tak i museflettene og drar henne opp på beina, fører henne bort til benken, og legger henne med overkroppen over den, slik at den deilige rumpa hennes peker opp i lufta mot meg. Jeg tar tak i remmene foran benken, og fester dem rundt livet hennes, slik at hun ikke kommer noen vei. Så går jeg bort til stativet mitt hvor slagvåpnene henger, mens jeg ser bort på jenta som ligger ventene bøyd over benken, så bestemmer jeg meg for at jeg skal være snill og begynne i det små. Jeg velger ut et par floggers, en med hestehår og en med lær. Det burdte bli bra, en som ikke gjør så veldig vondt, men som svir no inn i hælvete, og en som er litt mer snill mot stumpen, men gir fra seg en helt annen type smerte. Jeg går bort til henne og stiller meg bak henne, og ser ned på på henne der hun ligger foroverbøyd. "Vel vel, hva har vi her?" sier jeg smilenede ned til henne. Hun forblir taus. "Som du sikkert husker, så setter jeg sikkerheten veldig høyt her, så jeg vil du skal fortelle meg sikkerhetsordene når jeg spør deg, ok?" Fortsatt taus. "Hva er sikkerhets ordet ditt hvis det blir for intenst?" Endelig en liten bevegelse av henne, og hun nesten visker "sushi." Jeg løfter flogger og gir henne det første slaget "Hørte ikke!" Hun stønner og nesten skriker "Sushi!" "Bra! Så hva er ordet for stopp?" Denne ganger sier hun det høyt og tydlig "Ketshup!" Jeg må smile litt av valgene hennes av sikkerhetsord, men det er i værtfall lett gjenkjennlig. Jeg har alltid latt slavene mine velge sikkerhetsord selv. Det er den lille og eneste makten jeg gir dem.

"Flott! Da setter i igang, og husk sikkerhetsordne!" Hun nikker på hodet samtykkende, og jeg hever slagvåpenet mitt. De første fem slagene er veldig forsiktig, det er greit å gi henne en myk oppvarming. Hun gir fra seg et deilig stønn etter hvert slag. Etter det femte slaget slår jeg litt hardere, også slår jeg igjen, igjen og igjen. Jeg slår nå hardere og hardere slag for slag, og nyter synet av rumpeballene hennes som disser ette hvert slag. Huden hennes begynner å få en lyserosa farge nå. Jeg ser at hele kroppen hennes spenner seg mer og mer for hvert slag, også på det femtende slaget og hittil det hardeste, så nærmest skriker hun av smerte. Jeg ser at hele kroppen hennes går i helspenn, og jeg slutter og slå. Jeg beveger meg slik at jeg kommer foran henne, bøyer meg ned og ser ned i noen lidenskapelige øyne, det er nesten så de brenner. "Går det bra med deg, baby?" Hun nikker mutt til svar, og jeg gir henne et smil, før jeg tar tak i haken hennes, og ser henne dypt inn i øynene "Fint". Jeg går tilbake igjen, og ser fornøyd på kunstverket av den lyserøde stumpen hennes. Jeg stryker henne forsiktig på rumpa med hånda, før jeg sakte beveger hånden nedover og mellom beina hennes. Jeg kjenner etter med to fingre, og joda, akkuratt som jeg tenkte meg så er hun våt, varm og god der nede. Jeg smiler og klasker henne på rumpa med hånda, så kroppen hennes spenner seg igjen. Putter fingrene i munnen og kjenner smaken av henne, hmm.. Ikke værst.

Jeg løsner remmene rundt livet hennes, og hjelper henne opp. Jeg holdere henne tett inntill meg mens vi går innover i rommet. Jeg presser puppene mine inntill ryggen hennes, og fitta mi inntill rumpa hennes, mens jeg fører henne bortover. Jeg fører henne til korset, snur henne mot meg, og begynner å løsne på tauene som binder hendene hennes fast til ryggen. Når armene hennes er fri, så fester jeg dem øverst i korset, også fester jeg beina hennes nederst, slik at hun blir stående som en sjøstjerne. Mhm, deilig! Hun er tynn, men ikke for tynn heller, noe jeg setter pris på. Det værste jeg veit er slike vandrende sjelett. Jeg steller meg foran henne, hun ser spent på meg. Jeg stryker henne på kinnet "Du lurer vel på hva jeg har tenkt å gjøre med deg nå?" Jeg smiler til henne, og før et sjenert smil tilbake. Før hun rekker å svare, så tar jeg tak rundt de små puppene hennes, de er så små at de dekker ikke hendene mine en gang, men det spiller ingen rolle. Hun ser litt skamfult på meg "Jeg har ikke så store bryster som deg, ma`am." Nærmest visker hun. "Åh. det gjør ikke noe vennen min, jeg syns de er helt perfekte!" Hun rødmer, og snur hodet halvveis vekk. Jeg tar tak rundt haka hennes, og vrir hode hennes, slik at hun blir nødt til å se på meg. Jeg gir henne et kyss på munnen. Jeg slikker meg rundt munnen, og bøyer meg ned, og tar den ene nippelen hennes i munnen. Hun gir fra seg et stønn, og kaster hodet bakover i det jeg biter henne hardt. Jeg merker kroppen hennes beveger seg i en bue. Jasså, du liker dette altså, tenker jeg og biter hard igjen. Samme reaksjonen. Åh.. Som jeg fryder meg akkurat nå. Jeg beveger den høre hånda mi ned til musa hennes, og gleder meg over at hun er enda våtere enn i stad.

Jeg stikker en finger inn i den glatte og deilige fitta hennes, mens jeg sleiker og suger på nippelen hennes. Jeg ser opp på henne, og spør "Vil du at jeg skal la deg komme på denne måten?" En lang pause med stilhet, før hun endlig svarer. "Åh, ja, vær så snill." Jeg biter henne hardt i puppen igjen "Vær så snill hva da?" Hun tenker seg litt om før hun svarer "Vær så snill, Miss!" "Flink pike!" Jeg begynner på at å sleike og suge på nippelen hennes, mens jeg samtidig stikker to fingre inn i henne og tommelen min stimulerer klitten hennes. Pusten hennes begynner fort å stige, og hun stønner bare mer og mer, som jeg lar fingrene rutere inne i henne, i takt med at jeg lar tungen rutere på nippelen hennes. Jeg merker at hun begynner å nærme seg klimaks, og i jeg setter tennene i henne og biter, så skriker henne høyt. Jeg merker at kroppen hennes i et lite sekund går i spenn og at den bøyer seg i en bues, samtidig som jeg kan høre at det rasler i kjettingene som hoder hendene og beina hennes på plass. Hun begynner å skjelve, hun står der og nærmes vibrer ukontrollert, før hun igjen blir helt slapp. Jeg tar ut fingrene av fitta hennes og putter dem i munnen hennes og kommanderer henne til å sleike dem reine. Hun gjør som hun får beskjed om, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med vår første lille lekestund. Jeg løsner armene og beina hennes fra lenkene, og ber henne kle på seg. Hun tar på seg en rød kjole som passer henne utmerket, spesielt med tanke på at hun ikke har på seg noe undertøy. Etter går vi ut i rommet ved siden av som er bygd om til en bar. "Nå skal du få smake på noe godt!" Smiler jeg entusiastisk til henne, og lager en litt syrlig strawberry drink. "Jeg kaller den for "Rebekka`s spesial"" Sier jeg og gir henne glasset. Hun drikker det nesten som om det skulle vært saft, og når hun er ferdig så setter hun glasset på barbenken, smiler og sier "Godt!" Jasså, hun er tørst tenker jeg, og lager en til til henne.

I det hun er på vei til å dra, så snur hun seg mot meg. De blå øyenen hennes stirrer inn i mine og hun sier smilende "Takk for alt!" Jeg smiler tilbake "Jo, takk selv! Så ses vi vel om to uker igjen?" Hun nikker og smiler igjen, før hun forsvinner ut døra. Jo, som sagt en helt perfekt dag.