Dobbeltkos

"Jeg støter imot og kjenner jeg strammes der nede før hele kroppen blir overmannet av en bølge ulikt noe annet, etter opphisselsen av to stykker samtidig"

Jeg, min kjære og en venn av oss ligger og ser på film. Jeg og min kjære har i mange år snakket om å ha trekant, men da med en dame, av ren nysgjerrighet, for å ha det sagt. Vel, en sen kveld lå vi tre og så på film, og det er plass til alle i sofaen. Min kjære ser lurt på meg før han forsiktig tar tak i bakhodet mitt og river meg forsiktig i håret. Jeg blir overrasket og stønner litt før jeg gliser. Det går et par minutter av filmen før en ny manøver overmanner meg litt. Igjen, hånda i bakhodet og fingrene flettes inn i håret samtidig som han klorer meg utenpå buksa oppover låret, og mot skrittet mitt. Jeg vet ikke hvor det kom fra, og jeg er vanligvis veldig sjenert, selv nå i voksen alder, men jeg stønner høyt og spenner kroppen i høyst overraskende full tenning.

Plutselig kjenner jeg en hånd på det andre låret også, samtidig som min kjære biter meg lett i halsen mens hånda har låst seg i håret, og andre stryker meg i skrittet. Den andre hånda stryker meg oppover mot toppen av låret og mot hoftebenet og jeg stønner igjen, grepet av en litt forvirrende vellyst. Min kjære ler litt og kompisen vår blir mer ivrig da det virkelig går opp for han at dette er helt greit. Han og min kjære veksler på å bite meg litt i halsen, mens han begynner å stryke meg fra hofta og ned til skrittet, der han masserer meg lett mens min kjære tar av meg toppen, slik at jeg kun har BH på overkroppen.

Han tar samtidig av seg buksa og kompisen vår gjør det samme, og så tar de sammen fatt på den trange buksa mi som nå har begynt å bli ganske varm i skrittet, siden g-strengen min begynner å bli småfuktig. Min kjære setter seg på kne fremfor meg og jeg begynner å runke han, og suge lett samtidig som kompisen vår putter to fingre forsiktig, men bestemt, inn i meg og begynner å fingre, samtidig som han roterer på fingrene. Jeg kjenner at det blir stramt, men ikke ubehagelig og stønner høyt. Dette var nytt! Jeg blir igjen overmannet av at kåtheten strømmer gjennom kroppen og tar tak i stellet til min kjære og putter hele den store stasen langt inn i munnen uten helt å forstå hvordan jeg får det til, da han må bruke XXL i kondomer fra sexleketøybutikken..

Etter et par runder frem og tilbake sklir g-strengen min helt av, nesten umerkelig, og kompisen vår sklir sakte inn i meg bakfra for så å begynne å pumpe inn og ut samtidig som jeg suger min kjære hardere og hardere. Jeg stønner dypt med ene stasen i munnen mens jeg deep throater mer enn noen gang i opphisselse, og andre i musa, og tempoet øker for alle tre før min kjære kommer, og tempoet settes litt ned til han er ferdig og jeg får svelget, før det økes og støtes hardere inn i musa mi.

Jeg støter imot og kjenner jeg strammes der nede før hele kroppen blir overmannet av en bølge ulik noen annet, etter opphisselsen av to stykker samtidig, og det å suge noen. Han kommer rett etter meg. Begge kollapser og han biter meg i skulderen mens min kjære flirer litt godlynt, og jeg bare ligger og smiler.