DILF

"Hun strøk meg over brystet og magen, før hun lot hånden raskt berøre penis, jeg skvatt på nytt. Nå hadde øynene mine blitt vant til mørket og jeg kunne se konturene hennes, hun var naken. Jeg fikk stotret frem at dette ikke var så lurt. Men innen jeg hadde fått fullført setningen hadde hun begynte å dra taktfullt"

Etter at den verste kjærlighetssorgen hadde lagt seg, begynte jeg å trene på det lokale treningssenteret. Det var godt å få bort de negative tankene og merke at formen ble bedre. Jeg var bedre trent som 45 åring enn for 10 år siden. Det var mange flotte damer og jenter som trente der, men jeg var ikke klar for noe nytt. Det var fremdeles sårt å ha blitt dumpet. Denne fredagen skulle yngstemann til x ’n, så jeg dro rett på trening etter jobb.

Så idet jeg skulle gå ut av bilen ringte eldstedatteren min på 21, hun lurte på om hun kunne få/låne noe alkohol. Jeg svarte at det var greit. Hun sa at Jannicke kommer innom deg etter treninga. Jannicke var en av min datters bedre venninner, hun hadde gått ut og inn av huset i alle år. Etter treningen var jeg veldig sliten, gikk i dusjen og la meg på sofaen med håndkle rundt livet. Etter å ha kikket litt på sosiale medier, sovnet jeg. Jeg våknet av at jeg følte at noen så på meg, der sto Jannicke. Jeg fikk koden til døren av Eline, sa Jannicke. Jeg fikk summet meg og smilte til henne. Så sjekket jeg håndkle, det dekket ikke lengre det som det var meningen at skulle dekkes. Jeg sa ikke noe men bare rettet på håndkle, og gikk inn på soverommet for å kle på meg.

– Så dere skal på fest i dag?, spurte jeg fra soverommet.

– Ja, vi er bedt hjem til Ole, sa Jannicke.

– Det blir nok hyggelig, hva vil dere ha å drikke?. Jeg kom ut ifra soverommet.

– Hva har du da?

– Det meste, ga jeg til svar.

Jeg sendte med henne et par flasker med rødvin. Så kikket jeg litt på TV før jeg kledde av meg og krøyp til sengs. Jeg våknet av at utgangsdøren gikk opp, så jeg tenkte, da er Eline hjemme, det var bra. Så snudde jeg meg over på siden. Så merker jeg at noen kryper opp i sengen min. Så jeg reiser meg litt opp og prøvde å fokusere i mørket. "Det er meg, Jannicke."

"Hva gjør du her? Du kan ikke legge deg her..... Eline kommer hjem", sa jeg. Jannicke svarte, "Eline kommer garantert ikke, hun sovna på festen". Jeg bestemte meg i sted når jeg så deg på sofaen. Hun strøk meg over brystet og magen, før hun lot hånden raskt berøre penis, jeg skvatt på nytt. Nå hadde øynene mine blitt vant til mørket og jeg kunne se konturene hennes, og hun var naken. Jeg fikk stotret frem at dette ikke var så lurt. Men innen jeg hadde fått fullført setningen hadde hun begynte å dra taktfullt. Den vokste raskt i hånden hennes. Jannicke er en flott jente, litt over 170 cm og med flotte former. Jeg må innrømme at jeg flere ganger har betraktet henne, men veldig diskré. Hun var en av de jentene som jeg møtte oftest på treninga. Så jeg hadde flere ganger sett på henne i tightsene og de flotte toppene.

Nå begynte fornuften å fordufte, hendene mine utforsket formene hennes. Så dyttet hun meg ned i sengen, la seg på siden og gapte over jr. Jeg løftet henne opp, så jeg fikk tilgang til musa hennes. Jeg kysset, sugde og slikket henne, hun jamret seg. Jeg kjente at jeg vokste i munnen hennes. Jeg kjente at det strammet seg i underlivet og jeg trakk meg ut fra munnen hennes, men hun grep rundt den og fortsatte behandlingen. Jeg eksploderte i munnen hennes, og like etter ropte hun ut at hun også kom. Jannicke tok på nytt jr. i munnen. Den vokste fort, hun satte seg opp og begynte å ri meg. Vi byttet stillinger og hadde en fantastisk natt i sammen. Det ble lite søvn den natten. Dette ble starten på et lengre seksuelt forhold mellom Jannicke og meg, noe som forble en hemmelighet.