Det var en lørdag aften | Kondomeriet

Det var en lørdag aften

«Jeg må ha Karl igjen, tenkte han. Skulle han ta initiativ til et nytt treff? (...) han var kåtere enn noen gang da han tok i dørhåndtaket hos Karl»

Han har mobilnummeret hans og vet at det å treffe ham igjen bare er en kort tekstmelding unna. - Jeg svarer alltid, sa han sist gang de brøt opp etter en deilig time sammen... De hadde truffet hverandre på Eros-chatten for lenge siden. Situasjonen for dem begge hadde gjort at det gikk nesten et år før de hadde hoppet i det for en kaffekopp og se hverandre litt an som de var blitt enige om i forkant.

Kaffen hadde fort blitt kald, mens klærne forsvant av og andre interesser hadde tatt over. Minuttene hadde vært meget intense da de ga hverandre full nytelse ved å suge hverandre på tur. Karl hadde krevd å få spruten i munnen, da han syntes det var både sexy og godt. Så da var det bare å la det stå til og nyte hans grådige munn som svelget ned hver dråpe.

Inspirert av Karl's iver hadde han selv gjort gjengjeld og angret ikke. Dette var nå bare tre uker siden, og de hadde utvekslet noen meldinger og hint via Eros de siste ukene, liksom for å holde ballen varm.

Denne lørdagen var han tidlig ferdig på jobb, og kona var på tur til ei venninne til mandag. Han hadde visst om turen hennes en tid, og hodet hans hadde spunnet på kåte tanker om Karl noen dager allerede. Han kippet av seg sko og jobbklær og stod naken foran speilet på badet. Han kjente han var kåt og fikk en brå reisning mens han betraktet seg selv.

Jeg må ha Karl igjen, tenkte han. Skulle han ta initiativ til et nytt treff?

Han runket seg lett mens han søkte mot og svar hos seg selv. Så grep han mobilen og tekstet "KÅT? JEG MÅ KJENNE MANN IGJEN. LYST TIL Å SEES IGJEN?"

Han skrudde på vannet i dusjen og skrittet inn i det varme vannet mens pikken stod knallhard mot de varme strålene. Han vasket seg grundig og ga pikk og baller en ekstra god vask. Egentlig følte han for å la det stå til og la utløsningen ta overhånd. Han tittet ut av dusjen mot mobiltelefonen som blinket blått. Var det han, tro?

Han slo av vannet og fikk tørket seg i en fart. Han åpnet meldingen på telefonen. "HEI. GJERNE, HOS DEG ELLER MEG? " Nå fikk det bare stå til, og han kvitterte "HOS DEG OM 30?" Det gikk gysninger gjennom han av forventning. Precummet rant fra ham, og han strøk det fort av og luktet på det mens han leste svaret. "OK, GJERNE. DØRA ER ÅPEN, SEES"

Han fikk på seg klærne i en fart, presset pikken ned i jeansen og tok seg en rask øl og en grundig tannpuss. Pikken ville liksom ikke legge seg, og det var litt ubehagelig å gå med den harde reisningen. Han beveget seg nesten i ørska over til Karl's leilighet. Turen tok 10-12 minutter, og han var kåtere enn noen gang da han tok i dørhåndtaket hos Karl og snek seg fort inn.

- Hei, sa han og fikk et hei tilbake inne fra leiligheten. Han gikk inn og så Karl sitte i sofaen, splitter naken og med en skikkelig ståpikk. - Kle av deg da? sa Karl. Han tok utfordringen og rev av seg klærne og ble stående med sine 15 cm i stolt reisning. - Sett deg hos meg da vel? sa Karl. Han satt seg ned ved siden av ham, litt spent og litt nervøs.

Karl grep pikken hans og begynte å runke den lett.

Pikken hans rant og Karl gliste og og sa: - Jeg får vel smake? Han ventet ikke på svar, men gapte resolutt over det glinsende pikkhodet og lot tungen rulle lekent rundt det. Han stønnet og grep rundt Karl's nakke og presset pikken inn i den ventende munnen med et høyt stønn. Pikken stod som et spett og han famlet etter Karl's pikk. Karl trakk seg unna og sa: - Kom, vi går inn på senga. - Jeg vil nyte deg lenge, sa Karl. - Håper du har god tid? Han nikket til svar før han krøp etter Karl i den store senga hans.

Karl gikk ned på ham og slikket baller og pikk med stor innlevelse. - Forsiktig, jeg kommer snart, stønnet han. Karl reiste seg opp og la seg ved siden av han i en 69. Han snuste inn precumduften fra Karl og begynte å slikke han forsiktig.

Saftene hans var rikelige og med en lett saltsmak. Han lot to stramme lepper suge pikkskaftet hans opp og ned, mens han ga de harde ballene noen deilige sveip med tunga. Han dristet seg til å slikke bakover mot anus. Det luktet rent, så han lot tunga pirre over hullet hans. Samtidig kjente han at Karl begynte å suge ham på nytt, mer intenst denne gangen.

Han kjente det begynte å knyte seg i ballene og stønnet høyt. - Kommer, sa han før han slukte Karl's pikk og sendte sin egen sperm inn i munnen hans. Karl sugde og slurpet det beste han kunne. Så stønnet Karl ut selv, veltet seg over ham og tømte seg i noen intense rykninger. Munnen forsøkte å ta i mot, men det ble for mye, og det rant nedover kinnet hans.

Karl krøp av han, snudde seg og kysset ham. Han besvarte kysset og kjente smaken av spermen deres blande seg i kyssene. - Jeg ble så trøtt, jeg, sa Karl og veltet seg over på siden. Snart sov han tungt, mens han selv ble liggende å kjenne på spenningen som roet seg litt i kroppen. Han måtte ha sovnet selv.

Han våknet av at Karl lå inntil ryggen hans
med en ståpikk opp mellom rumpeballene hans.

Han kjente pikken gled glatt bak der og mistenkte at Karl hadde smurt han inn. Han ble liggende stille og late som han sov ennå. Karl jukket ivrig, og han kjente pikken støtet mot ballene sine. Det ilte godt da pikkhodet skled bestemt over rumpehullet og stanget mot ballene hans. Liksom ubevisst sukket han og rettet seg i søvne slik at hullet hans ble mer tilgjengelig. Karl merket det nok, for pikkhodet begynte å presse mer og mer mot hullet hans.

Karl pustet tungt bak ham og svelget. Så kjente han en kald plastflaske mot rumpa og merket mer olje renne ned mot hullet sitt. Han visste ikke om han skulle våkne og delta eller bare "sove" og bli brukt. Han kjente på det litt frekke og pirrende i å la seg ta i søvne og lot Karl prøve seg fram.

En neve der bak styrte pikken mot hullet. Det smertet litt da han fikk hodet innenfor og ble liggende stille litt. Det gikk kanskje et minutt før Karl presset sakte innover.

Herregud, så opphissende!
Karl beveget seg sakte, ut og inn.
Han kjente sin egen pikk vokse av opphisselsen.

Så stønnet Karl lavt, og han kjente rykninger inne i seg og noe varmt som bredte seg langt inne i ham. Karl trakk seg ut, og så ble han tørket med papir der bak. De lå stille begge to, før han brøt stillheten og sa til Karl: - Var det godt for deg? - Unnskyld, jeg skulle spurt, sa Karl. - Men du var så fin der i søvne, og det var egentlig ikke meningen å knulle deg, bare kose der bak.

Karl merket ståpikken som pekte til værs. Men jeg suger deg gjerne igjen. Karl krabbet ned i senga og begynte å suge med stor iver. Grådige lepper tok ham helt inn og trykket vokste fort. Han så at Karl ble stiv igjen mens munnen hans sugde heftig. - Kom bak meg, hvisket han og stilte seg på fire for Karl.

Han grep etter pikken hans og presset den inn i seg. Karl lot seg ikke be to ganger og støtet inn i ham. To kraftige never spredte skinkene hans og sørget for at pikken bunnet ham i hvert støt. Han kjente mer olje renne ned mot hullet sitt, da Karl ville ha det enda glattere. Rittet ble villere og villere, og hans egen pikk verket og vippet opp mot magen hans. Så brølte Karl ut nok en orgasme og pumpet han full igjen.

Samtidig gikk det for han også i ren og skjær opphisselse. Spermen sprutet opp mot magen hans og havnet i store flekker på lakenet under dem. Det dryppet sperm både foran og bak, da Karl trakk seg ut av ham nok en gang.

- Takk, sa han og gned pikken og rumpehullet tørre med papir. - Jeg trengte denne runden, hvisket han mens han fikk på seg klærne. - Når som helst, smilte Karl og ga han et vått kyss på vei ut døra. - Det er bare å si i fra, du vet hvor jeg bor vet du.

Vel hjemme igjen følte han for en dusj for å fjerne sexlukta. Pikken reiste seg igjen, og han jagde fram en utløsning til på de ferske minnene fra i sted. Han tok et raskt bilde av en stiv kuk med hvit sperm og sendte til Karl. "OPS. VI BLE VISST IKKE HELT FERDIGE?". Et par minutter senere kom svaret.

"ANTE MEG DET. HAR NYTT LAKEN PÅ SENGA I MORGEN TIDLIG...." Men det får bli en annen historie.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse lignende erotiske novellene i LHBT-kategorien: