Det femte året | Kondomeriet

DET FEMTE ÅRET

Dama hans var akkurat gått på nattevakt og jeg fortet meg over knausen som skilte oss. Jeg måtte løpe, kunne ikke komme dit fort nok. Det var stilt i huset hans. Ingen lyd, helt mørkt. Jeg snek meg inn døren og passet på at ingen så meg, fordi sladder skulle han ikke ha noe av.

Jeg la meg ved siden av han i sengen og stirret i taket. ”Skal vi virkelig gjøre dette igjen?” sa jeg, men øynene mine ba om at han ville si ja. Som forventet, trakk han hånden opp langs låret mitt, under skjørtet og hvisket i øret mitt ”Det vil alltid være deg”.

Slikt går det vel når man mister jomfrudommen til sin første kjærlighet, i alle fall for oss. Man går aldri lei, man får ikke nok. Til og med etter kjærligheten har sluknet, så er sexen en så stor flamme, at man er uadskillige. Det var fem år siden nå, og kjærester hadde kommet og gått, men vi sluttet aldri å treffe hverandre, ikke helt.

”Du er så våt, baby” hvisket han i det han stakk en finger, så to, inni meg. Jeg hadde halveis satt meg opp nå for å følge med på bevegelsene hans. Med fingrene hans fortsatt inni meg dro jeg ned buksen hans og begynte å suge. Først forsiktig, så hardere og hardere. Av og til tok jeg en pause mens jeg fortsatte ved å runke kuken hans, mens jeg tok ballene hans i munnen, og sugde igjen. Jeg visste hvordan han ville ha det nå.  Sugde og smakte. Åhh, den smaken. Den smaken av mann, men ikke hvilken som helst mann, denne mannen, min Mathias. Like etterpå var vi begge avkledd. Vi var plutselig dyr, ville dyr som beveget oss fort og heftig. Mathias lå over meg nå, helt naken, og jeg trakk inn den gode lukten av parfymen hans. Han var så perfekt, kroppen hans, leppene hans, kuken hans, perfekt. Han holdt hendene mine over hodet mitt, sammenslått i mine. Han kysset meg, lenge, før han beveget seg mot øret mitt og begynte å småbite. Gud, så jeg elsket det denne mannen gjorde med meg. Han fortsatte nedover mot halsen min, kysset, bet og sugde. Så tok han tak i brystene mine. De store brystene som denne mannen elsket så høyt. Han tok nippelen min i munnen mens han knep den andre. Jeg stønnet, vred meg av velbehag.

Han så opp på meg og jeg stønnet ”la dette aldri ta slutt” før han snudde meg i en voldsom fart og jeg lå plutselig med hode i madrassen. Han klasket meg på rumpa, hardt og lidenskapelig. Han rettet meg opp og jeg kunne kjenne kuken hans ved musa mi. Så stakk han den inn, sakte. Det føltes som en evighet, men en evighet jeg kunne leve i for alltid. Han trakk den ut og inn, ut og inn. Sakte, fortere og saktere igjen. Jeg knep tak i lakenet under meg og presset meg mot det, igjen og igjen mens jeg stønnet navnet hans. Ahh, Mathias, ahh jaa Mathias!

Plutselig trakk han seg ut igjen. Ingen av oss hadde da kommet ennå. Men så kjente jeg kuken hans mot meg igjen. Denne gangen litt lenger opp. Dette var noe nytt som skulle til og skje. Han rettet litt på meg igjen før han smurte noe kjølig rundt rumpehullet mitt. Han masserte det, og jeg skjønte hva som var på vei til å skje. Jeg var jo bare 17 år og uviten, og han var en del eldre enn meg. Men jeg ville. Jeg var så kåt at jeg ville sprenge, og selv om jeg ikke hadde hatt analsex før, så hadde jeg lekt meg mange ganger ved å stikke fingeren inn. Jeg visste jeg likte det, men ville jeg takle den store kuken hans? Jeg ville prøve. ”Går det bra?” hvisket han mot ryggen min, for å få en bekreftelse. Jeg gliste og nikket slik han kunne se det. Og så skjedde det.

Han begynte å presse den inn, sakte, så ubeskrivelig sakte, og smerten ble større for hver millimeter han presset seg inn. Men jeg elsket det. Allerede nå visste jeg at jeg elsket det. Det var så vondt, men så godt, så ydmykende, men så deilig. Jeg konsentrerte meg om å slappe av og puste, og tilslutt var han inne. Han traff et punkt som fikk meg til å stønne, høyt av nytelse, før han trakk seg tilbake. Så inn igjen, og ut igjen. Jeg skrek, men av lykke, av behag, ikke noe annet. Han bevegde seg fortere og jeg elsket det mer og mer for hvert sekund. Fortere hardere, fortere. Uten forvarsel, eller kanskje med kun forvarsel, kom jeg rundt han. Jeg strammet meg rundt han og kom over sengetøyet hans. Jeg hadde akkurat vært en plass mellom himmel og helvete, men det var i alle fall ikke jorden. Han trakk seg ut like fort og jeg snudde meg mot han og tok kuken hans inn i munnen min. Jeg sugde til, og like etterpå kom han i munnen min.

Jeg svelget masse den natten, og hendelsen gikk på repeat tre ganger i løpet av de seks timene jeg var der. Åhh, denne mannen, min Mathias.