Den våte orgasmen

Sommeren 2010... Vi har besøk. Har hatt det i ei veke allerede. Gjesterommet er ved siden av vårt soverom. Lytt.

Jeg brøler under en orgasme. Jeg stønner og snakker dirty under sex. Jeg ooo, åååå, mmmmm under forspill. Jeg er virkelig ikke stille under sex. Dèt og besøk, passer dårlig. Jeg og min kjære ser på hverandre med sultne blikk. Det er en stund siden sist. Vi sms-er : Ute! Nå! svaret er ikke overraskende.. Ute regnet det, men det er ingen hindring for oss, ser frem til en spesiell opplevelse og spesiell... ja... det ble den. Plutselig drar vi med oss en liten maderass ut døra.. "Hva skal dere med den der, ute?" Ehm.. "Ingen ting, kommer snart tilbake!" Vi finner oss et koselig sted, litt gjemt bort fra offentligheten, men dogg så både biler og naboer kunne se oss, hvis de så litt godt etter.

Pirrende å vite at vi kan bli tatt, og jeg har alltid sagt at det ville aldri brydd meg, men må ærlig innrømme at jeg var pittelitt stresset. Tankene på det, forsvant fort da jeg kjente en deilig, varm, våt tunge mellom bena mine, som kjærtegnet klitten min så forsiktig. Opp og ned, i sirkel.. mmm, det er så deilig. Han tar hele klitten i munnet og sutter på den, jeg stønner og nyter virkelig å ligge klissnaken ute og kjenne regnet gjøre hele kroppen våt og spent. Øynene lukket fordi regnet gjorde det umulig å se. Jeg puster ganske fort nå, veldig opphisset over at vi har sex ute og ønsker å kjenne hans helvåte kropp mot min.

Han legger seg over meg og jeg legger beina rundt han, vi kysser ømt. Men jeg vil mer, så jeg tar tak i kuken hans og runker den med et fast grep, men sakte og forsiktig. Ingenting haster, vi skaper minner. Vi nyter forspillet, kysser masse, runker, fingrer hverandre.. Etterhvert gjør regnet oss litt kalde. Jeg snur meg på alle fire og vrikker litt med rumpa, gir klar signal om hva jeg vil. Han stikker den stivharde kuken i min renslikka mus og begynner sakte å pule meg dryppende våt. Jeg kjærtegner klitten min samtidig som jeg snur meg pittelitt for å vise hvor tilfredstilt jeg er.

Jeg elsker det vi gjør. Jeg elsker spenningen. Jeg elsker regnet. Han øker på, og gjør det jeg elsker mest, kjører hardt. Tar et godt tak rundt hoftene mine og sikrer at kuken hans går dypt inn. Så dypt at det gjør vondt. Godtvondt. Han sier at han er nær, jeg snur meg rundt og lar han sprute meg i munnen, stikker ut tunga og venter. Gleder meg til den deiligste spruten kommer, jeg elsker å svelge! Det er som å få belønning, mmm.. Han klappser så kuken sin mot kinnet mitt, jeg tar den i munnen og slikker den forsiktig ren. Aaah, kan jeg høre..