Den store overraskelsen

Det var dagen før vinterferien. Ja, jeg går skole, så derfor har jeg vinterferie. De siste ukene hadde jeg brukt mye tid på å snakke med en gutt på nett. Han bodde noen timer unna meg, og det var egentlig ikke aktuelt å treffe han og jeg var ikke sikker på om jeg ville. Jeg hadde aldri sextet med noen før jeg kom i kontakt med han. Jeg visste ikke at å bare skrive erotisk med en annen kunne gjøre meg så tent. Jeg visste at noe seksuellt bygde seg opp inni meg, men kunne ikke få det ut på den måten jeg ville. Kleint er en av de ordene som beskrev hvordan jeg ville følt det om jeg hadde møtt han. Jeg hadde aldri vært intim med noen andre, selv om jeg var et par år over lavalderen. Jeg tenkte på han hele tiden og kunne ikke vente til det ble kveld, da han var ferdig på jobb slik at vi kunne tekste. Resten av dagen var han i tankene mine, og tidligere hadde jeg faktisk kjøpt undertøy slik at jeg kunne være så sexy og opphissende som mulig på bildene.

Klokken nærmet seg 21.00 og jeg ventet spent på at han skulle skrive. Jeg bodde i min egen hybel, og det var godt å kunne være alene når vi vekslet bilder. Jeg ventet en halvtime og han hadde enda ikke skrevet. Det var da jeg hørte at det banket på døren. Jeg som nesten ikke var påkledd måtte jo bare få på meg det letteste jeg fant. Tok en kort shorts som viste frem de glatte, nybarberte leggene mine og en singlet. Man kunne se blondene fra den nye bh'en komme litt ut av singleten, men det brydde jeg meg ikke for mye om. Jeg åpnet døren, og brasende inn kom han. Han jeg hadde snakket med. Han som gikk under brukernavnet Jack. Komisk nok minnet han meg litt om Jack fra Titanic. Mørk blondt hår, høy og et utrolig pent ansikt. Maskulin var han og. Det var en sjokk for meg at han kom brasende inn, og han tok rundt meg med en gang. Han holdte en godt grep om meg, men ikke på en ubehagelig måte. Tvert imot, jeg følte spenningen kile i skrittet på meg.

Han så ned på ansiktet mitt, og jeg kunne se at han var veldig klar for meg; og jeg for han. Han tok tak rundt hodet mitt, og satte i å kline intenst med meg. Jeg kunne ikke holde fingra av fatet, og tok et godt grep rundt den muskuløse ryggen hans. Det tok ikke lang tid før han tok av meg singleten, og det tok ikke lang tid før shortsen også var av. Han var så høy i forhold til meg, og så dominant at jeg ikke klarte å ta av hans skjorte. Han slengte meg ned i sengen min, og jeg nøt synet av at han tok av seg skjorten og buksa. Gjennom den blå boxeren kunne jeg se at den var stiv, og den strakte seg langt ut. Dette var definitivt mer opphissende enn å se det på bilder. Han la seg over meg, kysset meg mer, og sank etter hvert ned til halsen og nakken for å kysse meg. Med bare to fingre kneppet han opp bh'en og han spredde beina mine. Han presset seg mot skrittet mitt, og jeg kunne føle at han hadde veldig lyst til å trenge seg inn. Kuken var ekstremt hard, og jeg kjente gnistringen nedentil. Han tok hånden ut av håret mitt, og jeg så i sidesynet at han dro boxeren litt ned, og han dyttet stringtrusa til side slik at han fikk plass.

Tro meg, han trengte plass, slik som han trengte seg inn. Jeg satte i et stønn, og kjente den intense nytelsen spre seg gjennom meg. Det var så annerledes, hadde bare lyst til å stønne slik at alle i nabohyblene kunne høre det, men jeg måtte beherske meg. Jeg ville ha Jack, og jeg hadde han; inni meg. Han hadde først et sakte tempo, men etter hvert som han ble mer opphisset gikk tempoet opp. Han satte i noen få stønn, før han gikk ut igjen. Han reiste meg litt opp, snudde meg, og jeg skjønte han ville ta doggy, og det ville jeg og. Han trengte seg hardt inn, og jeg kjente tydelig hvordan han støtet inn i meg. Han holdt et hardt grep rundt de slanke hoftene mine, og han dasket meg forsiktig på ræva noen ganger. Det var veldig deilig, og jeg merket hvordan jeg elsket å bli dominert.

Han skiftet mellom tempo, og jeg merket han var klar for å komme. Han stimulerte klitoris, og jeg hadde aldri følt noe så godt før. Jeg ble mer og mer opphisset, og følelsen bygde seg opp. Samme var det med han, og han stoppet opp. Han satte meg ned, snudde meg og kom på puppene mine. Jeg hadde sett dette på porno, og det var like deilig som jeg trodde. Jeg hadde nettopp en intens orgasme etterfulgt av å kunne "føle" hans orgasme. Vi var andpustne og slitne. Han bøyde seg mot meg og kysset meg. Det tok ikke lang tid før klærne var på igjen, og han dro fort ut av døra. Rett før han lukket døra, stakk han hodet inn og kom frem med et lite blunk til meg.