Den spanske fristerinnen

Hva kan man si om Círa? Hun var en nyansatt spansklærer det siste året mitt på videregående. Hun var også det nærmeste man kunne komme en levende gudinne. Hun hadde olivenbrun hud, et vakkert ansikt med spanske trekk og kastanjebrunt hår og øyenfarge. Kroppen hennes var velformet, med slanke, kvinnelige hofter, en veltrent rumpe og to nydelige pupper. Hun gikk alltid kledd på kanten av det som ble sett på som lovlig dristig, ettersom hun ofte gikk i lette sommerkjoler med drøye utringninger og som fremhevet den deilige rumpen hennes.

Alle guttene elsket henne og hennes klasser var de med lavest fraværsprosent. Jeg går ut i fra at de fleste guttene, og kanskje noen av jentene, lå hjemme og drømte om den deilige kroppen hennes. Ettersom vi bodde i nærheten av hverandre, hadde jeg ofte gleden av å gå sammen med henne hjem.

Denne historien starter en dag da Círa litt uventet ba meg med opp i leiligheten, hvor hun sa at hun skulle hjelpe meg å øve til en spanskprøve vi skulle ha. Når vi kommmer inn i leiligheten hennes sier hun til meg: ”Bare sett deg ned på sofaen og vent litt du. Jeg skal skifte.” Når jeg har satt meg i sofaen, merker jeg at det var et lys bakfra som blir reflektert i TV-en. Jeg snur meg for å sjekke dette, og får se det flotteste synet i livet mitt fram til da; Círa har ikke lukket døra til badet ordentlig, og gjennom den lille glippen kan jeg se rett inn i speilet som hun sto og skiftet foran. Hun stripper av seg kjolen og blir stående i all sin prakt foran speilet. Det er et syn som enhver mann ville gitt hva som helst for å se. Huden hennes har en solbrun glød, og det kastanjebrune håret flyter vakkert ned over skuldrene. Kroppen hennes er så nær perfeksjon, at øynene mine ikke klarer å bestemme seg for hva de vil hvile blikket på; den veltrente og faste stumpen, eller de to deilige puppene?

Aldri før i mitt liv har jeg sett en kvinne så deilig som henne, og jeg merker at jeg ville gjort hva som helst for ha sex med henne. Sekundene hun blir stående og observere seg selv i speilet virker som små evigheter i den tankeløse tilstanden jeg befinner meg i. Hun lar fingrene sine gli lett over de lyse brystvortene i et par sekunder, før hun trekker på seg en trang topp. Akkurat i det hun lar hendene gli nedover mot truselinningen, fører en liten endring i trekket i leiligheten til at min lille kikkeglippe blir lukket. Et lite stønn unnslipper leppene mine, og jeg blir trukket ut av transen jeg hadde befunnet meg i. Jeg hiver meg rundt og setter meg normalt i sofaen og prøver desperat å få kontroll over hjertet og pusten min.

En liten stund etter kommer Círa ut av badet. ”Håper at du ikke synes jeg brukte for lang tid? Grunnen til at jeg ba deg inn hit var fordi jeg har tenkt å ha en liten spansk muntlig prøve i morgen, og som takk for hjelpen du ga meg tidligere har jeg tenkt til å hjelpe deg litt.” Hun setter seg ned ved siden av meg og begynner å lese opp fra spanskboken. Mens hun snakker vurderer jeg febrilsk inni meg om jeg skal prøve meg på henne og om det lå noen andre motiver bak invitasjonen hennes. Hun avbryter meg fra disse tankene da hun rusker i meg og sier: ”Synes du at det er for varmt her inne? Du svetter og virker helt ukonsentrert. Jeg åpner dette vinduet ved sofaen jeg.” Når hun lener seg over sofaen for å åpne vinduet, får jeg se rett oppunder det korte skjørtet og nyte den deilige rumpen hennes på nært hold.

Hva jeg får se gir meg nesten hjertestans. Den minimale trusen hennes er av typen ultrasexy og nesten gjennomsiktig. Blikket mitt brenner seg fast i synet av den glattbarberte sprekken, som såvidt er synlig gjennom trusestoffet. Det krever all min viljestyrke for å forhindre at hendene mine skal rive av henne trusa og gripe rundt rumpeballene hennes. Da jeg prøver å tvinge blikket mitt bort fra henne, merker jeg en enslig dråpe renner nedover innsiden av låret hennes. Herregud, tenker jeg. Er jeg våken? Er den dråpen svette eller er hun like kåt som meg?

Når hun rettvender seg og setter seg ned igjen, går tankene mine berserk. Vet denne kvinnen hva hun gjør meg meg eller er alt bare tilfeldigheter. Jeg har riktignok liten lyst til å dumme meg ut ovenfor en av lærerne, men på samme tid er jeg ganske sikker på at alt som hadde skjedd neppe var så tilfeldig. Jeg snur meg mot henne for å si noe, men jeg blir taus da jeg ser det skjelmske smilet og de kåte øynene som lyser mot meg. Alle innvendinger forlater meg, og jeg lener meg frem og kysser henne hardt og lidenskapelig. Hun returnerer kyssene mine og legger seg bakover i sofaen slik at jeg blir liggende over henne. ”Nå, sjenerte gutt, likte du hva du så i stad?” hvisker hun i øret mitt. Først nå forstår jeg at hun har fristet meg hele tiden, og jeg kan se i øynene hennes at hun har moret seg kostelig over hvor kåt hun har klart å gjøre meg.

Opphisset av tanken, lar jeg hendene mine stryke oppover langs innsiden av lårene hennes. Den tunge pusten hennes avslører hvor kåt hun er, og hun slipper fra seg et lavt stønn når jeg lar hendene stryke langs trusestoffet. Selv gjennom stoffet kan jeg kjenne hvor våt hun er, så jeg drar av henne trusen og begynner å langsomt jobbe meg oppover lårene hennes med kyss og kjærtegn. Jeg lar med vilje tungen min sirkle i området rundt kjønnsleppene hennes og er nøye med å unngå gledesknappen hennes. Hun ynker seg da hun skjønner at nå er det jeg som leker med henne. Med overraskende kraft legger hun de nakne bena rundt kroppen min og drar meg inn mellom lårene sine. ”Slikk meg nå! Jeg klarer ikke å vente lenger. Jeg er så kåt!” stønner hun. Hun presser klitorisen sin mot leppene mine og jeg er ikke vond å be. Jeg lar tungen min gli rundt i raske små sirkler, og lar den trenge inn i henne. Hun smaker helt himmelsk deilig. Kåtsaftene hennes renner ut av henne og nedover haken min, men akkurat nå er det den deiligste smaken jeg noensinne hadde kjent. Når hun begynner å nærme seg orgasmen sin, slakker bena hennes litt av og jeg utnytter sjansen til å rive av henne resten av klærne, slik at hun ligger naken under meg. De to praktfulle brystene hennes kommer til syne, hvor begge brystvortene er helt stive. Jeg lar munnen min omslutte dem, samtidig som jeg fortsetter å stimulere klitorisen hennes med fingrene mine. ”Dios, du er deilig” hvisker hun, før hun trekker meg inn i et heftig kyss.

Tungene våre leker med hverandre, og jeg kjenner den deilige kroppen hennes presse seg mot min. Med noen raske bevegelser drar hun av meg skjorta, slik at jeg kan kjenne brystvortene hennes kile mot brystkassen min. Hun blir bare varmere og varmere nedentil, og jeg skjønner at det ikke er lenge igjen før hun når sitt klimaks. Jeg lar to fingre stryke innsiden av fitta hennes, mens tommelen fortsetter å stimulere klitorisen, som er stiv og svulmet opp. Fingrene mine blir helt våte av kåtsaftene hennes, og jeg trekker ut fingrene for å la henne smake sine egne safter. Jeg putter de to fingrene i munnen hennes og lar henne suge på dem, mens hun ser på meg med et kåt blikk. Måten hun behandler fingrene mine på forteller meg at hun er god til å suge, og bare tanken på hvordan det ville være å putte kuken i munnen hennes, får det til å gå ilninger oppover ryggen min. Jeg bestemmer meg for at jeg skal gi henne den beste orgasmen hun noensinne har hatt, og begynner igjen å sakte stimulere henne mot nye høyder. ”Aah, Dios! Sí, sí”! stønner hun intenst. Hun lukker øynene og presser den nydelige kroppen sin mot min. Jeg fortsetter å stimulere klitorisen hennes med fingrene og ser med forbløffelse på hvordan ansiktet hennes lyser opp i ren nytelse mens orgasmens bølger skyller gjennom henne. Hun slipper fra seg et lavt skrik, og de lysende øynene hennes ser rett inn i mine. Før dette hadde jeg aldri trodd på utrykket ”å drukne i en kvinnes øyne”, men det er det jeg gjør med henne. Det er nesten som om jeg deler orgasmen hennes der vi ligger, tett omslynget, mens kroppen hennes er utenfor hennes kontroll.

Etter at orgasmen hennes har avtatt kunne jeg nesten vært fornøyd med å bli liggende slik vi ligger, ettersom bare det å se en så vakkers kvinnes ansikt lyse opp i slik nytelse, som en til og med selv har gitt henne, er en belønning i seg selv. Men når hendene hennes begynner å stryke på innsiden av bukselinningen, kan jeg igjen kjenne dunkingen fra pikken mellom bena som skriker om å få være med på moroa. Før jeg vet ordet av det, har hun dratt av meg buksa og trusa, og begynner å kjærtegne ballene og penisen min. Hun gir meg et lett dytt, slik at det er jeg som blir liggende halveis bakover, og ser på at hun lar tungen slikke og kysse oppover kroppen min, mens de små hendene sakte runker meg. ”Jeg skal få det til å gå for deg,” hvisker hun sensuelt i øret mitt. ”Du skal komme så kraftig at du mister kroppen din.” Det sultne blikket hun gir meg før hun lar munnen omslutte penishodet, gjør meg om mulig enda mer kåt og pikken min banker kraftig inne i munnen hennes. Jeg tror nesten at jeg skal sprute i munnen hennes, da jeg kjenner hvordan tungen hennes leker med penishodet mitt inni den varme munnen hennes, sirkler rundt strengen og nedover roten, men jeg vil at denne nytelsen skal vare så lenge som mulig.

Hun fortsetter å slikke og suge meg til det punktet hvor jeg nesten ikke klarer å holde meg lenger. Da slutter hun og hvisker i øret mitt: ” Kom niño, følg meg,” Hun tar tak i hånden min og leder meg inn på soverommet, hvor hun dytter meg ned i senga og legger seg over meg. I en kort stund, jeg vet ikke hvor lenge, blir vi liggende tett omslynget og råkliner. Jeg lar hendene mine gli langs hele den svette og myke kroppen hennes, mens hun kysser og slikker meg i halsen og på brystet. Plutselig tar hun tak i pikken min og fører den inn i seg. Hun setter seg ned og lar pikken min gli helt til bunns i henne. Da jeg treffer bunnen, stønner vi helt unisont. Hun starter i et langsomt tempo, hvor jeg kan høre hvordan det surkler i fitta hennes hver gang jeg treffer bunnen, men sakte men sikkert, øker hun tempoet. Hun er ganske trang, men hun er så våt at det går lett å gli inn og ut av henne. Hendene mine søker oppover kroppene hennes, mot de runde brystene som dingler så innbydende foran ansiktet mitt. Jeg kniper lett i brystvortene hennes, masserer brystene med fingrene, og blir belønnet med noen lave stønn fra Círa. ”Jeg blir så kåt når du leker med brystene mine, sug på dem, kyss dem.” Hun nærmest drar meg opp i sittende stilling, og byr frem brystene sine. Jeg småbiter, kysser og slikker, knar dem og begraver ansiktet mitt mellom dem.

Samtidig kan jeg kjenne hvordan hun jobber med fittemuskelene sine rundt penisen min, hvordan hun masserer pikken min med fitta si og det krever min fulle konsentrasjon å holde orgasmen min tilbake. Hun er så varm og våt, og kåtsaftene renner av henne. Plutselig spretter pikken min ut av fitta hennes, og jeg kan ikke la være å stønne. Jeg venter på at hun skulle putte den inn igjen, men hun legger seg isteden på rygg og sprer bena, inviterer meg til å ta henne. Jeg skal til å dykke innpå, da jeg stopper en liten stund for å betrakte dette vakre vesenet som ligger under meg i senga. Der hun ligger, naken og deilig, må hun være det nærmeste man kommer et perfekt vesen. Svetten gjør at den olivenbrune huden glinser, og de mørke øynene hennes er fulle av kåthet. ”Placer, niño. Ikke ert meg, por favor.” Jeg lar meg ikke be to ganger, og fører pikken min inn mellom kjønnsleppene hennes igjen. Jeg merker nå at det ikke var lenge igjen før jeg kommer, så jeg starter i et middels tempo med lange drag. Hun pirrer meg om mulig enda mer, da hun legger hendene sine om kinnene mine, ser meg rett inn i øynene og hvisker: ”Más rápido, niño! Raskere”

Jeg øker tempoet, og hun legger leggene sine rundt hoften min og styrer hastigheten og kraften i støtene mine. Jeg kjenner hvordan spenningen i underlivet øker mer og mer, hvordan prikkingen i magen bygger seg opp. Jeg prøver å holde det tilbake, men kvinnen under meg er så deilig og knuller meg så rått at jeg ikke har en sjanse. ”Aye, kom inn i meg” sier hun med hes stemme. ”Jeg er nesten der jeg og.” Tanken på å komme synkront med en kvinne gjør at jeg ikke klarer å holde det tilbake noe mer. Pungen min knyter seg sammen, og en varme sprer seg opp gjennok kroppen min. Jeg mister kontakten med verden en kort stund, og jeg noterer nesten ikke hvordan stemmene våre skriker ut i nytelse i kor. Jeg spruter den varme sæden min inn i henne med stor kraft, før jeg blir liggende nærmest livløs mellom brystene hennes, mens hun lar hendene sine gli gjennom det våte håret mitt.

Vi ble liggende slik, utslitte begge to i kanskje en halvtime, før vi klarte å komme oss ut av senga. Jeg ble hos henne resten av ettermiddagen, og grunnet varmen ute tok vi ikke på oss klærne igjen. Det var den beste dagen jeg noensinne har hatt.