Den mystiske pakken | Kondomeriet

Den mystiske pakken

Livet ditt har blitt en rutine, du står opp, du går på jobb, kommer hjem, lager middag, ser på TV og til slutt legger deg. Slikt har det stort sett vært de siste 6 årene, siden mannen stakk av gårde med en 11 år yngre blondine. Du følte for å ta en pause, du var lei av mannfolk. Nå var pausen blitt for lang og mente at en ensom kvinne som nærmet seg slutten av de tretti, ikke hadde noen sjanse. Men så en dag skjedde det noe…

Du kommer hjem fra jobb en varm sommerdag, henter posten. Det er en pakke til deg, du sjekker flere ganger at den er adressert til deg. Du venter ikke noen pakke. Du går inn mens du funderer på hva det kan være og hvem det kan være fra. Du setter fra deg vesken, legger posten på bordet og ser på pakken. Du begynner forsiktig å åpne den, inni er det en eske uten merkinger på og et brev. Du leser brevet:

”Hei, du har vært så heldig å blitt trukket ut til å motta denne pakken fra oss. Vi er en gruppe som ønsker å piffe opp hverdagen til folket og sender derfor ut noen gaver til tilfeldige personer. Skulle denne pakken ikke være ønsket er det ingen forpliktelser. Skulle den falle i smak håper vi at du (og kanskje andre) kan finne nytte i denne gaven. Hilsen Gledessprederne.”

Du åpner enden på esken og kikker nedi, du snur den og lar innholdet renne ut i hånden din. Du står plutselig og måper. Du har hørt om slike, men aldri sett en, og langt ifra tenkt på å skaffe seg en. Du står nå med en blå lang…, du vet ikke helt hva det kalles, dildo eller vibrator. Du står og ser på den og vet ikke hva du skal gjøre. Til slutt putter du den i esken igjen, og legger esken i øverste skuff i kommoden. Så går du på kjøkkenet for å varme opp restene fra middagen i går.

Du spiser middagen, og det har ikke gått et sekund siden du åpnet pakke, at du ikke har tenkt på innholdet. Etter middagen er det på tide å rydde litt og vaske litt klær. Mens du henger opp klærne kjenner du at du er helt skjelven i knærne, du er varm i kroppen. Alt dette fordi at du hele tiden tenker på den. Du bestemmer deg til slutt å ta en titt til på den. Du finner den fram mens du sitter ved bordet på kjøkkenet. Den kommer ut av esken og du blir helt matt, du sitter og ser på den.

Det går frysninger nedover ryggen din når hånden glir over den. Den er litt seig, litt gummi-aktig. Du tenker på hva denne brukes til, du som nesten har levd i sølibat i 6 år. Du snur esken for å se om det var noe mer, det kommer ut en liten pose, ut ifra det som står på den finner du ut at det er glidemiddel, og to batterier. Du får satt i batteriene og vrir på bryteren. Du støkker til når tingen begynner å riste, du klarer akkurat å stoppe den fra å falle ut av hendene dine.

En pirrende følelse iler gjennom deg, det virker ikke som om du har kontroll over det du gjør lenger. Den ene hånden løfter opp sommerkjolen, den andre styrer den vibrerende saken mot underlivet. Du støkker til idet den berører deg uten på trusa, det er en merkelig følelse, men det gjør godt, så godt at du ikke har lyst å slutte. Du begynner å bevege den frem og tilbake over kjønnet ditt. Du kjenner at det begynner å bli vått, du tar den helt ned og roterer litt rundt, fortsatt utenpå trusa. Du har ikke kjent noe så deilig på lenge, altfor lenge. Du ergrer deg litt for at noe slik ikke har falt deg inn senere.

Så klarer du å rive deg løs. Du tar den bort og slår den av, du har bestemt deg at dette skal være din nye lekekamerat, men først vil du ta deg en dusj og gjøre dette i litt mer avslappende former enn å sitte på en stol på kjøkkenet. Idet du reiser deg ser du gjennom vinduene i skyvedøren at naboen klipper plenen. ”Har han sett hva jeg holder på med? Hva kommer han til å tro? Hvordan kan jeg vise meg i nabolaget igjen?” tenker du, han ser ikke ut til å ha sett noe som helst og du slår deg til ro med det. Og går opp på badet for å ta en dusj.

Etter å ha tatt en lang og god dusj, barbert leggene, smurt deg inn med en deilig fuktighetskrem, til og med parfyme tar du på deg, så står du der foran speilet og ser på deg selv. Brystene har ikke begynt å henge, ikke er de særlig små heller. Du snur deg rundt og ser den fine figuren fra siden og bakfra, rumpa har ikke seget ut, den er fin og fast. Det har nok ikke skadet å to ganger i uka svette fra seg på treningsstudioet. Etter dette blir du ganske forøyd med deg selv og tenker at kanskje det ennå er håp for å finne seg en mann, men ikke i kveld. For i kveld er du opptatt med mister Vib.

Du tar med deg Vib og går inn på soverommet og legger deg på ryggen i senga. Du starter den og begynner likt som tidligere, men denne gangen er det nesten litt vondt. Du skulle ønske at den ikke var laget av slik seig gummi, for den glir ikke lett nok. Så kommer du på hva som ligger på kjøkkenbordet. Du skynder deg ned og henter den lille pakken med glidemiddel, vel oppe i sengen igjen smører du det på den. Du liker hvor glatt den ble bare av en liten dert med glidemiddelet, for å tørke av hånden lar du den gli langs kjønnsleppene. Du føler at dette er himmelen, ”hvorfor er det ingen som har fortalt meg hvor godt det blir med dette stoffet?”.

Du glemmer nesten at du i den andre hånden holder hovedpersonen for i kveld. Du starter den på en lav hastighet og tar den ned til der fingrene nettopp var. Nå glir den lett frem og tilbake og dit du vil ha den. Du gisper hver gang den kommer opp på klitoris, det er så godt, men det kan bli litt for intenst der. Etter en stund øker du hastigheten litt og det føles som om du har begynt helt på nytt igjen, så mye bedre ble det. Så kjenner du at du savner å ha noe inni deg, du beveger den helt ned og den lukter litt akkurat i åpningen din. Du dytter litt på den og tuppen glir innenfor, du tror du skal komme med en gang, men etter litt vender du deg til å ha den der. Det er da du dytter den litt til inn, et høylytt stønn forlater munnen din, du er i himmelen.

Snart ligger du i sengen din og kjører en vibrerende sak inn og ut av deg mens den andre hånden masserer deg på klitoris. Du kan ikke huske at du har kjent noe bedre noen gang. Du stønner veldig høylytt nå, og hadde du ikke vært så høyt oppe i skyene hadde du nok bekymret deg for at naboene skulle høre deg gjennom det åpne vinduet. Du kjenner at orgasmen bygger seg opp, du begynner å hive etter pusten. Hele kroppen din skjelver, og med et høyt skrik kommer du, og kommer, og kommer.

Det føles som om det skal vare evig, men litt etter litt roer det seg ned. Du har fått skrudd den av, men den er fortsatt inni deg. Du ligger på sengen og puster tungt, du tenker at du må se ut som en tøs her du ligger gjennomvåt av svette med en vibrator, eller hva det nå heter, inni deg. Du tenker at fra denne dagen skal du ikke ha noen kjedlige stunder frem over. Og er glad at du ikke bare kastet pakken, som du først tenkte da du først så dette sexleketøyet.