Den lille strandturen

Det var en varm, deilig sommer dag og Susanne gikk en tur langs strand kanten. Hun var på ferie hytta til foreldrene, men helt alene siden de aldri brukte den mer. Det var snakk om at de skulle selge den, men det hadde ikke skjedd ennå. Hun hadde bestemt seg for å være der hele sommeren. Når hun gikk sånn i sine egne tanker følte hun seg på en måte litt fri, det var deilig og slippe den ensomheten hverdagen hadde og by på.

Plutselig snublet hun over en fot i sanden, hun kunne se en man i vannkanten. Hun skvatt så hun hoppet. Han laget noen stønne lyder og prøvde og reise seg opp, hun skjønte han hadde det vondt når han akutt tok seg i siden og klynket lavt. Hun satte seg ned ved siden av han ”hei, skal jeg hjelpe deg?” hun så på han med store vakre grønne øyne. Han hadde aldri sett lignende skjønnhet og avviste henne med et veldig bestemt nei. Hun reiste seg opp, tok han i armen og dro han opp. ”Du får skjerpe deg litt, jeg ser du har vondt” sa hun strengt. Hun hjalp han bort til ferie hytta, og fikk han ned på en seng. Hun kunne se han hadde fått en rift i siden. Var nok noen steiner han hadde kommet borti, hun hentet noe smertestillende og satte seg ned for og rense såret hans.

Han så bort på henne med et illsint blikk. ”Hva faen driver du med jente!!!”, skrek han. Hun så han hardt inn i øynene og presset bomullen med rense veske inn på såret hans. Blikket hans var som 100 kniver som skjøt seg mot henne og når hun tok vekk bomullen og satte på et plaster så han egentlig litt lettet ut. ”Sånn nå får du sove litt” sa hun og reiste seg og gikk ut med bestemte skritt. ‘Hva faen tenkte han på’ lurte hun når hun skjønte han hadde vært ute og svømt ved revet. Det er jo livs farlig, han hadde jo hatt veldig flaks da.

Hun lot han sove noen timer og gikk inn for å passe på at det hadde stoppet og blø, hun løftet på plasteret og kjente plutselig en hånd gli opp over låret. Hun hoppet og ga han et klask på hånda. ”Hva tror du at du gjør?!” Skrek hun i sinne. Han lukket sakte opp øynene og tittet på henne der hun sto rett opp og ned med et ilende blikk. ”Beklager, jeg drømte” sa han med et smil om munnen. Hun trampet sint ut og han ble liggende og smile for seg selv. Han skjønte ikke hvorfor, men det var noe ved henne som tente han veldig, det var ikke bare kroppen som var fin, selv om hun hadde fin kropp. Det var liksom noe å ta i der, det kjente han når han strøk a på låret. Men det var bare alt ved henne, utstrålingen og øynene, alt.

Hun trampet seg ut på kjøkkenet, der tok hun og skjenket seg et glass iskaldt vann, ’hvorfor måtte jeg reagere slik’ tenkte hun med nesten tårer i øynene. ’Kanskje fordi jeg aldri har hatt noen kjæreste eller gutt/mann som har rørt meg’. Hun tok en stor slurk og satte seg ved bordet. Kort tid etter hørte hun subbende skritt komme inn på kjøkkenet, han satte seg ned ved siden av henne og kikket rett på henne. ”Beklager så mye” sa han og kikket ned. Hun så bort på han og smilte svakt, ”vil du ha et glass vann?” Han så lettet ut over at hun ikke virket sur eller noe etter hva han gjorde. ”Ja, takk” sa han med en svak stemme. Hun satte ned et stort glass og satte seg ved siden av han.

”Så hva heter du?” spurte hun nysgjerrig. Han vred seg litt på stolen å så på henne. ”Lars” sa han kort. Hun så ned og følte hun hadde gjort noe feil. ’Hvorfor svarte han meg så kort da’ lurte hun. Han så bort og reiste seg opp, tok glasset og gikk inn i stuen. Hun ble sittende og se hvordan kroppen hans bevegde seg når han reiste seg og gikk. Hun måtte passe på så hun ikke satt og siklet etter han, for tenk om han snudde seg og han så det, noe så flaut.

”Unnskyld hva tror du at du gjør?” sa hun mens hun reiste seg fra bordet og grep glasset sitt. ’Å jeg skulle hatt noe sterkere enn vann’ tenkte henne. ”Vel jeg ville se stua di, og hva mer du hadde her inne.” sa Lars og smilte bredt. ”Vel det du ser er det jeg har” sa hun kort. Han tittet bort på henne og blikket gransket kroppen hennes, hun ble litt ukomfortabel og gikk mot sofaen. Han følte med på hvordan hennes kropp beveget seg mot sofaen, og han kjente han ble kåt av det. ’Hvorfor i helvete må hun tenne meg sånn?’ tenkte han, mens han smilte. ”Vel er dette ditt?” spurte Lars forsiktig etter å ha siklet seg ferdig. ”Det blir mulig det snart” sa hun og smilte. Han smilte tilbake, og tenkte stille for seg selv, ’det hadde vært digg med henne akkurat nå’ og kjente buksa stramme.

Hun satte seg ned og klappet på sofaen, han tok det som et tegn at han kunne komme og sette seg der ved siden av henne. Når han satte seg ned så han at hun rødmet lett. ”Vel det er en fin ferie hytte dette her” sa han og smilte. Hun så ned i fanget sitt og nikket, og til hennes overraskelse så hun at han var kåt. Hun mente jo ikke å se han der, men klarte ikke la være. Hun rødmet enda mer og lukket øynene. Han så ned i sitt egent fang og skjønte hva som hadde fått henne til å rødme, han smilte for seg selv og så bort på henne. ”Har du en kjæreste eller familie?” sa han og smilte. Hun så han opp i øynene og han så hvordan øynene hennes glitret i sol lyset. ”Vel jeg har ingen mann, eller kjæreste. Kun mine egne foreldre.” – ”og forresten heter jeg Susanne” sa hun og smilte.

Han kjente det ble verre og verre i buksa, men prøvde og holde seg rolig og ikke vise henne hvor kåt han var på a. Hun smilte til han og tok en slurk av vann glasset, hun kjente det ble verre og verre selv. Og hun syns det var flaut at hun ble tent av hans nærvær. ’Var det fordi han var det, eller var det fordi hun aldri hadde hatt noen gutt for seg selv?’ hun var ikke sikker da, men kunne jo godt være begge deler. ”Skal jeg sette på tv-en, eller en film kanskje?” sa Susanne smilende. Han så på henne mens hun reiste seg med myke og rolige bevegelser, og bare nikket, redd for å si noe feil. Hun gikk bort til tv-en og kjente blikket hans brenne seg fast i kroppen, og det var godt syns hun. Også bøyde hun seg ned og fant en film.

Han kjente seg verre enn noen gang nå, å se henne bøye seg slik som om hun var klar til å bli tatt bakfra gjorde han ille kåt. Han svelget hardt og tok ennå en slurk av vannet. ’Faen jeg skulle hatt noe mye sterkere, noe skikkelig sprit hadde hjulpet nå’ tenkte han. Hun satte i filmen snudde seg pent og rolig, og kom mot han i sofaen. Han håpet hun ikke så at han var blitt så mye verre nå, han ville jo ikke være slik, men hun var jo bare så deilig. ”Vel jeg satte på det jeg fant” sa hun rolig og smilte. Han så på tv skjermen, men registrerte ikke hva hun hadde satt på, alt han tenkte på var å få henne naken og i sine armer. Han hadde aldri hatt mer lyst på en dame slik han ville ha henne. Hun merket han flyttet seg nærmere, og det tente henne. Hun smilte for seg selv og rettet seg litt i sofaen. Plutselig kom det en arm rundt skulderen hennes og hun lente seg mot han. Nå ble han bare sittende og smile for seg selv, og lot hånda skli ned over brystet hennes. Hun tok armen sin og la bak ryggen hans, og han merket hun bare tok imot kosen han gav henne. Og plutselig før han forstod det satt hun oppå fanget hans og de så hverandre i øynene.

Han lot hendene sine gli opp over lårene hennes, også fortsatte de opp letende mot brystene hennes. Hun smilte ned til han og la hendene sine på skuldrene hans. Han klemte hendene litt i sidene hennes og trakk henne ned mot seg, og de kysset. Først et lite forsiktig kyss, også trakk hun seg tilbake, men han la den ene hånden sin bak i nakken hennes og dro henne ned mot seg igjen og ga henne et mykt, godt og lidenskapelig kyss. Hun rødmet og håpet han ikke la merke til det. Han smilte opp mot henne og lot hånden fortsett opp på brystet. Han berørte det forsiktig, mens han dro henne ned enda engang for et kyss til. Hun smilte mens han gjorde det og håpet dette aldri ville stoppe. Men da løftet han henne opp mens han reiste seg og gikk ned på soverommet. Der la han henne forsiktig ned på sengen. Hun tittet opp på han med undrende øyne og smilte, ”har du hatt mange?” hvisket han inn i øret hennes. Hun tittet opp på han med et undrende blikk. ”Nei” sa hun ømt tilbake. Han reiste seg opp og så forskrekket ned på henne. ”Hvor mange da?” Hun tittet bort, ble flau og satte seg opp i sengen. ”Vel, jeg har aldri hatt noen før” sa hun og han så henne ble trist i blikket.

Han lente seg mot henne og ga henne et ømt kyss. Hun lot seg kysse og svarte kysset hans. Han strøk hendene sine opp over bena hennes og så henne dypt inn i øynene. Han bevegde kroppen sin over sengen og nærmere henne. Hun tok plutselig tak i armene hans og dro han mot seg, han datt ned på henne og hun smilte fornøyd til han. Han satte seg opp og løsnet på buksa, så begynte han og dra kjolen hennes opp over bena hennes, men når den nådde hoftene stoppet han. Han så ned på brystene hennes og smilte, så fortsatte han med å dra kjolen opp over magen også over brystene. Han smilte når den var av, og kastet den på gulvet. Der satt hun i en liten string-truse og bh. Det gjorde han enda kåtere. Og han reiste seg opp på knærne og hun lente seg frem og tok tak i buksa, begynte og dra den ned, også tok hun tak i boxeren og tittet opp på han. Han så ned og smilte til henne, hun begynte forsiktig og dra den av. Og den var av og buksa var av, lente hun seg enda lengre frem og tok den i munnen og begynte å suge. Han stønnet og prøvde å si noe mer, men klarte ikke. Det eneste han fikk fram var et lavt ”å herregud a”.

Hun følte seg fornøyd og kjente han ble stivere i munnen hennes. Hun tok den ut og han lente seg frem over, tok av henne bhen og dro av henne trusa. ”faen du er deilig” hvisket han inn i øret hennes mens han la henne ned og seg over. Han presset seg inn i henne og hørte hun stønnet, han var forsikting, men hun hvisket til han ”å kom igjen, dette tar for lang tid, vil det skal skje nå”. Og når han hørte det satte han opp tempoet og støtet hardt opp i henne han klarte ikke stoppe engang. Og hun stønnet høyere og høyere. Til slutt måtte han legge en hånd over munnen hennes så de på stranden ikke skulle høre henne. Hun kom noen skikkelig og han kjente det så godt at han kom selv. Han ga henne et godt ømt kyss og la seg ned ved siden av henne. Hun trakk pusten dypt og så smilende bort på han. Og spurte; ”Når skal vi starte igjen?”