den lille blå | Kondomeriet

Den lille blå

Jeg var hjemme alene denne helgen. Mine foreldre skulle i bryllup i Trøndheim, så de skulle ikke komme hjem før sent søndag kveld. Søndags morgen voknet jeg etter en "dirty" drøm og kjente at nipplene mine var harde og jeg var våt nedentil. Jeg strøk meg litt i fitta med en finger før jeg sto opp og gikk i dusjen.

Uken før hadde jeg kjøpt meg en , og den hentet jeg frem og tok den med meg i dusjen. Jeg kjente at jeg var opphisset og spent på hva som skulle skje. Jeg hadde aldri brukt dildoen før, og heller hadde jeg aldri hatt samleie, så jeg var litt spent på hvordan det ville føles å ha den inne i meg.

Jeg gikk inn i dusjen og tok først en finger inn i meg, det kjentes godt. Deretter puttet jeg to og så tre av fingrene mine inn i meg, og begynte å ta de ut og inn, fortere og fortere, og jeg kjente at jeg kom. Så tok jeg dildoen inn i meg og tok på den sterkeste vibratorstyrken, jeg tok den ut og inn, ut og inn, raskere og raskere, og jeg kjente en himmelsk følelse da jeg kom om og om igjen. Jeg stønnet og tok dildoen ut før jeg strøk meg over fitta en gang til med fingrene og gikk ut av dusjen for å tørke meg.

Nå 4 måneder etter har jeg flyttet ut av foreldrene mine sitt hus, blir "den lille blå"  stadig brukt hyppigere, både i dusjen og på kjøkkenbenken og det er himmelsk.