Den hemmelige sexpartneren

Jeg våknet av at det var noen i rommet. Han var kommet. Vi hadde avtalt kvelden i forveien at han skulle komme denne morgenen, han skulle komme og vekke meg før jobb.

Han kledde av seg og la seg ved siden av meg i senga og begynte å kysse og småbite meg på halsen og i nakken. Det var deilig å kjenne de sterke armene hans rundt meg, våkne av kyssene hans. Han beveget seg under dyna og spredde beina mine, ertet meg med lette kyss før han slikket meg og fingerpulte meg.

Herregud så kåt jeg ble. Han holdt på en liten stund mens han ignorerte ønsket mitt om å komme inn i meg, men til slutt klarte jeg ikke mer og reiste meg opp. Jeg satte meg over han og kjente han gled inn i meg. Jeg red han lenge og hardt til han kom inni meg, så var det min tur. Han slikket meg til jeg skrek ut i orgasme. Definitivt en deilig måte å våkne på.

Senere den dagen, etter jobb, var jeg på senteret i byen for å handle litt. Jeg møtte han i rulletrappen, han var blitt ferdig på jobb han også. Han hvisket meg i øret at han hadde lyst på meg, og dro meg med inn på nærmeste toalett. Jeg sto oppetter veggen mens han sleiket meg, og jeg måtte bite meg i tunga for ikke å skrike ut når jeg kom. Han holdt meg oppe mens jeg samlet kreftene igjen, deretter satte han seg på dolokket mens jeg skrevde over han og lot han gli inn i meg. Jeg red han en stund før han ville skifte stilling. Jeg satte kneet mitt på dolokket, så red han meg hardt bakfra. Herregud så godt det var. Jeg bare ba om at vaktene ikke hørte oss. Han kom i en utrolig orgasme.

Vi tørket oss og forlot toalettet, hvor det hadde dannet seg en liten kø utenfor. Vi smilte lurt for oss selv, og jeg visste at dette kom til å gjenta seg..