Den gangen i parkeringshuset

Han var høy og kjekk, en kollega jeg hadde. Det var flere ganger i løpet av arbeidsdagen som jeg tok meg i å kikke på han. Tittet på rompa og de fine leppene hans. Drømte om hvordan det var å ville bli kysset og hvor fast rompa ville føles. Det kriblet i meg. Uskyldige fantasier som jeg aldri hadde trodd kunne bli til virkelighet... Så var det en kveld som vi hadde jobbet lenger enn vanlig og var de eneste som var igjen på jobb. Vi hadde pratet og ledd sammen som vanlig den dagen, helt uskyldig, og etter at de andre hadde gått hjem for dagen, hadde tonen blitt mer flørtete. Da vi var ferdige for dagen, fortsatte praten ned til parkeringshuset og vi blir stående litt å prate ved bilene våre, helt til det automatiske lyset i parkeringshuset slår seg av.

Det blir veldig mørkt og før jeg vet ordet av det står jeg lent inntil bilen min og han kysser meg. Et grådig og sultent kyss. Jeg kysser han tilbake og kjenner begjæret flommer over meg. Han trekker seg litt tilbake og ser på meg og sier at han har hatt lyst til å gjøre dette siden første gangen han så meg. Jeg kjenner det sitrer gjennom kroppen. Dette har jeg jo drømt om! Han får et lurt glimt i øynene før han tar tak i buksene mine og knepper de opp. Så drar han de ned og stikker hånden utenpå trusen min og kjenner. Jeg er våt. Jeg skjelver når jeg kjenner fingrene leke på utsiden og stønner svakt. Jeg har så lyst på han. Han setter seg ned på knærne og drar ned trusen min og stryker fingerene over. Jeg stønner heftig når han plutselig putter fingeren inn og sakte beveger de inn og ut. Så finner tungen hans fram og begynner å slikke meg. Jeg blir mo i knærne og puster fortere. Lukker øynene og han suger på klitten min. Jeg begynner å riste og kjenner jeg nærmer meg kanten. Det skulle han ikke ha noe av enda.

Han reiser seg igjen og kysser meg før han knepper opp buksen sin og blottlegger en stor og stiv en. Jeg tar tak i den og runker den og kjenner den vokser enda mer. Jeg går ned og suger han. Leker med tunga og suger han heftig. Så går jeg opp igjen og kysser han igjen. Vi puster tungt begge to og er fryktelig kåte. Jeg ville ha han inn i meg nå. Jeg så han ville det samme. Han løfter meg litt opp og presser den inn i meg. Den er stor og deilig. Han tar den litt forsiktig inn og ut så jeg får kjenne hele. Den var deilig og fylte meg helt opp. Til slutt tar bejæret over og takten øker raskt og vi stønner høyt. Kjenner presset øker for begge og vi kommer samtidig. Så mye bedre enn fantasien. Han sklir ut av meg og gir meg et langt kyss, og så står vi lenge bare inntil hverandre mens pusten roer seg ned. Det er fortsatt mørkt og stille i parkeringshuset. Vi tar på oss buksene igjen og smågliser litt. Så gir han meg et langt kyss. I bilen på vei hjem sitter jeg bare og smiler. Tenk at fantasier kan bli så virkelige og deilige!