Den eksotiske svensken | Kondomeriet

Den eksotiske svensken

Det var i mitt fem og tyvende år jeg motvillig ble med på den årlige gutteturen til Spania. Turen besto hvert år av vill festing og damesjekking, og et internt mål blandt gutta var bestandig å reise hjem igjen med nydyppet løk. Jeg klødde bestandig etter en dame, men hvert år dro jeg alltid hjem like frustert. Om det var min naturlige sjenanse eller de pågående kameratene mine som gjorde det, ble jeg aldri enig med meg selv om.

Det skulle vise seg å bli annerledes denne gangen. Allerede første kvelden i Barcelona begynte Oscar å mase om at jeg måtte finne meg dame. Jeg klarte som vanlig ikke å holde øynene mine borte fra de veldreide jentene, og denne gangen hadde vi møtt på tre som hadde hotellrom ved siden av oss. «Kom ann a' Kriss, de biter ikke!» Jeg ble motvillig med inn på rommet sammen med de andre, selv om jeg visste at jeg ikke kom til å ha noe å snakke med dem om. De tre jentene viste seg å komme fra Malmö, og var brennheite. Oscar, Hans og Tarald dro samtalen i gang, og latteren satt løst da noen pils kom innabords. Jeg nippet selv til en øl mens jeg prøvde å inkludere meg selv i samtalen, noe som var lettere sagt enn gjort.

Da vi omsider ente opp på nachspiel på vårt rom, begynte jeg å ane hvordan kvelden kom til å gå da gutta dro sine vanlige, keite sjekketriks. Malin, Ebba og Lina hadde vært på rommet vårt i over en time før jeg gikk ut på verandaen. Jeg hadde alltid hatt et pent ytre, men det hjalp lite når jeg ikke hadde mot til å ta kontakt. I sidesynet så jeg Tarald berøre Malin diskré langs låret, og der og da angret jeg på at vi hadde reservert firemanns rom. Men da jeg lente meg over rekkverket på ballkongen, hørte jeg den karrakteristiske lyden av høye hæler langs dørterskelen. Jeg snudde meg, og så vinden leke med Malin's lange, mørke lokker. Den røde bomullskjolen rammet inn kurvene hennes og ente i en dyp kløft av de fyldige brystene hennes. Hjertet mitt gjorde et byks da hun smilte på sitt aller bredeste med et ertende blikk i øynene. «är du här aldeles ensam du?» Hun hadde en leken tone over seg, og jeg fomlet etter de rette ordene å svare henne med. Før jeg rakk å stamme fram et svar, kjente jeg fingrene hennes stryke meg i fra halsen og ned til kragebeinet mens blikket bare ble mer og mer ertende. «Du är inte riktig som dom andra kompisarna dina, är du?» «Nei, jeg er kanskje ikke det» Malin tok hånda mi og lot den streife kløften hennes. Mens jeg så henne inn i de dype, brune øynene kunne jeg ikke tenke på annet enn å støte inn i henne.

Inne på hotellrommet hørte jeg med et masse bråk, og inne lå Oscar og tømte seg på divanen. Malin gikk inn, og jeg gikk med tunge skritt etter. Velvitende om at Oscar nå hadde klart å ødelegge hele kvelden min. Jentene forduftet så fort spydunsten hadde spredt seg i rommet, og Hans og Tarald diltet yre etter. Jeg fikk omsider Oscar i seng, og da jeg hadde fått luftet ut og tørket bort helvetet hans, så kjente jeg sinnet bré seg. Jeg hadde ikke hatt sex siden min forrige kjæreste, og det var tre år siden. Når jeg i tillegg hadde møtt Afrodite så ble det hele ekstra bittert. Jeg gikk ned på stranden nedenfor hotellet og kastet stein i vannet. «Faen!» Etterhvert satte jeg meg ved vannkanten og lot bølgene kile meg langs lårene. «Titta va jag har funnit » Stemmen kom rett bak meg, og jeg snudde meg og så et nydelig, bredt smil. «Malin» «Ja Kristoffer, entligen har jag dig» Den røde kjolen hennes blåste opp med vinden, og bakenfor så jeg de lange, vakre beina som nesten tok pusten fra meg. Hun lo da jeg holdt blikket mitt lengre enn som passende er, og jeg måtte le litt selv av min stigende kåthet. Malin var så lett å være sammen med, og jeg følte meg mer og mer villig. Jeg prøvde å finne en måte å gå fram på da hun dyttet meg ned i sanden. Da jeg forfjamset støttet meg på albuene kikket jeg igjen inn i Malin's brune øyne. De stod bare centimetre var mine nå, og med ett kjente jeg de myke leppene hennes mot mine. Følelsen var som elektrisitet! Jeg lot tungen min streife underleppen hennes, og kysset ble stadig dypere. Pulsen min økte og økte, og plutselig kjente jeg at skjorta mi var åpen. Malin's munn flyttet seg til brystet og kysset meg stadig nedover og nedover kassa. Da hun nærmet seg beltestedet, reiste hun seg. Hun vrengte av seg kjolen og undertøyet og stod som en gudinne framfor meg. Hun var den heiteste jeg hadde sett. Opp fra de brede hoftene kom det smale, smale livet, og deretter brystene. Brystene var naturlige, og hadde en vanvittig spenst. De stive brystvortene gjorde meg gal, og før jeg fikk sagt noe var hun over meg igjen.

Hun rev av meg buksene og smilte av vellyst når hun så den stive pikken min innenfor. Jeg snek hendene mine bak henne og kjente på den store, spretne rumpa. Følelsen gjorde meg vill. Jeg spredde beina hennes og førte tunga fram til selve skattkammeret av henne. Hun var allerede våt, og da jeg lot tunga sirkulere langs kjønnsleppene hennes hørte jeg svake stønn. Jeg ertet henne med tunga. Slikkingen min gikk rundt klitoris i raske bevegelser, og da hun ikke kunne vente lenger, gikk jeg over den også. Den lille juvelen var blodfyllt og hard, og da stønningen hennes nærmet seg orgasme, så stoppet jeg. Hun kikket nytende opp da jeg støtet inni henne med den harde pikken min. Jeg fortsatte kjærtegningen av juvelen hennes mens pikken min gikk raskere og raskere inni henne. Begge stønnet høyt og kontinuerlig, før begge mistet pusten i vår synkrone orgasme. Vi fortsatte utover natten fram til vår siste orgasme blandet seg med soloppgangen. Den deilige kvinnen stod med kroppen over meg, og kikket ertende opp mot hotellrommet.