Den deilige soldaten med kvitteringen

Vinnernovellen Februar 2012

Det var mars 2010, da jeg var ferdig på jobb etter en lang dag, og så frem etter å komme meg hjem og legge dagen bak meg. Jeg gikk ut i bilen min som stod parkert utenfor Rema 1000, hvor jeg jobbet den gangen. I bakruta på bilen kunne jeg skimte noe hvitt, og tenkte selvfølgelig at det måtte være en parkeringsbot, noe som bare ville toppe hele dagen min. Jeg tok tak i konvolutten og åpnet opp. I konvolutten lå det en kvittering. På baksiden av kvitteringen sto det skrevet: “Du har de vakreste øynene, og det mest fantastiske smilet jeg noen gang er sett. Så hyggelige jenter som deg er det sjelden man treffer. Så jeg må bare ta sjansen å spørre om vi kan treffes en dag... “Under teksten hadde han lagt igjen et telefonnummer, og skrevet navnet sitt.

Jeg smilte litt for meg selv, men la raskt fra meg tanken om at det var noe seriøst. To dager senere var det tilbake i kassa på Rema 1000 etter studiene. Det var mandag kveld, og stille i butikken. De samme faste kundene gikk fram og tilbake i butikken, og så etter varer på “dato-salg “ etter helgen. De samme faste kundene suste inn og ut av butikken, men midt blant de faste kundene kommer en høy mørk mann, med knallblå øyne i en stram uniform som fremhevet den deilige kroppen hans. Jeg satt i mine egne tanker å fantaserte om den deilige soldaten da noen varer begynte å rulle på båndet. Jeg tittet opp, og så rett i øynene på soldaten med et bredt smil. “Hei, jeg er Simen. Fikk du konvolutten min?” sa han og tittet spørrende på meg.

Jeg kunne ikke tro mine egne ører, var det den deilige soldaten som hadde lagt igjen kvitteringen med den smigrende meldingen. “Ja, det var en veldig hyggelig overraskelse å motta etter jobb”, svarte jeg. Han beklaget at han var så rett på sak, men at han bare ikke kunne la være. jeg ga han telefonnummeret mitt, og krysset fingrene for at dette ikke var en drøm. Soldaten forsvant ut av butikken, og jeg satt igjen med et stort smil om munnen. Dagen etter møttes vi på en liten kafé. Jeg kunne ikke ta øynene mine bort fra de fantastiske øynene hans og de lystige leppene, som jeg bare hadde lyst til å smake på. Gud, hvor deilig han var! Vi vekslet livshistorier, og han viste seg også å ha en fantastisk personlighet.

Klokken begynte å bli mye, og det var på tide å dra hjem. Men jeg kunne bare ikke gi slipp på den deilige soldaten helt enda. På vei ut døren tok Simen tak i hendene mine, ga meg et kyss og spurte om vi ikke kunne treffes snart igjen. Det var da det glapp ut av meg, det jeg hadde sittet og tenkt på hele daten: “Jeg vil gjerne treffe deg igjen, men vil du være med meg hjem nå å fortsette daten en liten stund til?”. Hva var det jeg nettopp hadde sagt, det lignet ikke meg å ta med meg menn hjem etter å ha kjent de noen få timer, men jeg kunne bare ikke motstå den deilige soldaten. Vi kom innenfor døren til leiligheten, og fikk hengt fra oss vinterkåpene våre. Soldaten tar et godt grep rundt meg, og kysser meg lidenskapelig, mens hånden hans beføler meg nedover ryggen, og over rompa mi.

De lystige leppene hans fortsatte å kysse meg nedover halsen, mens han kledde lekent av meg plagg for plagg. Vi beveget oss sakte, mens vi kysset, inn mot badet. Innen for terskelen på badet, tar den deilige soldaten tak i lårene mine, og løfter meg opp på vaskemaskinen, som durer og går. Han tok to fingre, puttet dem i munnen min, og lot meg suge en gang sensuelt på fingrene hans. Så tok han fingrene ned mot fitta mi. Sirkulerte rundt klitorisen min noen ganger, før han stakk fingrene inn i meg, og fingra meg fort og rytmisk. Jeg nøt alt han gjorde med meg! Jeg stønnet høyt, og betraktet den deilige kroppen hans. Jeg åpna buksesmekken hans, og lekte med kukken hans uten på bokseren. Småklorte på innsiden av lårene hans, og strøk over den harde kukken hans.

Jeg dro ned bokseren hans, og runket han. Soldaten stønnet og pustet tungt. Jeg ble mer og mer tent av å se hvor kåt han ble. Jeg skled av vaskemaskinen, ned på knærne, og begynte å suge han. Jeg begynte å suge han fort, fikk kukken hans langt inn i munn, og tegnet samtidig små sirkel bevegelser langs skaftet på kukken hans. Jeg lekte med den deilige kukken til den muskuløse soldaten, mens han lugget meg i håret. Jeg nøt synet av den deilige, kåte soldaten og kjente saftene spre seg i munnen min. Soldaten løftet meg opp etter veggen, og trengte den harde kukken sin inn i den våte fitta mi. Soldaten hold et godt tak om rompa mi, og skjøv meg fram og tilbake, samtidig med at jeg ridde han fort, ved å holde et godt grep om nakken hans.

Vi stønner høyt og puster tungt begge to. Gud hvor deilig det er! Soldaten løftet meg oppå vaskemaskinen, og tok meg så hardt at jeg stønnet til høyt. Jeg skjelver av nytelse og kjenner det bygge seg opp inne i meg, og jeg får den beste orgasmen jeg hadde kjent på lenge. I det jeg kom strammet bekkenmuskulaturen min seg til, rundt den deilige kukken hans, og jeg kjente det sprute inn i meg. Soldaten gir meg et smil, og sier: “ Håper jeg gjorde et godt nok inntrykk til at du vil møte meg igjen, for du enda mer fantastisk enn jeg trodde!”