Den beste oppvåkningen

Det har vært tre lange og kjedelige uker alene. Endelig er fredagen kommet og min dypt savnede mann er ventet hjem i løpet av natta.

Jeg har store planer for natten. Han skal få den beste "Velkommen-hjem-sexen" han noen gang har fått. Klokka nærmer seg midnatt og jeg går for å skifte. Jeg tar på meg et nytt undertøyssett jeg har vært og handlet for anledningen. Det er et rosa og svart sett bestående av truse, bh, hofteholdere og strømper. Det interessante med dette sette er at det er ingenting som dekker puppene eller den nybarberte vaginaen min.

Idet jeg legger meg oppå dyna i dobbelsenga vår plinger det inn en melding i Messenger. Den er fra han! "Hei elskling. Vi venter på landingstillatelse. Blir litt senere enn ventet, men kommer hjem så fort jeg kan. Kan ikke vente til jeg får se deg Kjære! Savner deg! <3 Har forresten med en overraskelse til deg! ;)" Et skuffet sukk unnslipper munnen min mens jeg leser meldingen, men jeg får plutselig øye på ordet han vet at jeg hater! "Overraskelse"? Hva kan det være? "Be kapteinen om å få landet det flyet med en gang! Vil se deg nå med en gang! ;) Overraskelse? Hva da? Du vet jeg hater overraskelser! Jeg blir alt for nysgjerrig! Kom hjem NÅÅÅ! Elsker deg <3"

Mens jeg ligger å venter på svar og lurer på hva i alle dager overraskelsen kan være blir øyelokkene tyngre og tyngre. Jeg lukker dem igjen og tenker at jeg bare skal la dem slappe av litt. Det tar ikke lange tiden før jeg forsvinner inn i drømmeland. Det er et virvar av merkelige drømmer som hopper fra sted til sted. Plutselig er jeg fastbundet i...jeg prøver å se hvor jeg er, men jeg har bind for øynene. Jeg rykker til i det noen i drømmen tar på meg. Et par kraftige, men myke hender stryker nedover den nakne kroppen min og gir meg frysninger langt ned i tærne. Hendene forsvinner og jeg blir forvirret for jeg kan ikke se, høre eller føle noen ting!

Jeg rykker til igjen i det noen i drømmen puster meg inn i øret før jeg kjenner et par lepper omfavne øreflippen min. Jeg får frysninger igjen. Personen suger på den myke øreflippen og... "AU!" Jeg prøver å rope i det personen biter og drar i øreflippen, men får ikke frem en lyd! Tennene fortsetter nedover kjeven min og gir meg enda mer frysninger. Plutselig forsvinner alt av kontakt. Lenge! Jeg ligger bare der og forstår ingenting! Forvirret prøver jeg å vri på kroppen, men jeg er totalt fastbundet. Panikken brer seg gjennom kroppen! Hva er det som skjer?

Langt i det fjerne hører jeg en stemme hviske "Nå slipper du ikke unna, baby" Det er noe kjent ved stemmen, men jeg klarer ikke å plassere den fordi den er så langt borte. Igjen rykker kroppen min til når det kommer en berøring. Denne gangen er det noe vått og iskaldt rundt den ene brystvorten min, før det kalde sklir over til den andre brystvorten min. Rett etter blir den første brystvorten omringet av noe varmt... Lepper? I det den blir sugd HARDT forstår jeg at jeg har rett. De varme leppene mot den iskalde brystvorten min er sensasjonelt. Rett før personen slutter å suge brystvorten biter han hardt og drar til... "Aaaah!" Jeg prøver å skrike igjen, men får fortsatt ikke frem en lyd. Langt borte hører jeg den kjente stemmen igjen.

Jeg klarer nesten ikke å tyde hva den sier, me jegn hører noe med "elsker denne". Ordene blir etterfulgt av noe som drar i BH-en og slipper. "AU!" Det kalde sklir nedover magen og lager en iskald stripe mot navelen og stopper rett nedforbi. Det iskalde er etterfulgt av en varm, våt....tunge? Ja, det må være en tunge! Tunga sirkler rundt inni den iskalde navelen min. Igjen hører jeg stemmen i det fjerne... "Skal.... våt...er, kjære?" er det eneste jeg får ut av det stemmen sier... Den iskalde klumpen fortsetter sin vei nedover....jeg rykker til i det den forsvinner inn i meg! Hva faen? Den er hard og ISKALD! Etterfulgt av den iskalde klumpen er en varm lang og tynn sak som kjennes ut som en finger. Jeg hører stemmen igjen, men denne gang er det bare noe som høres ut som et stønn... Noe varmt og vått er på vei nedover kroppen min igjen. Er det tunga? Den fortsetter nedover og slikker meg langsomt. J

eg prøver å vri meg for å få den til å gå fortere. Jeg vil ha den! Jeg hører en lav latter. Tunga kommer nedover men stopper opp og forsvinner. "NEI!" Det kommer fortsatt ingen lyd. Underlivet mitt dunker og rykker hardt til når tunga plutselig er tilbake rett i nærheten av klitten min. "JAH, der!" I neste sekund er den borte igjen. Dette er pining! Jeg kjenner noe kvast skrape over den åpne trusekanten, før den blir dratt i. "Mmm, denne....du...oftere...." hører jeg i det fjerne. "AH!" Tunga treffer midt på klitten og begynner å jobbe! Det kommer så uventet at kroppen min spenner seg med en gang og jeg lukker opp øynene! Det er helt svart, akkurat som i drømmen! Drømmer jeg enda? Fortumlet etter drømmen tar det meg en stund å kjenne at jeg ligger i nøyaktig samme stilling med bind for øynene, bena og armene spredt mens den våte tunga sirkler rundt klitten min. Er dette en drøm inni en drøm?

Tunga forsvinner og jeg ligger der mer forvirret enn noen gang. Plutselig presser den seg vei inn i munnen min, og jeg kjenner den endelig igjen. Jeg lar min tunge møte hans og er overlykkelig over å kjenne de slynge seg rundt hverandre i sin kjente dans. Han trekker seg ut av munnen min og jeg stammer frem "Kri...stof...fer?" Han svarer med latter og nå hører jeg ham perfekt! "Hei elskling! Sovet godt?" I det jeg skal til å svare presser han leppene sine mot mine og jeg kjenner ham presse seg inn i meg! Jeg stønner inn i munnen hans mens jeg kjenner den varme, harde, tykke og lange pikken hans trenge seg lenger og lenger inn i meg. Den varme pikken hans kjennes sensasjonell inni fitta mi som det som må ha vært en isbit har gjort iskald. Jeg prøver å presse meg mot ham, men finner fort ut at jeg fortsatt er fastbundet og kommer meg ingen vei. Han begynner å bevege seg mens han kysser meg hardt med bestemte lepper og holder på den måten hodet mitt på plass.

Han beveger seg fortere og jeg klarer ikke lenger å gjengjelde kysset. Jeg stønner inn i munnen hans. Jeg har lengtet i tre uker etter denne følelsen. Han støter HARDT inn i meg så langt han kommer og jeg kjenner ham dypt inni meg. Han drar seg sakte ut og støter HARDT inn igjen. Jeg stønner høylytt. Han setter opp tempoet, men holder fortsatt den faste, harde takten. Kroppen min spenner seg og jeg kjenner det ikke er lenge igjen! "NEI! Hva gjør du?" roper jeg i det han stopper! Han kan ikke stoppe NÅ! "Jeg glemte nesten overraskelsen din" sier han og trekker seg raskt ut av meg og forlater meg på senga...trengende og klissvåt. Det dunker hardt i hele underlivet mitt. Jeg var sååå nær! Sansene mine er i høyspenn siden jeg ikke kan se noe. Jeg hører ham i det fjerne. Han åpner kofferten og det høres ut som han tar opp en pose? Stegene hans kommer nærmere mens den ene pakningen av hard plast etter den andre blir åpnet og sluppet på gulvet. Jeg hører ham legge det fra seg på nattbordet, før han løsner krokene på det som holder meg fast og jeg er fri.

Jeg prøver å kaste meg rundt ham for å gi ham en klem, men han ler og slenger meg på magen. Han tar tak i lårene mine så jeg må opp på kne. Han fester krokene til fotlenkene og armlenkene igjen så jeg står fast i doggystyle. Han forsvinner igjen og det høres ut som han går på kjøkkenet? Skrittene hans kommer tilbake og plutselig kjenner jeg noe iskaldt mot nippelen min igjen. Enda en isbit? De blir stive på sekundet og jeg kan høre ham le. Han plukker opp noe fra nattbordet. "AAH" roper jeg i det han fester noe rundt den sensitive nippelen min. Han slipper den og jeg kjenner vekten dra i nippelen min. Det er en deilig følelse! "Du kommer til å elske disse, elskling" hvisker han inn i øret mitt. Han fester på den andre og.... "WOOW! ÅH!" stønner jeg i det den begynner å vibrere. Han tar tak i den andre og den begynner også sine forførende vibrasjoner som sender frysninger gjennom hele kroppen. Vekten fra dem når de henger ned fra kroppen min gjør det ekstra fantastisk.

Jeg hører ham lukke opp nattbordskuffen og ta ut noe. Han skruer opp en kork. I neste sekund kjenner jeg noe kaldt og kremete over baken. "AAAH!" Jeg skriker til i det fingeren hans finner veien inn i rumpa mi og begynner å gni det kalde inn i meg og smører veggene inni rumpa mi. Jeg vet hva som kommer og kjenner det drypper fra underlivet. "Mmmm! Du er dryppende våt, kjære!" mumler han fascinert. Rett etter kjenner jeg et hardt slag på rumpa i det han slår meg. Jeg skriker til i en blanding av smerte og nytelse. Deretter kjenner jeg noe gli inn i rumpa mi. Det begynner som en liten tupp, men blir større og større. Han presser kule etter kule inn helt til de fyller rumpa mi helt opp og presser på. Jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Jeg er så våt og analkulene sammen med de vibrerende nippleklypene er nesten nok til å presse meg over ende.

Hele kroppen rykker til i det han slikker meg fort på klitten. Han tar tak i hoftene mine og er ikke nådig i det han presser kuken sin HARDT inn i den klissvåte fitta mi! Jeg skriker til. Det blir etterfulgt av et hardt klask på rumpa. "Hysj! Vær stille, kjære" sier han bestemt. Jeg fniser. Det angrer jeg straks på for rumpa mi får nok et klask. Han holder et hardt grep om hoftene mine og støter hardt inn i meg. Han fyller hele meg, og med presset fra anal kulene er det fryktelig overveldende. Jeg er på vei over kanten. "Jeg kommer" skriker jeg. Han støter fortere og enda hardere. Hele kroppen min står i spenn og jeg kjenner det bygger seg opp. Det neste støtet vipper meg over kanten. Veggene mine strammer seg tett rundt ham og jeg kommer høylytt.

Jeg kjenner ham stivne bak meg og han kommer inni meg. Vi puster tungt begge to og han faller sammen oppå meg og presser meg og de vibrerende nippleklypene ned i madrassen. Han lener seg frem for og løsne meg fra oppbindingen. Han snur meg sakte rundt mens han fortsatt er hard inni meg. Han løsner fotlenkene og løfter meg opp. Jeg klamrer meg fast til ham. "Å herregud" stønner jeg, når jeg kjenner ham bevege seg inni meg mens han går. Analkulene og nippleklypene siiter fortsatt på å får meg nesten over kanten igjen. Jeg klamrer meg ekstra godt fast når han fjerner den ene hånda som holder meg oppe. Varmt vann treffer kroppen min og jeg skvetter til. Han fjerner øyebindet og jeg ser inn i de nydelige brune øynene hans. "Hei kjære. Var det noe sånt du savnet?" spør han med den sexy stemmen. "JAH! Akkurat det" svarer jeg hest før jeg kysser ham hardt som bekreftelse. Mens vi kysser under dusjstrålen begynner han å støte inn i meg igjen! "Mmm" stønner jeg inn i munnen hans"