Deilige koner på tur

«- Vi har unnet oss en jentetur og leid en suite med utsikt og boblebad! Bli med oss opp da vel, sa Marianne (...) - Det som skjer på tur, blir på tur vet du...»

Hei Mona og Marianne, sa jeg og gliste til dem begge. - Hva gjør dere i denne byen da? Jeg traff dem i resepsjonen på kvelden - deilige damer som var tur - smilende og glade for å slippe fri fra hverdagen.

Å hei, Morten! kom det fra begge. Mona gav meg en god klem og Marianne likeså. - Vi skal på mannejakt og det var godt du kom! Latter og glis fra alle 3. De hadde hatt seg et par glass bobler allerede og skulle opp på rommet for å skifte. Jeg bor på dette hotellet noen dager i måneden og hadde akkurat hatt meg en løpetur. ÅÅ så godt å se deg - like sprek som før, gliste Marianne. Det blinket i øynene hennes og jeg kjente at det varmet i både hjertet og hjernen.

Kort fortalt var disse deilige damene på ca. 40 år bekjente av min eks, det skar seg for noen år tilbake da hun var utro med sjefen sin. Hun var jo en festlig dame, men ikke helt til å stole på, men det var heftig og herlig sex - impulsiv og med få hemninger.

Ding sa det i heisen - vi gikk inn og jeg trykket på 4 - Mona glise og sa vi skal ha seks - damene lo og klemte på hverandre. Vi har unnet oss en jentetur og leid en suite med utsikt og boblebad! Bli med oss opp da vel, sa Marianne, du har jo godt av litt godt selskap og vi skal være sååå snille så. Du gjetter riktig - jeg ble med.

Tadaa - de viste meg inn i suiten og det var virkelig flott - jeg fikk et glass i hånden og bobler og jordbær ble servert. Begge hadde skjørt på og fine bluser med blonder under. Dere er det beste selskapet jeg har hatt på lenge, sa jeg og hevet glasset! Nå fyller jeg i boblebadet, sa Mona - det er plass til alle 3 - til og med snabelen din, sa hun. - Ja ryktet går, og gliste før hun gikk på badet! Her var det bare hive seg på - damene i boblerus og god stemning! Marianne klemte på meg med røde kinn og hvisket meg i øret.

- Det som skjer på tur, blir på tur vet du...

Plutselig var vi på badet alle 3. - Badekåper til alle, sa Mona og delte ut. Det var en fin dusj med dobbel dusj og Marianne tok av seg alt og sa - alle nakne og ingen hemmeligheter, takk! Pulsen min steg og synet av en fin rumpe som gikk inn i dusjen varmet deilig! Mona fulgte like etter. Hun strøk seg forbi meg med brystene mot meg og en fin liten trimmet busk viste seg. Marianne kom ut før jeg hadde fått av meg treningstøyet og hun gikk deilig naken og våt rett mot boblebadet.

Jeg må jo være verdens heldigste mann, sa jeg og spradet naken inn i dusjen. Kuken var såvidt begynt å bevege seg - men den var jeg ikke redd for å vise frem. Begge satt og så på meg fra boblebadet når jeg kom ut med et håndkle foran og da glapp det ut fra Mona - få vekk håndkleet, vi har sett snabelen din før! Eksen din viste bilder! De lo begge to og da var det bare å slippe.

Kuken min er stor og grov - eksen likte å ta bilde når hun sugde og ba meg ta video med hennes telefon når jeg sprutet henne i fjeset. Jeg kan jo tenke meg hva de har sett. Kom igjen - nå vil vi ha selskap her - de stod begge lent over kanten på boblebadet.

Jeg lot kuken sveipe over to villige tunger og Marianne sa: Å i helvete.. den der får jeg ikke plass til! Hun klarte såvidt å få hodet inn i munnen, men slikket godt og stønnet. Mona derimot snudde seg med den deilige stussen mot meg og sa jeg vil først!! Jeg satte meg på kanten og Mona skilte fitteleppene sine og satte seg rolig mot kuken - hun var kåt som f og skalv. Ååh aah - hun stønnet og jeg kjente at hun klarte å tre seg over kukhodet.

- Åå ja jaa å jeg kjente at det rykket godt i henne og hjalp henne til å tre seg på - fitta laget lyder og det var trangt... Å herre guuu så sånn sååå, sa Mona og var nå på god vei.. jeg kjente at jeg var i bunn før kuken var helt inne og holdt igjen så godt jeg kunne.

Marianne reiste seg opp og ville være med
- hun førte den ene hånden min mot fitta si
og hun gynget på den oppe på kanten.

Jeg løftet to fingre inn i henne og hun stønnet tungt og masserte de deilige bystene sine. Mona skalv og stønnet - aah for en herlig pikk! Hun beveget seg nesten ikke, men inne i fitta gikk det for seg! Hun kom og kom uten stopp! Du må ikke komme enda, ropte Marianne.

- Du skal sprute meg i fjeset.
- Du skal tømme deg i munnen min!

Mona trakk seg litt motvillig av og Marianne stupte etter kuken min! Hun tok tak og runket med begge hender og strakk ut tungen og slikket! Det knøt seg godt i ballene som Mona masserte og ladningene gikk i flotte stråler i fjeset til Marianne, og Mona sugde ut de siste dråpene!

Vi har snakket mye om denne, sa Marianne og strøk pikken og måtte innrømme at hun hadde fått et bilde som hun enda hadde lagret på en hemmelig mailadresse. Kvelden var enda ung...

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse erotiske novellene om gruppesex: