Deg, Meg og en Natt

Sterke, myke og forsiktige fingre stryker opp en lang, varm rygg og fletter seg inn i håret mitt. - Drar forsiktig for å flytte hodet mitt - ned på brystkassen din. Jeg finner en brystvorte og slikker den forsiktig til den blir stiv. Den andre har jeg kilt med en varm og forsiktig tommel - den også har stivnet og frister til mer tungemasasje... Du stryker hånden din ned ryggen min igjen og jeg kjenner den andre kommer – de legger seg om hoftene mine og løfter meg, slik at jeg ligger på toppen... Kroppene våre er varme og myke og velduftende etter at vi dusjet. - Det var en deilig dusj og du smakte deilig da du kom....

Nå har du lagt den ene armen din oppe ved nakken min igjen, den andre ligger om baken min og dytter meg litt opp. De deilige øynene dine ser meg dypt inn i mine, og vi åpner munnene våre og lar tungene våre møtes i en liten duell - før vi lar leppene våre møtes i et langt og deilig kyss. Et lenge etterlengtet kyss. Jeg flytter forsiktig på meg og slipper leppene dine - ser lenge på deg før jeg sakte beveger meg ned på brystkassen din igjen... Kysser deg på veien nedover haken og halsen din, suger forsiktig på den ene øreflippen og beveger meg så videre nedover, stryker hendene mine nedover brystkassen din og ned mot en utrolig deilig - om enn halvstiv, penis... Men den blir ikke halvstiv lenge... Fingrene mine stryker og kiler deg nedover brystkassen din... Opp mot skuldrene og nedover maven og opp langs sidene dine... Jeg kjenner hvordan huden din begynner å nuppe seg til gåsehud - flytter meg videre ned på kroppen din. Den tidligere halvslappe penis er ikke så slapp lengre.

Jeg stryker forsiktig en finger over den og ser at den vipper - vipper opp og ned på magen din, opp og ned. Den er deilig å se på - men enda deiligere å smake på.... Jeg stikker forsiktig tunga fram og slikker deg på toppen... Du prøver å ta tak i håret mitt for å få meg til å komme opp til deg, men skjønner fort at nå vil jeg kose meg. Jeg putter deg inn i munnen og lar leppene mine lukke seg om toppen av hodet - tungen min finner strengen og leker seg med den - åpner munnen min og lar tungen leke seg rundt kanten og kjenner at du er svært følsom på enkelte plasser. Jeg nyter varmen fra kroppen din og vil snart kjenne varmen din omslutte kroppen min - men jeg putter deg inn i munnen min igjen og legger en hånd ned mot magen din for å kunne massere deg, den andre legger jeg rundt edelstenene og lar de rulle rolig i hånden.

Jeg vekselvis øker og senker tempoet, men lar deg ikke få komme - vil mye heller nyte kroppen din - l e n g e ! Jeg lar hodet mitt gå noe raskere og kjenner at du igjen er på nippet til å komme...og stopper helt. Jeg beveger meg opp til munnen din og vi kysser dypt og lenge. Hoftene mine streifer forsiktig over dine i det jeg flytter meg over på siden av deg. Løfter hodet og ser på deg og flytter hodet nedover kroppen din. Nå har du også muligheten til å ta på meg . . . Du snur litt på deg. Løfter den ene hånden mot brystene mine og stryker over dem - først lett og forsiktig, så litt mer press for å få de til å knuppe seg. Du vil så gjerne kunne kysse dem, men slik vi ligger nå blir det litt vanskelig…. I stede kjenner jeg en varm og deilig pust på et særdeles følsomt område og en tunge som forsiktig kiler meg på 'leppene'. Du trekker hoftene mine nærmere og kysser meg på lårene og stryker varsomt opp og over rumpen min - videre oppover ryggen og tilbake langs sidene... Hevnen er søt sier du når du kjenner at jeg får gåsehud. Deilig - mumler jeg fra der jeg koser meg med å suge og terge med tungen. Plutselig kjenner jeg at tungen din har åpnet meg og slikker og terger klitten… Med fingrene drar du til sides leppene og utforsker hulen min - den er våt og varm og klar for dine påfunn... Vi har terget hverandre lenge nå og uansett hvor deilige fingre du har og hva tungen din enn gjør.... Så vil jeg nå ha deg inne i meg. Dypt inne!

Jeg lar meg selv gli videre ned kroppen din og kjenner at jeg med kroppen drar din stramme og stive stolthet opp - Jeg fortsetter og kjenner at jeg kan sakte senke meg ned - og bli FYLT! D E I L I G !!!! Uendelig sakte begynner jeg å heve og senke meg. Jeg sitter med ryggen mot deg og kjenner at du flytter litt på deg - for å se bedre? For å nyte synet samtidig som følelsen? Jeg øker takten og klemmer forsiktig rundt klitten. Det sender ilinger nedover ryggen min og en orgasme er på vei - og kommer! Jeg kjenner forsiktige fingre stryke meg rundt hulen og føre fuktigheten bakover... Dette har du ønsket deg lenge - Og sakte og forsiktig putter du inn ...'en deilig, varm og våt finger - så uendelig forsiktig. Med de andre fingrene strekker du deg etter mer fuktighet og den andre terger klitten for å terge meg opp til nye, fuktige orgasmer.. Og jeg kjenner at du lurer inn enda en finger, sakte - så uendelig sakte og forsiktig.

Det er deilig å nyte det du gjør med kroppen min og følelsene mine, og jeg begynner sakte å bevege meg fram og tilbake på fingrene dine og bruker skjedemusklene til å kjenne og klemme om en velfylt, varm og deilig penis. Pusten din blir hørbart tyngre og jeg gløtter bakover på deg. Smilet ditt bekrefter det pusten din fortalte meg: du nyter dette uendelig mye, og vi holder på til det nesten går for deg - men da trekker jeg meg av deg og snur meg sakte mot deg. Du har et skuffet drag om munnen, men jeg håper og tror at det ikke blir der for lenge. Jeg bøyer meg ned og slikker deg fra pungen og opp til hodet, leker meg litt rundt kanten, spesielt ved strengen og på en bestemt plass ca en halv cm bortenfor... Mens jeg gjorde dette har jeg sakte flyttet meg ut av sengen - og går så bort til komoden og åpner en skuff... og kommer tilbake med to flasker med olje... Den ene plasserer jeg på nattbordet, den andre varmer jeg litt i hendene og tar rikelig med olje av den i den ene hånden min... Jeg gnir deg inn med oljen fra roten og opp til hodet og tilbake igjen og gir meg ikke før den glinser av olje.. Så ber jeg deg stille deg på kne bak meg når jeg kommer opp i sengen igjen. Jeg står på knærne og senker forkroppen ned slik at du kan se godt inn i meg... Jeg gir deg oljen og ber deg smøre meg godt inn. Jeg mener å høre en fornøyd lyd og kjenner to dråper av oljen treffer akkurat midt i mellom to gledeshull...og en prøvende finger som gjør små sirkelbevegelser. De blir stadig større og mer olje blir tatt på.

Jeg føler at det nå er like før du fører en finger prøvende inn, og ganske riktig, men jeg kjenner også at du bruker oljen til å gjøre meg ekstra glatt, og fyller litt olje inn i meg. Forsiktig åpner du meg med tre fingre og jeg kjenner at du fører penisen din forsiktig inn uten at den er fullstendig stiv og stor. Vi blir stående slik en stund etter at du har tatt bort fingrene og jeg kjenner at du vokser inne i meg... Du har tatt på mer olje og beveger deg forsiktig for at det ikke skal gjøre vondt. Du strekker deg etter en av putene - og etter en liten pause - legger du den innunder meg... Du beveger deg forsiktig og jeg kjenner at du fører den ene hånden din fram på maven min og beveger den mot klitten min og stryker over den - tergende og forsiktig. Plutselig kjenner jeg at den andre hånden kommer også - med noe lite, ovalt og - Vibrerende. Du putter den inn og styrer hastiheten og vibreringen med en liten kontroll du holder i hånden.... Det er deilig, og gjør det lettere å nyte det når du beveger deg bak meg. Du vet å kunne skape nytelse for oss begge. Og med din lille vibrator inne i meg i tillegg til dine bevegelser bak - så skal det ikke mye til før musklene våre begynner å bringe oss opp og over en fantastisk kant og en uendelig orgasme...