Date med spesiell oppvarming

Jeg ringte på akkurat klokka sju. Hadde stresset med å få stelt meg pent og rekke å komme frem i tide, og når jeg først var hos Fride ti minutter for tidlig var jeg såpass nervøs at jeg ventet. Ville ikke komme for tidlig heller, men var det ikke noe man sa om at man burde være litt sent ute og la jentene vente litt? Eller skulle en gentleman komme akkurat til tiden?

Fuck, jeg hatet at jeg var så uerfaren. Nervøs også. Her hadde jeg endelig etter flere måneders nøling tatt mot til meg og spurt henne om en date, og når hun da hadde sagt ja, så skulle vel det verste være overstått? Da jeg ringte på var pulsen høyere enn normalt, jeg ventet litt og kjente at sommerfuglene i magen begynte å vokse.

Hørte noen komme mot døra og rettet på dressjakka. Var så mentalt forberedt på at det skulle være henne som åpnet at jeg ikke visste hva jeg skulle si da jeg så at det var moren hennes. ”Eh... Hei.” ”Hei, det er du som er Jonas?” ”Eh... ja, er Fride hjemme?” ”Ja, det er klart. Hun er oppe på badet. Det tar nok litt tid før hun kommer ned, så kom inn og vent imens, du.” ”Takk”.

Jeg gikk innenfor og tenkte at perfekt timing altså hadde vært å vente enda lenger. Men da fikk jeg bare vente nede så lenge, med moren hennes, Juliana. Hun var fra Ecuador opprinnelig, og hadde et eksotisk utseende; sort, langt hår, fyldige lepper og store, runde pupper. Det var nok fra henne Fride hadde arvet utseendet sitt, for hun var virkelig dødssexy.

Jeg hadde drømt om å date Fride siden vi begynte i første klasse, men det var altså først nå jeg hadde spurt. Hadde vært så usikker og redd for å bli avvist, men så hadde jeg bare spurt en dag uten egentlig å tenke, og hun sa ja med et smil som sendte skjelvinger langt ned i føttene. ”Hva skal dere gjøre i kveld, da? Kino?” hørte jeg moren hennes spørre. Også Juliana kunne få en gutt til å skjelve. Hun så faktisk litt ut som en av de latino-damene på TV, bare litt eldre. Jeg oppdaget at jeg stirret på puppene hennes og rykket til meg blikket idet hun snudde seg.

 ”Eh, ja. Den siste vampyr-filmen.” ”Det blir vel gøy?” ”Ja, sikkert.” ”Men det er kanskje ikke filmen du er mest opptatt av, eller?” Hun blunket og sendte meg et smil, jeg kjente at jeg rødmet i kinnene. Kunne jo ikke nekte for at jeg var mest interessert i datteren hennes, og at jeg egentlig ikke var så interessert i filmen. Det var bare fordi jeg visste at Fride var det, at jeg hadde foreslått akkurat den.

Jeg håpet jo på en date nummer to. Helst ville jeg date henne ut russetiden og kanskje enda lenger. Ville definitivt ha sex med henne. Hadde mang en gang fantasert om henne mens jeg lå alene under dyna med en verkende ereksjon slik de fleste ensomme tenåringsgutter hadde det. Fride var slank og fit, men samtidig hadde hun former. Puppene hennes var særlig lokkende. Det samme var Julianas ...

”Du drikker ikke vin enda du, kanskje?” hørte jeg stemmen hennes si og jeg så at hun skjenket i et glass som sto på stuebordet. ”Eh ...” Først ville jeg svare at det gjorde jeg gjerne, for å virke voksen ... men så kom jeg på at det kanskje ikke var så lurt å si at jeg drakk vin ofte når jeg håpet på å date datteren hennes. ”Ikke så ofte.” endte jeg på, men selvfølgelig tok svaret så lang tid at jeg ble seende ut som en dust allikevel; slik følte i hvert fall jeg det.

”Jeg elsker vin.” sa hun. ”Det gir en deilig, tinglende følelse nedover nakken og varmer flere steder innvendig ...” Hun holdt opp glasset til leppene og så på meg mens hun drakk av det. Jeg oppdaget at blikket driftet ned mot utringningen hennes igjen – tok meg stadig i det og prøvde å se på noe annet, men den blomstrete kjolen hennes satt tett på kroppen og viste klart og tydelig hvor daten min hadde sine genetiske trekk fra. Damn, hun var hot, satt jeg og tenkte. Glemte nesten Fride et øyeblikk, men hørte stadig lyder oppe i fra. Håpet at det ikke tok så lang tid, for jeg lengtet etter å se henne utenfor skolen.

Filmen begynte riktig nok ikke før åtte, så vi hadde god tid... men uansett var det jo henne jeg ville se, ikke filmen. Jeg gikk litt rundt i stua etter at Juliana sa jeg måtte føle meg som hjemme. Kikket på bilder og møbler og prøvde å tenke på noe annet enn at jeg var nervøs før daten. ”Sikker på at du ikke vil ha litt?” hørte jeg henne si, og hun begynte å skjenke litt av den mørke vinen i et nytt glass.

Jeg sa ikke nei da hun holdt det frem mot meg – tok imot og takket. Jeg vet ikke om hun visste hvor gammel jeg var, men det var nå ikke første gang jeg drakk vin ... selv om jeg kanskje likte øl bedre. Vin var så surt. Jeg tok en slurk allikevel og det smakte ikke så verst. Jeg løftet glasset mot henne slik jeg hadde lært at gentlemen gjør når man skåler og tok en slurk til. Juliana tømte glasset sitt. Hun hadde visst drukket litt allerede, for flaska på bordet var nesten tom. ”Smakte det?” spurte hun da jeg satte fra meg glasset. ”Jo da – takk.” svarte jeg og tenkte at en slurk vin kunne vel om ikke annet hjelpe litt på den nervøse kriblingen i magen.

”Du må gjerne ta litt til og sette deg ned og vente. Fride steller med håret sitt og det pleier å ta en stund.” ”Mhm.” Jeg gikk mot sofaen og prøvde å unngå å stirre på utringningen hennes, men jo mer jeg nærmet meg henne jo mer uimotståelig fant øynene mine de runde formene hennes. Jeg satte meg ved siden av henne i sofaen og prøvde å unngå direkte blikkontakt, noe som ikke var enkelt siden hun tydeligvis hadde bestemt seg for å konversere mens jeg ventet på datteren...

”Såh – fortell meg, du går i klassen til Fride?” ”Ja. Eller, i biologi, bare, og kjemi. Ellers går vi i forskjellige, jeg går i A, hun går C.” ”Ja, men da er det vel fint at dere ikke går sammen i alle timene, ellers hadde du vel ikke fått konsentrert deg, hm?” sa hun med en liten latter og jeg kjente at jeg ble rød i ansiktet. ”Og det er jo fint at dere går i samme klasse i biologi, for det er vel et relevant fag...” Det tok et sekund før jeg skjønte hva hun mente, og ansiktet ble enda varmere. Jeg bare nikket og smilte, ganske utilpass, og fremdeles litt for nær den smekre kroppen hennes til at det var komfortabelt.

Blikket smatt stadig over bysten hennes når jeg trodde at hun ikke så meg. Kjolen hennes gjorde ikke noen god jobb med å holde puppene på plass, og jeg innså at å sitte så nært henne begynte å få enkelte ting til å leve sitt eget liv. Jeg la hendene i fanget for å prøve å skjule at jeg begynte å bli stiv, og regnet med at jeg hadde slukket den brannen.

”Det går nok fint, skal du se. Jeg vet at hun liker deg. Du er jo en flott ung mann.” ”Takk... he he...” Jeg lo en nervøs latter og hennes forsøk på å berolige meg virket snarere i motsatt retning. Jeg var takknemlig da hun reiste seg og satte fra seg vinglasset. Nå kunne det vel ikke vare så lenge før Fride kom ned... ”Hvis du er nervøs så kan jeg gjerne berolige deg litt.” sa hun og gikk bak sofaryggen. Hun begynte å kna skuldrene mine gjennom dressjakka, men jeg kjente at den var i veien, så jeg protesterte ikke da hun foreslo at jeg tok den av.

Til å begynne med var jeg utilpass, men hendene hennes ga meg en fantastisk følelse i skuldrene og nakken, og jeg kom på at Fride hadde nevnt at moren var massør. Det kjentes. ”Det var delig.” sa jeg. Det var første gang jeg hadde sagt noe til henne som ikke var et svar på hennes spørsmål, og det slo meg at det også var første gang jeg ikke hørtes ut som en tafatt idiot.

Dette var kanskje veien å gå i stedet. Jeg fortsatte: ”Du jobber med dette, ikke sant? Det er tydelig.” Hun takket og jeg hørte på stemmen hennes at hun smilte. Hendene hennes knadde baksiden av nakkemusklene mine fra undersiden og oppover mot nakken. Det føltes perfekt, som om det ikke kunne gjøres bedre. Det tvang meg faktisk til å slappe av og jeg merket at hele kroppen roet seg. Sommerfuglene i magen ble borte og rødmen i ansiktet kjølnet. Allikevel... pikken forble like stiv som før...

Følelsen var simpelthen for god til at jeg ikke kunne nyte det, og tanken på at det var en sexy kvinne som brukte hendene på meg ble bare for mye. Heldigvis lå den oppover så den ikke presset så tydelig mot buksene, for jeg måtte la armene være slappe når hun knadde skuldrene mine litt hardt som hun gjorde nå. ”Du er veldig flink til å kna.” sa jeg og tenkte ikke over at det kunne tolkes i flere retninger før hun kniste bak meg.

”Det er vel fordi jeg er så glad i det, tenker jeg. Man blir flink på ting man liker, tror du ikke?” ”Jo, det er vel riktig...” Jeg kjente at jeg begynte å rødme igjen, så jeg lot være å si noe mer og bare lot henne myke opp skuldrene mine, som ganske riktig hadde stivnet noe i det siste med trening og bæring av sekker. Etter å ha holdt på noen minutter avsluttet hun skuldermassasjen med å krafse meg i nakken før hun kom rundt sofaen igjen. ”Hva er du flink til, da?” spurte hun og satte seg ved siden av meg igjen før hun strakk seg over bordet og tømte resten av vinen i glasset sitt.

Øynene mine gled over kjolen hennes, som lå tett inntil kroppen uansett hvordan hun beveget seg. Tenåringsgutt som jeg var, var det vel ikke til å komme unna at jeg tente på sexy kvinner uansett hvem de var... Jeg svarte ikke på spørsmålet hennes, slo det meg – jeg kunne vel sagt at jeg var ganske god på slalåm, men det ble mer til at jeg trakk på skuldrene i en slags beskjedenhet. Juliana, derimot, var langt fra beskjeden...

”Her skal du få se en ting til jeg er flink til.” sa hun smilende og satte seg raskt ned på gulvet foran sofaen. Før jeg ante hva som skjedde hadde hun lagte hendene på den stive pikken min og begynt å gni den gjennom buksene. Pulsen gikk rett til værs, en følelse av panikk og maktesløshet smalt voldsomt inn over meg... hva var det som holdt på å skje og hva skulle jeg gjøre nå?

Jeg la merke til at hendene mine lynraskt hadde lagt seg på skuldrene hennes når hun satt der, men hun lot seg ikke dytte vekk og det var krefter i meg som sa at det ikke var det jeg ønsket heller. Hendene hennes var belevne og raske til å åpne buksene. Sekunder senere hadde hun fisket frem det hun var ute etter og sendte meg et bredt smil før hun åpnet munnen og førte pikken inn mellom de fyldige leppene. ”Ja, sug meg...” hørte jeg stemmen min si og ble overrasket over at jeg fikk frem noe som helst.

Juliana ble bare ivrigere og begynte å la munnen gli opp og ned på pikken sånn at det føltes som en våt hånd som gled over den mens hendene hennes holdt forhuden tilbake og blottet det følsomme hodet. Hun begynte å runke meg samtidig og følelsen ble så overveldende at jeg glemte alt om hvorfor jeg egentlig var her. Jeg lukket øynene og nøt følelsen av munnen og hendene hennes. Å bli sugd av en kvinne – det føltes enda deiligere enn jeg hadde fantasert om.

Alt annet enn følelsen og lyden av munnen hennes ble borte i et hav av støy, og det føltes ut som at det bare hadde gått sekunder fra hun begynte til jeg kjente orgasmen komme. ”Åh... ja...” stønnet jeg og mumlet noe om at det ’begynte å bli for sent’. Juliana utbrøt bestemte stønnelyder og fortsatte å suge pikken min i jevnt tempo.

Hånda hennes begynte å runke meg samtidig og jeg forsto at hun ville at jeg skulle komme. Jeg kikket med tåkete blikk ned på det ravnsvarte håret hennes mens hodet beveget seg opp og ned i fanget mitt og hun tok meg til orgasmen før jeg rakk å si noe mer. ”Å, Gud...” stønnet jeg kvalt idet det rykket i meg.”Mm!” kom det fra henne og hun holdt munnen i ro mens hun runket meg.

Jeg sprutet lenge, det føltes som en geysir som fosset opp i meg og fylte munnen hennes. Det syntes på halsen hennes at hun svelget, og hun stoppet ikke før rykkene i meg hadde stoppet. Det svimlet nesten for meg, men så var det over og hun satte seg tilbake i sofaen mens jeg så smått begynte å kneppe igjen buksene. ”Første gang, ja?” sa hun og jeg nikket. ”Men ikke siste, vel? For du likte det?”

Jeg nikket igjen og kremtet, jeg måtte jo helt ærlig innrømme at det var det beste jeg hadde vært med på. Tanken på at Fride kunne komme ned hvert øyeblikk hadde forsvunnet helt mens hun tok meg for seg, så opphisset hadde jeg vært. Da jeg nå begynte å høre lyder ovenfra som tydet på at daten min var i ankomst, ble jeg nervøs igjen og hadde nå kanskje enda mer å tenke på: forholdet til hennes mor. For det ble et forhold; Juliana var langt fra tilfredsstilt med dette, så mye var tydelig på det hun sa før Fride kom trippende ned fra andreetasjen: ”Jeg trenger mer, håper du vil være med på det. Vi kan gjøre ting du ikke kan med min datter, så du skal nok få alt det du kan ønske deg...”