Dansevikaren

Margrethe var bortreist. Det er danselæreren min. Jeg har bare danset hiphop et par måneder, men takket være en dyktig instruktør er jeg egentlig ikke så verst. Jeg var spent på hvordan dagens vikar skulle være. Forhåpentligvis var det en som var like erfaren og lett og lære av som Margrethe. Men jeg regnet ikke med at en vikar kunne bli noe i nærheten av henne. Likevel satt jeg forhåpningsfull på venterommet med resten av dansegruppa og ventet på at denne vikaren skulle lukka opp døra slik at treningen kunne begynne.

Ikke et minutt for sent ble døra lukket opp, og en gutt som så ut til å være i begynnelsen av 20-årene åpnet døra. Hva? En mannlig trener!? Dette lå an til å bli en ganske pinlig time. For det første var jeg en uerfaren danser, og brått begynte jeg å tenke over om kanskje toppen min var for utringet. Det var bare en enkel sort singlet, og det var akkurat så ikke de rosa blondekantene på BH’en min var synlig. Kort var den også. Nedre del av magen var synlig, og en sort kant fra boxeren min stakk opp under joggebuksene. Men den tredje og viktigste grunnen var at gutten var kjekk.

Rufsete, brunt hår med en kremhvit lue på hodet. I det han presenterte seg selv, la jeg merke til hvordan den halvlange luggen lå perfekt konstruert nedover og rammet inn de intense, brune øynene hans. Peter het han. Videre fortalte han kort om sin utdannelse som hiphop danser og at han ikke hadde vært i stand til å lære Margrethes koreografi før hun reiste. Derfor skulle denne kvelden bli mer kos og læring av små triks som gjorde at vi ville oppnå et optimalt nivå i dansen. Men først var det oppvarming. Den vanlige vri-på-hoftene øvelsen, var helt annerledes nå som det var en gutt vi betraktet.

Jeg kunne kjenne det kile i hele meg da jeg studerte rumpa hans i de løstsittende grå joggebuksene hver gang han rykket den oppover. Til tross for en romslig hettejakke, var det ikke vanskelig å se at han satt inne med alle de riktige bevegelsene. Jeg ble helt oppslukt av hans måte å forføre kroppen på. Så nøye koordinert, og så profesjonelt han fikk selv de enkleste ting til å se ut. Et av triksene han lærte oss var noe han kalte for slangen. Han holdt seg på låret med den andre hånden opp i været og rullet i en perfekt bølgebevegelse lett og ledig med hele kroppen. Jeg var ikke annet enn fascinert. Uansett hvor hardt jeg forsøkte, fikk jeg det ikke til. Han fikk det jo til å se så lett ut!

Jeg følte jeg bare tabbet meg ut der jeg stod og skulle herme. Med venstre hånd på øvre lår og den andre pekende opp, kastet jeg litt på det lange, karamellbrune håret. Jeg strøk hånden forsiktig opp og ned på låret mitt mens jeg støtet en bølgende bevegelse helt fra brystet og videre ned mot magen, underlivet og knærne. Jeg iakttok hans myke rørelse og kunne ikke la være å bli oppslukt. Jeg forestilte meg at vi stod inntil hverandre, og plutselig kjente jeg fingrene mine hadde flyttet seg ubevisst til underlivet. Der stod jeg midt i dansesalen og masserte mitt eget underliv utenpå buksa.

Slik ble jeg stående en kort stund med lukkede øyne, dypt inne i fantasier om hvordan det ville vært å danse tett i tett med vikaren. ”Nei, nå tror jeg dere har fått nok tips for i dag, jenter. Skal vi gå over på litt styrke?” spurte han alle etter en stund. Alle sa seg enige, og Peter satte på en sang med en ypperlig rytme for moderat styrketrening. Han tok seg en slurk av vannflaska, og tørket litt svette fra luggen. Jeg syntes det var varmt selv i en tynn, tettsittende singlet. Så med tanke på de baggy klærne han dekket hele kroppen sin med, var det ikke rart han fikk heteslag. ”Nå tror jeg snart vi fryser til is, jenter,” sa han spøkende med et sjarmerende flir om munnen. Gutten var ikke bare søt, han var morsom.

Når han danset hadde han et maskulint og alvorlig uttrykk i ansiktet, men hver gang han åpnet munnen hadde han humoristiske kommentarer på lager. Som følge av heten, dro han ned glidelåsen på den stripete grå og hvite hettejakka og smøg seg ut av den. Tydelig markerte biceps viste seg frem, og overkroppen hans så ut til å ha drevet med tyngre ting i tillegg til dans. Akkurat som meg selv, stod han nå der ikledd en sort og stram singlet. Jeg ombestemte meg. Gutten var ikke søt, han var deilig. Han tok av seg den kremhvite lua, og lot fingrene gli et tak gjennom det halvlange, brune håret. Jeg kunne kjenne boxeren begynte å bli fuktig bare ved å se han ta av seg genseren og ta seg langs håret. Han la seg ned og begynte med armhevninger i takt med musikken. Jeg forsøkte å holde takt med han og de andre, men ble rett og slett satt ut av synet av den deilige kroppen som gled opp og ned gjentatte ganger, og akkurat ikke rørte ved gulvet.

Mitt tempo var langt saktere enn alle andres. Det var da han så opp på meg. Først med et litt tilfeldig blikk, men så med en overgang til å bli mye mer konsentrert og intenst. Jeg stod nede på alle fire og kjente hvordan øynene hans betraktet meg fra en 5-6 meters avstand. Jeg visste hva han så på. Brystene mine. Utrigningen var enda synligere enn før nå som svetten gjorde puppene lett bløte og klistret mot hverandre vendt nedover mot gulvet. Det fokuserte blikket hans fikk meg til å klare å følge øvelsen i hans tempo. Tidligere treige push-ups, ble nå til raske, store bevegelser. Hver gang jeg kjente se stive brystvortene mine snitte gulvet, tok jeg et bredt tak for å komme meg raskt opp igjen. Det gikk automatisk nå.

Jeg mistet ikke synet av han, men han virket en smule pinlig berørt da han ble bevisst på hva han lå og skottet på. Han fikk lukket den halvåpne munnen sin, og vendte ansiktet ned mot gulvet. Peter takket for seg og for at vi orket følge med til tross for at han var en vikar som lærte oss fremmede moves. Det skulle bare mangle, tenkte jeg. Her har han i løpet hele timen vist frem noe av det mest tennende øynene mine noensinne har vært utsatt for, og han står der nesten og unnskylder seg. Etter gammel vane, ble jeg stående ved speilet og øve på ting jeg har syntes vært vanskelig gjennom timen. De pleier ikke låse før etter et kvarters tid etter leksjonen er over, og ettersom jeg ikke har noe lignende sted å øve, liker jeg å stå foran storspeilet og kun fokusere på hvordan min dans er.

Denne gangen var det denne ”slangen” jeg ikke fikk helt tak på. Samme hvor hardt jeg prøvde, fikk jeg ikke til noe i nærheten av de lekne bevegelsene hans. ”Får du det til?” hørte jeg brått en stemme si. Jeg skvatt til, ante ikke at jeg ble sett på. Vikaren kom gående mot meg. Jeg strøk hånden over håret i pannen og fikk ikke frem annet en små, nølende lyder. ”Følte du timen var tilfredsstillende i forhold til hva du søker etter?” spurte han denne gangen. Jeg ble fortumlet over måten han ordla seg på, og alt som glapp ut av meg var et pipende ”eeh, tilfredsstillende?” med flaue øyne rettet mot hans. En liten latter kom fra han da han forstod at det han hadde sagt kunne oppfattes på flere måter.

”Ja.. Eller var det noe nyttig synes du? Tror du det er noe dere kan ha bruk for? Visste ikke helt hva jeg kunne by på her i...”. ”Absolutt!” avbrøt jeg han. ”Timen var absolutt... tilfredsstillende” sa jeg med et glimt i øyet. Han gjentok ordet og lo litt nok en gang. ”Vil du at jeg skal lære deg den bevegelsen litt grundigere, Sunniva?” spurte han med et nydelig smil om munnen. Jeg måpte lett, og stirret på han. ”Kan du navnet mitt?” kom det fra meg. ”Jeg hadde jo opprop, hadde jeg ikke det da?” sa han med et slags lokkende tonefall, mens han kom nærmere. Han stalt seg bak meg. ”Nå, vil du at jeg skal lære deg?” gjentok han. Fortsatt forbauset, takket jeg ja og sa meg villig til å lære.

Han forklarte at selve hemmeligheten lå i hvordan man først førte brystet oppover. Jeg fulgte han med øynene i speilet og prøvde å gjøre den samme bevegelsen. Først med en liten krum i ryggen, for så å la puppene titte frem og smyge seg oppover. Han hadde nå et begeistret blikk hvor han stod og fikserte på hvordan brystene mine mykt strakk seg opp mot luften. Han kremtet litt, og fikk stønnet frem et ”bra.” Videre forklarte han at det var viktig å fokusere på hoftene. Han kom nå tett inntil meg, og la den ene hånden mot den bare magen min og den andre øverst på låret. I det han stod med et grep godt festet i hoftene mine, kjente jeg noe hardt mot rumpa. Hånden hans gled rolig vannrett over den nakne delen av magen, mens jeg kjente hvordan den harde kulen i buksa hans presset mot meg. Jeg kjente det pirret.

Det pirret så innmari, det ble vanskelig å fokusere. ”Og etter du har rullet brystene oppover..” begynte han. Toneleiet hans var senket flere hakk nå, på grensen til visking, og rettet inn mot øret mitt. Han førte begge hendene opp mot siden av brystene mine. Jeg kjente ømheten av hendene hans skli frem mot de stive brystvortene mine der han stod med halvåpen munn og lukkede øyne med et ansikt vendt mot mitt venstre øre. ”...tar du fremste del av hofta...” Han tok nå den ene hånden ned til underlivet mitt, mens han klemte svakt på den venstre puppen min. Jeg var så våt nå. Selv om hånden hans var på utsiden av en bukse med nesten en centimeters tykkelse og en litt tynnere boxer under, traff han direkte på klitoris. Håndlaget hans var passe hardt, mens kulen som presset mot rumpa mi var ti ganger hardere.

”...og skyver den fremover, og direkte etterpå lar rumpa gå forsiktig ut mens du avslutter med en knekk i knærne,” avsluttet han mykt. Mens han fremdeles holdt et grep om fitta mi, skjøv jeg nedre del av underlivet oppover, mens øvre del av rumpa samtidig rettet seg til værs. Og stadig fulgte hans kropp min. Jeg kjente hvordan heten mer og mer tok bolig inni meg. Vi ble stående en stund bare å gjenta øvelsen. Han med sine fingre som gikk i sirkelbevegelser over fremre del av fitta mi, og den andre hånden over brystene og rundt på magen, og jeg med mine hender godt festet rundt hoftene hans. Jeg fikk presset han enda tettere imot meg. Han var ordentlig hard nå. Umiddelbart kjente jeg han løfte litt på buksekanten min, og fortsatte å beføle skrittet mitt utenpå den sorte boxeren.

Nå med litt fastere bevegelser som gled frem og tilbake. Jeg kjente hvordan lysten boblet rundt i kroppen min. Jeg ble mer hardhendt selv, og førte hendene mine opp og ned fra lårene hans og oppover midjen. Det var vanskelig for meg å komme til på mer intime steder ettersom han stod bak meg, men trykket rumpa så godt jeg klarte mot kulen hans. Nå beveget den andre hånden hans seg oppunder singleten min, og han smøg fingrene sine innunder BH’en. Ubevisst klarte jeg ikke holde tilbake et lite stønn i det han traff de nistive niplene mine. Han pustet meg hardt i øret. Bevegelsene hans mot fitta mi gikk enda raskere nå, og jeg kjente et ilende behov for at han bare skulle kutte ut all denne teasingen og komme i gang med det jeg var overbevist om at var det eneste begge hadde i tankene. Kort tid etterpå, gløttet han på boxerkanten, og strøk fingrende over den klissvåte fitta mi.

Jeg stønnet høyere i det han traff klitoris på vei opp, og akkurat i det stønnet kom, kløp han meg hardt og pirrende i det ene brystet. Jeg pustet ubegripelig tungt nå. Det var en ren nytelse bare å stå der og føle lysten sige omkring i alle kroppens blodbaner. ”Jeg har lyst på deg, Sunniva,” visket han i øret mitt. Det var dråpen, jeg klarte ikke lenger stå der bare å ta i mot. Jeg snudde meg mot han og kysset han skjebnesbestemt og hardt på munnen. I et halvt minutts tid ble vi stående der å bare føre råe tungekyss og ville hender som gikk løpsk over alle tenkelige kroppsdeler på hverandre vi kunne nå. Deretter begynte han å føre meg bakover, og rettet meg mot hjørnet hvor turnemadrassene lå. Det var en krok hvor det var lunere og litt lavere oppunder taket, noe som fikk det til å virke mørkere. Han dyttet meg forsiktig ned på madrasshaugen, og la seg på topp av meg.

Nådeløst kysset han meg på halsen og slikket øvre del av øret mitt mens han klemte gjentatte ganger på puppen min. Jeg nøt den blandede lukten av hårvoks og lett svette. Han snudde på hodet mitt og nippet skånsomt med tennene sine i nakken min. Med ett kjente jeg hvordan han tok tak under ryggen min og støttet meg oppover for så å ivrig kle av meg singleten. Automatisk tok jeg tak i nederste del av toppen hans også, og snek den av han. Han la meg rolig tilbake igjen før han kysset meg jernhardt på munnen. Jeg likte berøringen av de nakne, varme overkroppene våre mot hverandre. Men det varte ikke lenge før han løftet seg av meg, og begynte å kysse seg ømt nedover magen min. Da han var like over underlivet, tok han tak i buksa mi og dro den av. Det samme med boxeren.

Følelsen av å ligge i en krok i dansesalen kun iført BH og et par sokker var uforklarlig deilig. Nå kysset han seg fra knærne mine, på innsiden av lårene og videre oppover. Jeg kjente underlivet automatisk rykket til og løftet seg i det han stakk tunga hardt over fitta mi. Han dekket den med hele munnen og suttet godt. Jeg stønnet høyt. Åh, så deilig det var! Jeg tok mine egne hender, løftet BH’en oppover, og begynte å gni brystene mine mot hverandre. Jeg kjente han begynte å stikke en finger inn i meg mens en annen av fingrene masserte meg foran. Åh, så uforklarlig deilig! Jeg gned brystene hardere sammen nå og kjente jeg bare hadde lyst til å skrike av nytelse. Han fjernet den masserende fingeren, og stappet den inn i meg sammen med den andre. Og brått kjente jeg tunga hans treffe meg på klitoris. ”Ååh ja,” stønnet jeg. Han beveget fingrene raskere og raskere mens han slikket meg intenst.

”Aaah, mmhhm,” kom det fra meg mens jeg kjente hvordan orgasmen bygde seg opp innvendig. Jeg knep til i bekkenet og kjente hvor nært jeg var til å komme. Og hvor vanskelig det nå enn var, klarte jeg å stanse han akkurat i det det var like før, og skjøv meg unna. Jeg tok et fast grep rundt livet hans og la han ned på rygg. Jeg kysset han nederst på magen mens jeg dro av han de grå joggebuksene. Nå lå han der kun iført et par lyseblå boxershorts. Jeg hadde aldri tidligere bare kjent meg så ekstremt vill og kåt. Jeg plasserte musa mi på den stokkstive pikken hans, og kjente at jeg akkurat traff hodet. Jeg satt oppå han og gjorde noen raske, ridende bevegelser frem og tilbake. Etter min mening var det fullt fortjent etter teasingen han hadde drevet med meg mens vi fortsatt stod oppreist. Men jeg lot det ikke vare lenger.

Jeg løftet underlivet mitt vekk fra han, tok tak i boxeren og dro den av. En lang penis smatt reisende ut i det jeg skjøv boxeren nedover mot lårene hans. Da jeg hadde fjernet den fra beina, tok jeg tak øverst på pikken hans og presset en finger på hver side nedover mens jeg slikket med tunga øverst på tuppen. Først med smygende, rolige bevegelser etterfulgt av stadig raskere runking med en fast, krummet hånd. De maskuline stønnene hans fylte ørene mine og ga meg et skikkelig turn-on. Jeg slapp taket av den nistive pikken hans og erstattet det med å føre munnen min ned og opp langs stanga. Han slapp ut et høyt stønn da han kjente munnen min gli nedover han. Jeg fortsatte i de samme raske bevegelsene jeg hadde gjort med hånda. Han smakte så godt! Og jo mer jeg sugde han, desto mer ønsket jeg bare å ha han i meg. Jeg fortsatte å runke han i et intenst tempo.

Han ble gradvis mer og mer tungpusten og jeg skjønte at han var på vei til å komme. Jeg fortsatte å runke like hardt og raskt, men det tok ikke lange stunden før han stoppet meg. Han satte seg opp og ga meg et ivrig, lidenskapelig kyss før han løsnet BH’en min og la meg med ryggen nedpå madrassene. Nå skulle det endelig skje, han skulle stappe den jernharde kuken sin inn i meg. Han plasserte håndflatene på oppsiden av skuldrene mine, og førte stokken inn i hullet mitt uten problem. Jeg stønnet i det jeg kjente han gled inn i meg. Akkurat passe lengde og tykkelse for min smale, dyvåte grotte. Han lot albuene hvile langs overarmene mine mens han presset kuken sin frem og tilbake inni meg. Først i litt rolige, nytende bevegelser, mens nå nærmet han seg en hund under løpetiden.

Så konsentrert mestret han å dytte stanga si langt inn i meg, for så å gå nesten ut og presse seg langt inn igjen. For ikke å snakke om tempoet. Jeg prøvde å følge de uhyre kvikke bevegelsene hans ved å løfte bekkenet mitt og presse på, men nytelsen var bare for stor. Det gikk så fort at jeg nesten måtte holde meg fast med en arm trykket ned i madrassen. Jeg kjente hvordan puppene mine ristet vågalt frem og tilbake. Det var tennende selv for meg, for det lyste fart og spenning i alle bevegelsene kroppen uttrykte. Det fikk det hele til å understreke en skikkelig bumpy ride, og jeg klarte ikke holde fingrene av mine egne bryster for å kjenne hvor hardt de faktisk ristet. Pluss at det var en så eksepsjonell fantastisk følelse nedentil.

Aldri før hadde jeg kjent noen treffe både G-punkt og klitoris så behagelig og lystvekkende. Vi utga begge raske stønn om hverandre i det han stimulerte hele pikken sin ved å gli inn og ut av meg. Nok en gang kjente jeg hvor nært jeg var til å komme, og det føltes ut som om det bare kunne sprute ut av fitta mi når som helst. Jeg håpte han også var i ferd med å sprute og lå bare og ventet på et rikelig klimaks fra begge parter. Jeg presset den ene hånden opp langs hårfestet, totalt i ferd med å slippe ut alle tenkelige lyster. Men da skle han ut av meg. Lynraskt tok han i stedet munnen sin mot den søkkvåte, deilige fitta mi. Med hele munnen dekket han den, og lot hele tunga gli langs den frem og tilbake med spissen hyppig bevegende ut og inn av åpningen. Han brukte raskere bevegelser enn jeg ante en tunge var i stand til å ha.

Så kjente jeg atter en gang to fingre ble stappet opp langs slimhinnene mine. Han traff ordentlig langt og godt inn nå, og romsterte inni meg med fingrene sine i små sirkelbevegelser mens han dyttet dem kjapt inn og litt ut. Samtidig lå jeg og nøt hvordan han nislikket klitoris mens fingrene hans jevnlig presset mot G-punktet. Det gikk så uforklarlig raskt, og jeg lå bare der og knep sammen mens jeg hadde begge hendene på brystene og gned dem hardt mot hverandre. Jeg bet meg litt i underleppa for å klare å holde tilbake direkte skriking, men det dekket ikke over for ustanselig stønning og tung pust. Det var farlig nært nå. Han fortsatte i det samme brå bevegelsene og forstod at det var like før for meg. Og der begynte jeg å kjenne det strømme på.

En orgasme byyget opp av alle spenninger i hele kroppen var i ferd med å slippe løs, og jeg forsøkte slappe av i hele meg for bare å la det komme. ”Aaah, ja,” stønnet jeg høyt mens orgasmen ble sluppet ut på en deilig, eventyrlig måte. Det var som om alt bare løsnet inni meg, og tynn væske begynte å sile ut av den nå enda mer klissbløte fitta mi. En ro senket seg over hele kroppen, og han avsluttet med rolige tungebevegelser som sklei forsiktig frem og tilbake. Dette måtte være den mest begivenhetsrike nytelsen jeg noen gang hadde opplevd, og var totalt forberedt på å gi han den heftigste utløsningen noensinne. Han var fortsatt hard som en stokk, hvis ikke hardere om mulig. Jeg fikk han til å reise seg opp slik at det skulle bli enklest mulig for meg å komme til med hendene og gi han en maksimal nytelse.

Jeg satt på knærne mens høyre hånda mi fikk et grep rundt hele omkretsen av pikken hans. Den var fortsatt bløt etter å ha vært inni meg. Jeg runket han først i sakte, litt løse bevegelser, men ventet ikke lenge før jeg speedet opp. Det gikk fortere og fortere nå, og jeg skiftet litt mellom det og å suge han med hele kuken stappet langt inn i munnen min. Han smakte like godt som tidligere, og jeg merket hvor fokusert hele kroppen min var på at han skulle få en like mirakuløs opplevelse som det jeg hadde fått. Behendig søg jeg han intenst mens jeg i tillegg lot hånda gli fast og runkende langs pikken hans, og med munnen min som dekket halvparten av den hver gang jeg dyttet han inn i meg.

Det gikk ordentlig fort nå, og han ble stående og stønne høyt. Jeg lyttet til de hete stønnene hans som stadig ble mer ville og ivrige. Jeg forstod han var i ferd med og komme, og fjernet munnen min fra den harde kuken mens jeg beveget hånden opp og ned i lynraske bevegelser. Han pustet tyngre og tyngre, og jeg visste at utløsningen kunne komme når som helst. Og der sprutet det ut. Tykk, slimete væske strømmet ut av pikken hans, og jeg fortsatte runkingen til alt var ferdig med å pøse på. Forsiktig strøk jeg hånden frem og tilbake på pikken hans mens jeg slikket litt på sæden som rant nedover. Dette var en livfull og annerledes dansetime på alle måter. Fra og med i dag skal jeg aldri undervurdere vikarer.