Dampende Lidenskap

Snøen dalte lett og la seg som et lunt teppe på bakken, inne knitret det varmt ifra peisen. Emilie hadde lånt hytten til et vennepar, i Trysil, Her skulle hun ha en uke for seg selv, bare stå på ski og kose seg. Hun tok på seg skidressen og gikk ut. Det var kort vei til bakken, det var bare å stå utfor et par hundre meter så var hun der.

Etter et par runder i bakken, gikk hun inn på en kafé for å varme seg litt. Da la hun merke til noen som tittet på henne. Hun snudde seg rundt for å se, og så rett inn i et par nøttebrune øyne. Han var høy og det mørke håret lå bustete rundt skibrillene ”Kan jeg spandere en øl på deg kanskje?” Den hvite perleranden hans kom til syne idet han smilte til henne. De satte seg ned ved resten av guttegjengen hans. Der ble hun raskt kjent med resten. De lo og drakk til sent på kveld. Før hun takket for seg og trakk seg tilbake til hytten.

Hun la seg i stampen og pustet ut med et glass vin. Dette var ferie! Mens hun lå der i stampen tenkte hun på guttene ifra kafeen, Morten med det mørket håret og de store sterke hendene hans, de kunne gjerne ha vært på kroppen hennes. Hendene hennes gled rundt om på kroppen hennes, de masserte brystene hennes. Niplene knoppet seg under berøringen. Hendene forsvant lengre forbi magen, strøk og kjærtegnet, lot en finger gli inn, hånden bestemte. Hun lukker øynene og nyter sin egen kropp. Hun vrir seg i vannet i ren nytelse. Å gud som hun kunne trengt en mann nå. Kåtheten river i kroppen hennes, pusten hennes er tung og klynkene har gått fra små forsiktige til høylytte stønn. Hun lar den andre hånden massere mens den andre fingrer henne raskere og raskere, hun beveger underlivet, orgasmen kryper inn over henne. Hun stopper mitt i et stønn, som om hele kroppen hennes stivnet, musklene knyter seg, og hun faller sammen i det varme vannet. Hun smiler til seg selv idet hun går opp og inn, hun sprader rundt naken. Hun fyller på vinglasset, drar på seg en nattkjole av silke og legger seg på en av skinnfellene foran peisen.

Hun bråvåknet, solen skinte og himmelen var blå. Hun hadde vist sovet litt lengre enn hun hadde regnet med. Men det var en ny dag, hun gikk og laget frokost og kledde på seg. Det var et nydelig vær for å stå i bakken i dag også. Idet hun spente på seg skiene, kom hun til å tenke på guttegjengen fra utestedet i går. Det hadde ikke gjort noe å møte på dem i dag å. Da hun sto i heiskø, var det som om noen ropte på henne, hun tittet seg rundt, men kunne ikke se noen. Idet hun satte seg inn i heisen så hun hvem som ropte. Det var den lille lekkerbiten fra gårsdagen, han pekte opp mot bakken, som om hun skulle vente på han når hun kom opp. Da han kom over kneika, vinket han til henne

”Tidlig oppe i dag?” Han tittet på klokka, den hadde rukket å passere 3. ”Vel, nesten da. Det ble litt sent med gutta i går” Han dro ned skibrillene, og tok på seg lua. ”Henger du med ned?” Smilet hans var nok til å lokke henne med hvor som helst, hun nikket og dro ned skibrillene, og sammen satte de utfor. De lekte seg nedover i bakken, brått kjørte han forbi henne og opp på rampen, han skled elegant bort til kanten før han tok en baklengs salto. Emilie skulle ikke være mindre dårlig, ved neste hopp tok hun sats gikk en gang rundt, og landet perfekt i løssnøen. Da de kom til enden av bakken, var bena som gele. Men de kunne ikke gi seg enda. Før de visste ordet av det sto de på toppen av bakken igjen. Denne gangen var det første mann ned. De svingte seg mellom trærne, der løssnøen var best, før de dro seg ut i bakken igjen. Det var ikke mye om å gjøre, men Emilie vant. Ganske fornøyd drar hun opp brillene sine. ”så nå kommer du, nå har jeg stått her lenge altså” hun smilte ertende til han. ”Så du syns jeg var treg? Jeg skal vise deg jeg vel” han skøyter seg bort til henne og drar henne med opp i heisen.

Da de kom opp til bakken tok han henne med til en annen bakke. De kjørte lange, slake svinger ned bakken før han stopper henne, og tar henne inn på siden av bakken. Han trakk henne inntil seg og dampen fra pusten deres tvinnet seg sammen i kulda. Mørket hadde begynt å pakke seg på. ”I kveld er det min tur til å spandere øl” sier Emilie lekent. ”Hm, gratis øl? Sier en gutt aldri nei til, da er det best vi kommer oss ned så fort som mulig, men først.." han tittet på henne, før hun dro seg inntil han og de kalde leppene deres møttes. De ble raskt varme, hun dyttet han vekk og ropte like før hun satte utfor ”siste man ned må spandere neste runde!” Han lo av henne, han var ikke noe dårligere, og satte utfor etter henne. Han tok henne raskt igjen, da han kjørte forbi henne var Emilie langt borte i drømmeland, det eneste hun tenkte på var Morten og hvordan han så ut under skidressen. Sikkert deilig. Store sterke armer, som lett kunne ha løftet henne. En hard fantastisk brystkasse. Rett og slett Rykende het!

Da de kom ned, var guttegjengen på vei inn på afterski’n. ”Morten! Se til å pell deg hit a! Nå er det vors på afterski! Ta med deg lekkerheten og kom!” Gutta hoia og sang i det de forsvant inn døra. ”Vil du bli med på et realt guttevors?”, smilet var gutteaktig lekent. Emilie sa da aldri nei til et vors, og ble med inn. Halvliter på halvliter forsvant ned, time på time gikk, før alle fant ut at de skulle på fest på guttehytta. Alle spente på seg skiene og kastet seg utfor, par hundre meter lengre nede lå hytta. Det var visst firmahytta til en av guttene, som de hadde lånt for anledningen. De danset og drakk til langt på natt, folka fra nabohytta kom over, og de ble en stor gjeng. Alle kastet klærne og endte opp i boblebadet som sto ute på verandaen i snøen.

Sakte men sikkert ble det færre og færre i boblebadet. Mange hadde tatt kvelden, noen for seg selv, og noen sammen med andre. Til slutt satt bare Morten og Emilie igjen. Han dro henne inntil seg, og satte henne på fanget, hånden hans strøk henne opp langs låret. Kyssene regnet nedover halsen hennes, nedover brystene, nippelene var stive av variasjonen mellom kaldt og varmt. Morten slikket forsiktig rundt den ene nippelen hennes, hun frøs nedover ryggen. Hånden hans strøk henne igjen opp langs låret, før den fortsatte ned på innsiden. Emilie smilte til han, hun spredte bena slik at han skulle komme lettere til. En finger strøk henne rolig opp og ned, bare for å leke litt med henne. Emilie strøk han nedover armen, videre under vannet, og førte hånden hans litt lengre ned. Han tok hintet, men fortsatte å erte. Emilie var så kåt, hun viste ikke hva hun skulle gjøre, det kriblet oppover i kroppen da han endelig stakk to fingre inn i henne, hun klynket i nytelsen.

Han fingret henne hardt og lenge, slikket forsiktig rundt nippelen hennes, kysset og sugde på den. Kåtskapen rev rundt i kroppen hennes. Hun var så klar, så nærme, hun var på kanten til å eksplodere. Han presset hardere og hardere på henne, han presset tommelen ned på klitorisen hennes. Emilie grep tak rundt nakken til Morten, hun klarte ikke mer, han var så deilig, så fantastisk, så… Alt stoppet i henne, kroppen vrengte seg i nytelse, hun lot seg rive med i orgasmen. Det hadde aldri vært så deilig som det, det var nå. Hun falt tilbake i vannet, pusten var tung, kroppen var utslitt. Men Morten var tydeligvis ikke ferdig med henne, han dro henne igjen inntil seg. Hun satte seg overskrevs på fanget hans, og gled forsiktig ned på den harde pikken hans. Morten lente seg tilbake og lot hendene sine stryke henne nedover ryggen og ned bak rompa. Han løftet henne rolig opp, og de fant raskt rytmen. Hun red han sakte, dampen fra det varme vannet pakket dem inn. Pusten deres ble tyngre og tyngre. Emilie kjente det harde pikken som skled rolig ut av henne, for å så bli presset hardt inn i henne igjen. Hun red han hardere og hardere, stønnene ble høyere og høyere.

Emilie var sliten, det begynte å verke i musklene. Men følelsen av den herlige pikken til Morten inni henne, ga henne styrke. Støtene ble raskere og hardere. Det var ikke lenge før hun kjente det kriblet i kroppen, det svartnet for øynene hennes og kroppen hennes dirret. Morten holdt hardere og hardere rundt hoftene hennes. Han støtet hardt inn i henne dro seg halvveis ut, og støtet hardt inn igjen. Emilie lente seg tilbake, og Morten sugde på den ene nippelen hennes mens den andre hånden masserte brystene hennes. Emilie ropte ut i nytelse, han grep tak og klamret seg rundt henne. De stivnet i hverandres armer, og nøt orgasmen som rullet rundt i kroppene deres. Morten dro seg sakte ut. Kyssene hans var ømme og deilige.

De gikk opp og inn på rommet til Morten. Så fort de kom innen for døren forsvant håndkledene. Morten løftet Emilie og bar henne bort til sengen, han kysset henne nedover halsen, og videre nedover magen. Det var ikke en flekk på kroppen hennes som ikke fikk kjenne berøringen av de myke leppene til Morten. Han satte seg på kne foran henne, kyssene hadde blitt byttet ut med tungen nå. Emilie lå på sengen og dro i dynene og putene som lå rundt henne. Ryggen krummet seg. Morten lot en hånd stryke henne på magen, mens den andre dro han sakte frem og tilbake, han tittet opp på henne og så hvor mye hun nøt det. Han smilte fornøyd, og fortsatte og slikke henne. Hun klynket og var andpusten. ”Raskere” var det eneste hun greide å stønne frem. Han stakk to fingre inn til hjelp.

Emilie bet i puten. Hun måtte kjenne han inni seg engang til. ”Ta meg” hun var ikke sikker på om han hørte henne, hun hadde ikke ork til å snakke høyere, men han skjønte hva hun ville, han reiste seg opp på kne, og tok tak i bena hennes. Han støtet inn i henne, hardt. Emilie dyttet fra med hånden på sengestolpen for å komme nærmere, og hardere. For hver gang han presset seg inn i henne, kom det et lite stønn fra dem begge. Morten økte tempoet, presset hardere inn i henne nå enn noen gang. Han la seg oppå henne, så bena hennes hvilte på skulderbladene hans. Han kysset henne, før han reiste seg opp og satte seg, han dro med seg Emilie. Hun satte seg på fanget hans og tvinnet bena rundt han. De gynget rolig frem og tilbake, kysset og kjærtegnet hverandre, før de raskt økte tempoet igjen. Morten tok tak i henne, løftet henne opp og satte henne på hoftene sine. Han presset henne opp mot veggen, svetten dryppet ifra pannen hans og ned på brystene til Emilie. Det var ikke lenge før Orgasmen kom krypende inn over dem. ”Hardere, ta meg hardere Morten!” Morten jobbet for harde livet, Emilie stønnet høyt, og klamret seg om halsen hans, orgasmen rev i hver minste del av kroppen hennes, få sekunder senere, roper Morten ut. Han holder hardt rundt Emilie, før han legger henne ned på sengen. Han kysser henne, stryker vekk det våte håret ifra pannen hennes, før de sovnet svette og utslitte i hverandres armer.