Dagen derpå

Dette skjedde for en måned siden. Jeg kommer ikke til å fortelle det slik det skjedde, men slik jeg oppfattet det. Jeg hadde måttet jobbe lørdagsskift igjen. Ikke noe jeg var spesielt glad for, men for meg var det også ganske viktig å tjene penger., og lørdagskvelder får en faktisk en del tips på. Studenter har ikke alltid den beste økonomien, så derfor var det viktig for meg. Dagen gikk egentlig nokså grei. Det var ikke for mange for fulle folk. Jeg ble ikke en gang tafset på, så ganske fornøyd. Og penger ble det. Da jeg skulle hjem, traff jeg Tore ute ved parkeringsplassen. Tore er en god venn, men har alltid bare vært en venn. Han hadde vært ute på byen, men gutta hadde reist fra han på nach uten han. Jeg syntes litt synd på han, siden han bor ganske langt unna. Så jeg foreslo at han kunne få sove hos meg. Understreket sove, siden Tore hadde hatt seg noen øl, og var ganske godt forbi brisen. Jeg deler leilighet med en venninne som tilfeldigvis hadde tatt med seg en venninne som nå lå å sov på sofaen våres. Så jeg så det som eneste mulighet at Tore fikk dele seng med meg. Forsåvidt var dette greit siden jeg nylig gikk til innkjøp av en king size seng. Trøttheten snek seg på, så etter en dusj var det rett i seng. Og der sovnet jeg ganske fort.

Jeg er litt usikker på når Tore kom å la seg, for jeg hadde sagt at han måtte vel finne seg noe mat å drikke så han ikke ble så ring dagen derpå. Plutselig våknet jeg delvis opp. Jeg kjente noen stryke meg på ryggen. En hånd som beveget seg sakt, også sakte nedover langs ryggen. Jeg ligger alltid med ansiktet mot vinduet, og det gjorde jeg også den dagen. En kroppsvekt ble forflyttet mot meg i sengen. Den sakte strykinga ble til kiling og sendte impulser gjennom hele kroppen. Det hjalp ikke på da han begynte å kysse meg i nakken. Søte ord om hvor deilig jeg var ble hvisket i øret mitt, ilag med litt biting i øreflippen. Søte ord ble til fantasier om hva han tenkte å gjøre med meg. Jeg visste ikke helt hva jeg skulle si eller gjøre. Det var kanskje fordi jeg nettopp hadde våknet, eller det var fordi det var Tore, som jeg aldri hadde tenkt meg det fra. Ikke det at Tore er stygg å se på, men jeg har aldri tenkt i de baner om han. Kyssingen i naken ble til kyssing på munnen, og det tok ikke lang tid før tungene møtte hverandre. Det virket litt rart det hele, men det var så deilig at jeg ikke tenkte noe mer på det.

Tore greide og snu meg rundt slik at jeg lå på ryggen. Han tok mer over og begynte å kysse meg på halsen og ned på brystene. Siden Tore delte seng med meg hadde jeg sovet med BH og truse, noe jeg ikke ville gjort om jeg var alene. Jeg følte det var tryggest. Tore lå nå mer eller mindre oppå meg og han fant fort ut at den BH'en jeg hadde på meg kunne han med en enkel håndvending åpne fremme. Så det var akkurat det han gjorde. Hendene hans formet seg som skåler rundt brystene mine og han begynte og massere dem mens han kysset meg lenger nedover magen. Tomlene konsentrerte seg om brystvortene mine som nå var stive som stener. Jeg kunne ikke noe annet en å ligge der å nyte. Noe så fantastisk. En jente kan drømme om denne måten å våkne på, men det er som oftest bare en drøm. Det gikk ikke riktig opp for meg at jeg var våken før Tore begynte å småbite meg på innsiden av låret. Da ville jeg delvis skrike høyt, men tenkte i siste sekund på romvenninnen min og venninnen hennes. Brystene mine ble litt kalde da Tore beveget hendene ned mot mine edlere deler, det samme gjør munnen hans. Fingrene hans var på oppdagelsesferd på steder som til vanlig dekkes av trusen min. Leppene hans konsentrerte seg om lykkeknappen min. Den fant han rimelig fort. Mens fingrene vandret lenger ned og fant grotten min. Han utforsket først med en finger, langefingeren. Den gikk inn og ut og i alle tenkelige retninger. Fortere og fortere til han avanserte til to fingre. Grotten ble våtere og våtere mens tungen hans gjorde sitt med lykkeknappen. Jeg var på nippet til å skrike høyt igjen av nytelse. I det jeg kom for første gang måtte jeg gi ut et lite gledesskrik. Tore kikket opp i det øyeblikket og ga meg det lureste smilet jeg har sett på munnen hans, og ga meg en liten latter. Da følte jeg at det var min tur å tilfredsstille han. Så jeg reiste meg opp i sittende stilling og lente meg mot ham ned i fanget.

Jeg begynte å dra av han bokseren, sakte. Jeg hadde lyst til å terge han litt før han fikk sitt. Jeg begynte å stryke han litt forsiktig, før jeg la hånden rundt staken hans. Sakte gikk jeg fra stryking til fastere grep. Munnen min ble dratt mot staken hans som en magnet, og jeg begynte å kysse å slikke han langs skaftet. Jeg kunne kjenne hvordan Tore vokste i munnen min. Kunne han virkelig bli noe større enn det han var? Den ene hånden min beveget seg ned mot juvelene, og koste med dem, mens den andre hånden grep om skaftet og munnen tok inn hodet. Jeg satte opp tempoet og begynte å ta inn hele herligheten i munnen. Jeg prøvde, men jeg hadde ikke sjans til å ta inn hele. At Tore var så stor hadde jeg aldri trodd. Jeg ville egentlig ikke at Tore skulle komme da, i tilfelle han skulle sovne eller noe, så rett før han skulle komme trakk jeg meg unna og ga han et lurt smil. Han så litt skuffet ut, så jeg beveget meg opp mot han for å gi han en ny runde med klining. Mens leppene våre var sammenbundet fikk jeg han til å bevege seg lenger opp i sengen. Jeg satte meg skrevs over han og uten forvarsel presset jeg han inn i meg. Akkurat da greide ikke tore gjengjelde kyssene mine og jeg trakk meg litt unna for å gi han enda et lurt smil. Jeg begynte å bevege meg sakte opp og ned på staken hans, og kjente hvordan han fyllet meg opp. Jeg bøyde meg litt bakover og satte armene på knærne hans og la mer intensitet i jukkene mine. Jeg kjente selv at det var i ferd for å gå for meg, og det samme gjaldt han. Så jeg slakket litt av på farten og konsentrerte meg om å komme lengst ned på han. Det var deilig hvordan jeg kunne kjenne at det var så vidt plass til han, det var så utrolig deilig. I det vi kom la jeg meg bak på føttene hans slik at han kunne gnikke litt ekstra mot g-punktet mitt. Jeg bare kollapset etterpå. Så utmattet og varm, og tenkte at nå greide jeg ikke mer. Og det fortalte jeg Tore. Men han hadde en plan. Siden jeg hadde tatt meg av den første høyden skulle han hjelpe til med neste. Så han reiste seg opp i sittende stilling med meg kollapset i fanget hans. Så han tok tak under rumpa mi og løftet meg opp. Han bar meg inn på badet og satte på vannet i dusjen. Han løftet meg inn i den og presset meg opp etter veggen. Vannet ga meg plutselig mer styrke. Og der var han inni meg på nytt. Det var bare deilig å bli tatt opp etter veggen i dusjen. Han holdt meg under rumpa og presset på. Jeg kunne bare holde meg rundt halsen hans og la ansiktet ned mot skulderen hans for ikke å skrike. Det var så fantastisk deilig. Jeg må ha sloknet eller noe, for jeg våknet senere på dagen av Tore som hadde laget frokost på sengen til meg. Deilig.