Da gnisten kom i posten

Finalist novellekonkurranse 2019: "Hun gapte opp da pikken min kom frem og hun sugde meg helt inn til roten. Jeg var allerede våt på tuppen av opphisselse, og da hun ikke fikk pikken lenger inn i munnen så stønnet hun høyt."

Da var det endelig helg. Endelig. De siste månedene hadde vært fulle av stress, mas og utfordringer, men nå følte både jeg og kona at tiden frem mot jul kom til å bli rolig. Aktivitetsnivået på soverommet hadde naturligvis vært preget av alt sammen, men noe hadde snudd. Både jeg og kona følte plutselig lyster som minnet om kåte ungdomstider. Og vi elsket det! Egentlig kom kåtheten og energien i posten. Jeg hadde sett en reklame for en vibrator og tenkte: «Ja… Hvorfor ikke?»

Dagen da jeg gikk på posten for å hente pakken var litt spennende. Jeg hadde valgt en vibrator som var liten i størrelse, men som skulle ha nok av krefter. Jeg kjente det kriblet deilig i magen av forventning i det pakken kom over disken. Hun som utleverte den kjente nok igjen avsenderen, for hun kom med noe som kunne oppfattes som et lurt smil, kanskje? Jeg tok den med meg hjem.

Kona var akkurat kommet hjem selv og ungene var ferdige med å pakke vekk skolesekker for helgen og hadde funnet seg godt til rette i sofaen med litt Youtube. De enset ikke så mye av hva som ble sagt rundt dem, så jeg bestemte meg for å åpne esken litt og vise innholdet til kona. Hun ante ingenting om at jeg hadde handlet noe slikt, så jeg var spent på hennes reaksjon. Hun spurte meg: «hva er det der for noe?»

-«Se selv da vel?» var alt jeg sa før jeg løftet på lokket.

Hun så med en gang hva som var oppi og hun ble veldig fort lur i blikket. Det blikket kjente jeg igjen. Og det blikket elsker jeg! Vi kysset lett før hun hvisket i øret mitt:
-«Er den oppladet? Er den klar til bruk?»
-«Jeg aner faktisk ikke, men hva om du går opp og pakker den helt ut også ser du? Da kan du jo sette den på lading hvis den er tom?»

Jeg hadde knapt fullført setningen før hun tok esken og gikk opp på soverommet. Jeg spurte ungene om vi skulle bestille pizza til mat i dag, men fikk ikke noe svar. De var fortapt til skjermen. Jeg ringte i alle fall og bestilte pizza, men med levering om en time. Jeg hadde et håp om at hvis jeg gikk opp på soverommet nå, så ville jeg få et godt syn. Og jeg fikk rett.

Inne på soverommet lå kona med buksene trukket ned på knærne i all hast, med vibratoren utforskende på klitten. Hun smilte når jeg kom inn, og jeg lukket døren bak meg. Hun var veldig stille, så det var bare lyden av vibratoren som rytmisk ble presset mot klitten som hørtes.
Og tung, deilig pust. Hun var kåt og det glinset i kjønnsleppene hennes.

Jeg gikk bort og bøyde meg over henne, kysset henne sakte og kjærlig. Hun stønnet når vi kysset. Jeg klarte ikke å la være, så jeg lot fingrene gli ned mot klitten og åpningen hennes. Det er så deilig å kjenne på henne når hun er så kåt. Jeg strøk veldig forsiktig over vibratoren for å kjenne om den dugde, og det gjorde den! Det var en kraftig liten tass det der!

Hun åpnet seg opp for meg da fingrene mine søkte videre nedover. Hun var så våt! Tror aldri jeg har opplevd henne så våt før? Jeg følte jeg måtte smake på dette, og det var nydelig og pirrende! Hun tente veldig på å se meg smake på saftene hennes, for hun dro meg mot seg og vi råklinte der hun lå halvnaken på sengen og jeg stod ved siden av med tidenes ereksjon.

Hun tok tak i pikken min utenpå buksen og forsøkte å åpne glidelåsen. Jeg måtte hjelpe henne. Ingen av oss sa noe, men vi trengte ikke å si noe, vi visste begge hva vi ville. Hun gapte opp da pikken min kom frem og hun sugde meg helt inn til roten. Jeg var allerede våt på tuppen av opphisselse, og da hun ikke fikk pikken lenger inn i munnen så stønnet hun høyt. Da kjente jeg hvor dypt jeg var…

Det var om mulig enda mer opphissende! Det å kjenne henne svelge unna pikkhodet var helt ubeskrivelig og jeg klarte ikke å si fra at hun holdt på å få meg til å komme.

Jeg tittet ned på vibratoren som gjorde en virkelig god innsats, for hun buktet seg mot den og stønnet mer mens hun sugde og knullet meg med munnen på en måte jeg aldri har opplevd før. Så kom hun. Som en fontene! Hun sprutet! Det hadde hun aldri gjort før! Støtvise, deilige safter plasket utover sengen og lårene hennes, mens hun presset hodet mot den dunkende pikken min for å ikke stønne høyere. Og det fikk meg til å komme fort! Jeg kjente hvordan pikken min vokste enda mer rett før jeg kom, taktfast og sterkt.

Hun svelget unna hver eneste dråpe fra meg. Jeg sank halvveis sammen over henne mens jeg grep tak i den ene deilige puppen hennes. Hun holdt pikken min fast i munnen til hun selv hadde roet seg. Hun slikket rein tuppen på den før hun slapp taket.

Hun ser på meg og sier: «den hadde heldigvis litt strøm…»
Jeg gliste: «tror du likte den lille overraskelsen, kjære?»
-«Ja, slike gaver vil jeg ha mer av!» sa hun mens hun oppdaget at hun hadde sprutet. Hun så veldig overrasket ut.
-«Dette har aldri skjedd meg før!»
-«Det der er bare deilig. Du er så deilig.» Så kom gliset. Jeg kysset henne.
-«Jeg elsker deg så inderlig mye!»
-«Ditto…»

Jeg hjalp henne av med buksene og vi tok av sengetøyet, mens vi kniste. Vi så på hverandre at nå var noe tent igjen. Noe vi begge hadde savnet en stund, var tilbake. Energien og stemningen var helt herlig å kjenne igjen.
Jeg klarte ikke å holde hendene mine unna henne, så jeg måtte kjenne på hvor våt hun fremdeles var. Det rykket i pikken min. Hun snudde seg rundt og tok pikken i munnen igjen og sugde meg sakte og kjærlig. Den følelsen av å vokse i munnen på henne er så utrolig deilig!
Plutselig avbrøt hun.
-«Jeg må ta meg en dusj, så fortsetter vi i kveld» sa hun, mens hun runket meg litt.

Jeg klarte ikke å få frem et ord, jeg stod bare der med en knallhard pikk igjen og smilte. Kåt som et uvær.
For en herlig dame, for en utrolig herlig kone! Jeg tok unna alt tøyet og fikk det til vask. Etter det var jeg snar til å sette meg ned og bestille neste overraskelse til henne.
Og jeg gleder meg allerede!