Car sex! | Kondomeriet

Car sex!

En varm kveld i sommer ,var jeg ute og kjørte rundt i gata med eksen min. Vi hadde tenkt å ha en kosestund og lurte på hvor vi skulle gjøre det... Hjemme hos oss var det mange folk og jeg overnattet oss en venninne. Dermed spurte han meg fint med et smil og et blunk med øyet, om vi skulle gjøre det i bilen, slik jeg hadde hatt lyst til leeenge...

Jeg smilte bare lurt og kjente blodet strømme gjennom kroppen min, så stoppet han bilen og kysset meg på halsen, jeg var rask til og snu meg og møte hans munn. Vi stod der noen minutter helt til jeg kjente jeg fikk et lys på øyet, jeg åpnet halveis øyet mitt og såg det stod en bil og lyste rett mot oss. Jeg begynte og le og sa han måtte kjøre...Vi kjørte litt lenger opp og han spurte meg: " vil du?" Jeg fortsatte bare med mitt dumme glis og nikket på hodet, han hev seg ut i fra et kryss og ga gass mot en plass et lite stykke unna. Jeg sa ingenting, men musikken var på og han strøk meg på låret.

Hvert eneste strøk gjorde meg enda kåtere og jeg kjente jeg var våt og spreng kåt, dette visste nok han også og smilte lurt og lo litt av meg. Da vi kom fram til plassen stoppet han bilen og lente seg over tok tak i meg og drog meg mot han, jeg ble enda kåtere og kjente at han tok litt tak i meg og tok over kontrollen. Etter en stund når vi hadde klinet litt og han hadde fingret meg, så sier jeg at jeg er såå kåt og han må ta meg... NÅ... Han går rundt bilen og setter seg inn på min side og jeg setter meg opp på han og rir han.

Å få den stive kuken hans inni meg gjorde så sykt godt at jeg kjente øynene mine trillet til en helt annen plass langt bak i hjernen... Jeg lente hodet mitt bakover og han kysset meg på halsen. Jeg ble enda kåtere og vi begynte og kline samtidig. Litt etterpå sier "han ta av deg buksa, jeg skal ta deg på panseret!" Jeg tenkte bare faen hvis det kommer noen nå , men dette er jeg så med på! Vi gikk ut av bilen og han stod med et lurt smil før han kysset meg på halsen og løftet meg opp på panseret og tok kuken sin langt inni meg, mens han masserte brystene mine...Det var så deilig, fytti for noen orgasmer!

Spenningen bak det hele, han og i tilegg ute og på en varm og god oppvarmet bil. Mmm så deilig! Vi holdt på litt og så sier han "nå kommer jeg snart! Hvor skal jeg komme?" Jeg skled ned fra panseret og satte meg på huk og sugde han av. Åååh! Han kom så mye at jeg måtte svelge ned flere ganger! Vi satt oss etterpå inn i bilen og han strøk meg forsiktig på låret og så kjørte vi forsiktig på hjemveien, han spørte meg "var det bra for deg?" Jeg gliste og svarte "Ja! men prøv og ikke å drukne meg neste gang!" Han lo og vi kjørte videre på en kjeeempe fin og heit sommer dag!