Bussreisen

Hun satt på bussen og så ut gjennom vinduet. Det var vår og trærne var begynt å få grønne blader. Hun kjente på kroppen at det var vår, det liksom sitret noe gjennom hele kroppen. Rett som det var kunne hun føle støt av opphisselse gå fra underlivet og helt opp til ansiktet. Hun kjente at kinnene ble varme og måtte flytte seg litt i setet. Hun møtte blikket til bussjåføren i speilet. Han hadde kikket på henne flere ganger under hele turen, og hun kunne føle blikket hans og kjente en strøm av varm energi gå gjennom kroppen, ved tanken.

Det var vår, helt klart, og det var ikke bare fuglene, trærne og gresset som merket det. Hun hadde merket seg at de fleste mennesker var penere på våren, at de liksom hadde en sødme og saftighet i seg, som gjorde huden og øynene mer levende. ”Kanskje folk blir penere av å være kåte” tenkte hun lurt for seg selv.”Det er sikkert sevjen som blir forhindret til å stige opp i oss, og gi oss energi til alt vi skal gjøre. Så det å kjenne på seksualiteten i oss selv, for vår egen del, er viktig for å få livsenergien vår opp” tenkte hun overrasket for seg selv. I det samme øyeblikket ble hun distrahert av en bevegelse i øyekroken. Bussen hadde stoppet og bussen tømtes for folk. Hun skulle lengre, så hun kikket ubekymret tilbake ut av vinduet, på de lysegrønne trærne. Så svingte bussen ut på veien igjen og hun så til siden og møtte på nytt igjen bussjåførens blikk. Han holdt det så lenge at hun til slutt ble nervøs for at de skulle kjøre i grøfta, men han hadde slakket av på farta og trillet bare sakte fremover. Hun bevegde underlivet urolig frem og tilbake idet hun kjente energien og varmen begynte å bevege seg igjen. Hun kjente at hun begynte å bli våt og åpen. Skjedeveggene slappet av og strammet seg og brystene knoppet seg. Hun visste at huden var blitt varm, svett og rød flammet, både på brystet og i ansiktet. Hun pustet ujevnt, og ba inni seg om at han ikke måtte se det. De var alene i bussen og både hun og han visste det. De hadde en slags kontakt, kjente hun. Hver gang han kikket opp, kjente hun disse støtene av opphisselse. Det ble som en lek de lekte med hverandre. Som mus og katt. Hun ble helt hypnotisert av det. Kroppen levde nesten av seg selv nå. Hun hadde lava i underlivet, kjentes det ut som, og hele kroppen pulserte i en egen rytme.

Nå hadde de kommet til en utkjørsel og hun registrerte så vidt at han kjørte inn og parkerte. Han satte seg forsiktig ved siden av henne og la begge hendene rundt hodet hennes. Hun rykket hodet fram for å nå munnen hans så fort som mulig, og tungene deres viklet seg raskt sammen. Mmmmmm, var alt hun klarte å tenke. Hendene hans bevegde seg raskt bak på rumpa hennes og løftet henne nærmere mens han bevegde fingrene og masserte rumpeballene hennes samtidig.” Åååhhhh – dette har jeg hatt lyst til lenge” stønnet han inn i munnen hennes, kikket henne inn i øynene. ”Jeg og” svarte hun lavt, inntil kinnet hans. De ble sittende å se hverandre inn i øynene en stund, litt forundret over følelsene som dukket opp i dem begge. Det var som om begge kunne fornemme den andres følelse gjennom øynene og gjennom pusten, som gikk fort inn og ut av nesen.

Sakte trakk hun genseren over hodet, og så bh’en. Han stønnet lavt og la hodet inntil brystene hennes. Han klemte henne lett og så trakk han sin egen genser av seg. ”Kan du bare stoppe bussen her? Enn hvis det kommer noen forbi?” spurte hun i rask rekkefølge. ”Har kjørt litt fortere enn jeg har lov til, så vi er foran ruten med ca 7 minutter, og her er ingen hus” svarte han henne raskt og andpustent, mens han sto på ett bein og dro i buksa si. Hun smilte for seg selv og tenkte at dette hadde han visst forberedt lenge. Hun hadde jo tatt denne ruta i noen måneder, så da hadde han fått tenkt ut en plan. Hun hadde fått av seg sine klær og sto foran ham helt naken. Han strøk over brystene og ned mot underlivet og lot fingrene føle seg fram der. Hun stønnet tungt, og tok tak rundt lemmet hans som sto stolt ut luften. ”Jeg er klar! Jeg vil ha den inni meg!” fikk hun fram mellom leppene, mens pulseringen i kroppen bare økte og økte.

Han satte seg raskt ned i et sete, og hun klatret over ham, nesten uforsiktig, og tredde seg ned på kuken hans. Hun holdt seg fast i halsen hans med den ene hånden, og støttet seg med den andre på brystet og så begynte kroppen hennes å bevege seg sakte opp og ned på det vidunderlige kjønnet hans. Hun kjente hver en blodåre og hver cm av den og lot den treffe skjedeveggene sine med myke dunk. Den passet perfekt, og hun nøt følelsen av at han presset henne litt ut. På grunn av stillingen trengte han langt inn i henne og hun kjente at hun ikke kunne holde igjen stort lengre, så hun trakk pusten dypt og så han inn i øynene med et rolig, men meget opphisset blikk. ”Nå går det” mimet hun med munnen, og hun så han trakk pusten dypt han og. Hun klarte ikke å få stemmen til å virke. Så trakk hele underlivet seg sammen i dype, tunge rykk, og hun skalv over hele kroppen, mens hun kjente at han sprutet spermien sin i kroppen hennes med samme intensitet og rytme. ”Ååååååhhhhhh” stønnet han, og hun kjente kroppen hans rykke til i orgasmen. ”Ååååååhhhh” stønnet han på nytt igjen og hun presset leppene sine mot hans.

De satt lenge og bare lot energien mellom dem få roe seg ned. ”Dette var fantastisk. Det må være våren og fuglene og gresset som har belønnet meg med denne vakre opplevelsen. Fordi jeg har vært så snill jente” lo hun lunt inni seg, og kikket opp i de vakre øynene hans.