Bussjåføren | Kondomeriet

Bussjåføren

Jeg såg på han hver dag på bussen. Stirret rett og slett rett inni øynene hans gjennom speilet. Skulle ønske han såg at jeg såg på han. Skulle ønske jeg kunne fått øyekontakt. Han var hyggelig og sa hei til alle som kom på bussen. Jeg satt alltid på min faste plass sånn at jeg kunne se i speilet. Han har vært bussjåfør hver dag på denne tiden i en uke nå og jeg har sett på han hver dag. Idag når jeg kom på bussen så sa han hei til meg på en litt spesiell måte. kanskje han har lagt merke til meg? Jeg har jo stirret på han hver dag nå. Han må ha lagt merke til det. Jeg tok opp øreproppene mine, tok på rolig musikk og stirret som vanlig. jeg fantaserte de heftigste fantasiene. Såg på han, tenkte på hver cm på kroppen hans. Så intense øyer, smakfull munn, deilige skjegg stubber, nydelig hals.

Hele han var HOT. PLUTSELIG fikk jeg øyekontakt! Han smilte et lurt smil. Han vet at jeg har sett på han. Han vil noe. Jeg klarer ikke lese helt hva han vil, men han vil noe. Da vi var fremme på skoleplassen og alle gikk ut av bussen, så satt jeg igjen. Han såg i speilet og smilte og vi kjørte videre. Vi kjørte knappe 5 minutter og han stanset bussen. Hele veien hadde vi øyekontakt å når han stanset bussen tok han av alle lysene, tok ned sol skjermen på frontruten og reiste seg. Jeg tok av meg sekken og øreproppene og jakka og gikk helt frem i førersetet og såg på han. Han var så utrolig mandig. Han satt seg ned i setet og førte meg mot han. Jeg satt meg oppå han og vi begynte å kysse. Det ble mer og mer intenst og jeg kjente at han ble hard og det ble heftigere.

Han dro av meg genseren og rev BHen min av og lekte med tunga på puppene mine og rundt nipplene. jeg ble kåtere og kåtere. Jeg ville ha kuken hans nå! Jeg satt meg ned på knær foran han mens han satt i setet og jeg begynte å kneppe opp buksa hans. Jeg såg at han likte det og han var spreng kåt. Kuken han var så stiv som den kunne bli og jeg begynte å slikke forsiktig på skaftet hans, og han stønnet med en gang. jeg slikket meg opp til kukhodet og begynte å suge han forsiktig. Fortere og fortere og han stønnet, det var så deilig og jeg ble rennende våt. Han stoppet meg og hev meg ned i stolen.

Han dro av meg tightsen og han masserte meg uten på trusa mens han kyssa meg på halsen. Så tok av av meg trusa og stakk 2 fingre inn i den våte fitta mi. Det var utrolig deilig med de mandige fingrene inni meg. Han merket at jeg likte det og han begynte å slikke forsiktig på leppene. Han pinte meg og så slikket han meg endelig på klitten. Det var så utrolig deilig, han var en gud! han fingret meg samtidig som han slikket klitten min.

Det begynte å bygge seg opp en svær orgasme og han tok frem den digre kuken sin og førte den langt inn i meg. Han knullte meg hardt og intenst og jeg merket orgasmen nærmet seg. Vi stønnet høyt begge to og så kom vi begge to samtidig. Plutselig blir jeg vekket der jeg ligger på skolepulten min, det er mattelæreren som vekker meg. Gjett om jeg skal prøve å få øyekontakt med busssjåføren min i morgen!