Bundet og brukt

Din tunge søvn gjorde at du ikke merket noe som helst, du var tapt i drømmer om kanskje nettopp slike hendelser, så ble du lenket fast. Dine lange ben ble festet i hver sin fotlenke, og sakte dratt fra hverandre for å ikke vekke deg, slik at du ble liggende i en posisjon der du nå ikke kan trekke bena sammen, men er nødt til å ligge på magen som en omvendt Y i sengen, naken og sårbar. Hendene dine, som så beleilig lå nær hverandre i omfavnelse av puten, ble med ett revet bakover og låst bak ryggen din i håndjern, før du fikk tid til å summe deg. Ikke at det at det ville hjulpet, om du hadde vært aldri så klar, kraften som bestemt og hurtig immobiliserte deg var ikke til å kjempe i mot.

Slik er scenarioet, og du våkner mer da dynen brutalt blir revet av deg i det kalde rommet. Huden din nupper seg og brystvortene dine trekker seg sammen av sjokket. Du snur på hode så langt du kan og skal til å si noe, men jeg ser strengt på deg og hysjer, du vet at det ikke skal snakkes. Nå er det kroppen din som skal nytes. Jeg lar hendene gli over kroppen din så du kjenner varmen deres om din nakne hud, begynner med nakken din, stryker deg nedover ryggen mens jeg masserer deg lett og presser deg ned i madrassen, blir fort lei og beføler de spente knoppene dine i stedet, passerer forbi magen, lar fingrene gli forbi musen din og bak mot rumpen. Det er deilig å kjenne kroppen din under meg, så myk, men samtidig vekslende hard når hendene mine knar deg.

Fotlenkene dine er festet sammen i stropper under sengen, som gjør at jeg enkelt kan trekke bena dine enda mer fra hverandre, om jeg lyster. Det gjør jeg nå. Trekker i snoren, så kjønnet ditt blottlegges enda mer. Det er et deilig syn. Setter meg inntil deg, lar to fingre leke rundt kjønnsleppene dine, smyge seg nærmere klitten din, og trykker to fingre inn for å bekrefte at du allerede er i ferd med å bli våt. Det bekreftes ytterligere ved at en lyd unnslipper dine lepper, en lyd som tigger om mer. Men det er ikke regelen som gjelder, her er det jeg som skal nyte deg, og ikke omvendt. Resolutt finner jeg frem enn gag-ball, som jeg fyller munnen din med. I tillegg trekker jeg armene dine lenger bak, slakker på fotlenkene nok til at jeg kan presse bena dine lenger frem, og fester så venstre håndledd til venstre fot, via en enkel krok-mekanisme. Kroppen din er nå bøyd skrått lik et skip med slagside for å kompensere, men bare mens jeg løsner lenken som holdt armene dine sammen, før jeg forener også ditt høyre håndledd med høyre fot. Nå må du ligge med ansiktet ned, med brystene og magen presset mot silkelakenet, og med føttene tvunget opp og til siden. Dette er ingenting mot hvordan du først lå, du er om mulig enda mer tilgjengelig og hjelpeløs foran meg nå... "Nå er du min... i hele natt" rasper jeg i øret ditt. Du kan ikke svare...men jeg vet du iler av fryd og litt spent forventning.

Jeg fortsetter å fingerpule deg, lar fingrene mine penetrere deg, leker mer med klitten din, og stikker av og til en prøvende finger opp mot anusringen din...lar den trykke litt, men lar den ikke gå inn. Kjenner at jeg blir mer og mer kåt, lemmet mitt dunker. Har lyst til å ta deg nå, vil trenge hardt inn i deg mens du ligger der anspent og kneblet. Skrever over deg, setter armene ned i madrassen mens jeg lar penis leke rundt fitteåpningen din, trenger først sakte inn for å øke min egen nytelse, men lar snart en hurtig rytme overta. Musen din er gjennomvåt, det er tydelig at du har likt å bli bundet opp, at du liker å bli tatt hardt og brutalt. Fanget av lenkene, og overgitt til meg. Du er virkelig en liten tøs.

En herlig klaskende lyd høres mens jeg støter mot deg, fitten din kjennes god og myk mot mitt bankende lem. Holder balansen med en hånd på madrassen, mens jeg forsyner meg av et frodig bryst med den andre. Frustrert over at jeg ikke kan klemme rundt dem med begge, biter jeg deg i nakken. Tid som ikke kan måles passerer mens jeg puler deg til jeg kjenner klimakset nærme seg, og forbi. Du er rød og varm nå, og gag'en har ikke kunnet stilne dine stønn helt. Jeg lar orgasmen min komme, spruter ut min væske med glede, mens jeg dovent støter inn og ut til jeg kjenner at siste dråpe har forlatt meg. Ruller meg av deg, ser ned på deg der du ligger...så kåt...så nær ditt eget klimaks...men ikke helt.

"Siden du har en så innbydende kropp og siden jeg vil at du skal være klar for å tilfredsstille meg enda mer når jeg er tilbake, skal jeg gi deg en liten gave, " sier jeg til deg, mens jeg finner frem en lysende rød dildo. Jeg smyger den inn i din allerede utvidete fitte, mens jeg ser en liten sitring bre seg i lår og rumpemusklene dine. Jeg skrur vibrasjonen på...med laveste styrke. Et ørliten lyd som høres vellystig ut kan så vidt plukkes opp. "Forresten..." sier jeg mens jeg beføler det høyre brystet ditt. "Jeg har to gaver," og jeg lar en sugekopp-aktig tingest slutte seg om brystvorten din, før den også begynner å vibrere.
Slik forlater jeg deg mens jeg oppsøker kjøkkenet for å ta meg noe å drikke... Liggende med bena sprikende, en vibrerende dildo som kjører i fitten din, og ingen annen mulighet enn å ligge der og ta i mot.

På kjøkkenet finner jeg det jeg trenger for å gi kroppen min tilbake tapt væske. Tar meg god tid...knasker på et eple mens jeg tenker på at du ligger klar der inne for meg når jeg ønsker å bruke deg en gang til. Bare tanken på din kåte og velproporsjonerte kropp, samt din fastlåste posisjon, som skapt til å nytes, fremskynder mitt behov. Jeg tar med meg et par nye overraskelser på veien tilbake...

Tilbake igjen på soverommet, ser jeg at du har nytt å ligge der. Fittesaft ser ut til å ha sivet ut fra åpningen din, og jeg tviler ikke på at du har hatt en orgasme i mitt fravær. Jeg elsker hvor naturlig anlagt du er, kroppen din er en vakker maskin, som kan manipuleres på så mange måter frem til orgasmen, igjen og igjen. På netter som denne er du en slave av både dine egne lyster, og meg. ”Kåte jente”, sier jeg, og fjerner brystvorte-vibratoren, men lar dildoen stå i.

Jeg tar tak rundt deg og skyver deg rundt, slik at hodet og brystene dine henger såvidt utenfor sengekanten. Så tar jeg av gag'en, mens jeg ser deg inn i øynene og viser det flate bankebrettet jeg har i hånden. Jeg gjør det klart at jeg nå vil begynne å straffe deg, med mindre du overbeviser nok på sugingen av det stive lemmet mitt. Jeg ser at du nikker og forstår, går ned på kne og kjenner at leppene dine omslutte lemmet mitt, som nå er blitt like hardt som før. Bankebrettet begynner umiddelbart å daske rumpen din, som lett er innen rekkevidde. Bestemte dask når din sårbare bakdel igjen og igjen, huden din blir rød og flammer opp. Samtidig står dildoen i og vibrerer fremdeles, og gir deg en nytelse som blandes med smerten. Jeg kjenner at sugingen din blir stadig mer intens, tungen din merkes overalt, og leppene dine er som fløyel rundt skaftet mitt. Jeg fortsetter å daske deg, men ikke så hurtig som i begynnelsen. Du er en flink pike som gjør en meget god jobb, og du skal få din belønning.

Jeg strekker jeg meg over deg med en lang arm, og får skrudd opp styrken på vibrasjonen din. Du suger meg om mulig enda bedre enn før, og jeg slipper bankebrettet for å kna brystene dine som henger over kanten, de er nesten som to fulle jur...faste og gode. Jeg kjenner en liten rykning som sier meg at tiden er nær, men jeg vil ikke ende det så fort, selv om jeg har lyst til at du svelger ned alt jeg gir deg. Jeg vil pule deg igjen, hardere og lengre denne gang.

Jeg rygger bakover, og savner straks dine hete lepper. Jeg løfter deg på plass igjen, så fotlenkene strekker bena dine ut maksimalt. Du kjenner en hånd som tar tak i dildoen som står i deg, og som begynner å trekke den ut. Bare for å skyve den inn igjen, i det den nesten var ute. Beveger den litt frem og tilbake, før jeg igjen skyver den maksimalt inn, og skrur samtidig opp vibreringsgraden på maks. Du kjenner glatt, oljeaktig væske som helles ut over rumpen din, som masserende hender glir lett i. Så kjenner du fingre som trenger seg inn i din anus, med varm væske som følger med. De sirkler rundt, presser mot dildoen som fyller deg opp i fitten, glir inn og ut med hørbare svuppelyder. Du skjønner hva jeg planlegger…

"Du får ikke lov til å stønne høylydt," sier jeg, vel vitende om at du allerede har forbrutt deg på akkurat dette. Dildoen og anusmassasjen, bare det og ligge der og sprike, mens jeg bruker deg, har allerede blitt for mye for deg. Men jeg kan straffe deg mer siden...akkurat nå vil jeg ta deg hardt, og tilfredsstille meg selv igjen.

Borte er med ett fingrene, og noe mye større glir inn i deg der bak. Du stønner igjen, i det jeg fyller deg opp også der, du kjenner presset mot dildoen som vibrerer for fullt, du lurer på om det er plass. Jeg kjenner at det er trangt og godt, men godt hjulpet av den glatte oljen kan jeg gli inn og ut, mens jeg presser hendene mot de innoljete rumpeballene dine. Jeg kjenner skaftet på dildoen vibrere under ballene mine, hører deg stønne, rope ut din nytelse, mens jeg glir inn og ut, og lar stumpen din få akkurat det den fortjener. Jeg lener meg over deg, denne gang er jeg slik posisjonert at jeg grådig kan smyge hendene mine under deg, til de flotte brystene dine, og gripe om brystvortene dine med glatte fingre fra oljen.

Biter deg i øreflippen, i nakken, klemmer rundt brystene dine, mens jeg kjører inn og ut av det trangeste av dine hull, nyter hvor spent kroppen din er, synes jeg kan merke skjelvinger. Jeg vedder på at du er god og rød rundt anus nå...men det er det siste du legger merke til slik du har det nå. Orgasmen presser seg på enda en gang, denne gang lar jeg den komme, holder deg enda tettere, trenger meg enda dypere inn, mens du stønner under behandlingen. Den kommer, sterkere denne gang...fyller deg med enda mer væske som blander seg med oljen, mens jeg igjen tar et tak rundt rumpeballene dine.

Trekker meg ut, legger meg på siden av deg, mens jeg ser deg inn i øynene. Smyger lekende fingre rundt klitten din, hjelper deg over kneiken, til du også kommer i det du når klimaks igjen...du kjenner fyrverkeriet for tredje gang, lengre, mer intenst enn de forrige. Jeg vet at å behandle deg slik jeg nettopp har gjort, gir deg den største nytelsen.

Du ligger der og puster tungt, rød over store deler av kroppen, passende til ditt flammende hår.. Trekker ut dildoen og løsner fotlenkene fra håndlenkene, før jeg fester dem i sengestolpen og snur deg rundt, med ditt rødmussete ansikt og bryst mot taket. Leker litt med brystvorten din, fester på to klyper rundt dem,  mens jeg forteller deg konsekvensene av at du stønnet så høyt...