Bryllupsreisen

Vi hadde gledet oss til denne reisen i flere måneder, eksotiske Kenya. Det var ingen billig tur, men man gifter seg jo bare en gang så det er greit å bruke litt ekstra. Vi hadde planlagt turen i detalj før vi reiste fra Bergen. Vi skulle først fly til Amsterdam og derifra direkte til Nairobi. Den første natten skulle vi bo på et fem stjerners hotell inne i Nairobi og dagen etter så skulle sjåføren fra safari selskapet hente oss. Den første dagen ble vi hentet av Oru fra Mari Safari, vi hadde spandert på oss en egen Land Rover med privat sjåfør. Turen skulle gå fra Nairobi og inn i naturreservatet Masai Mara. Vi hadde planlagt fire dager med safari og skulle bo på forskjellige hoteller spredt rundt om inne i reservatet.

Naturen inne på Masai Mara var storslått, det var store flokker av sebraer og gnuer som beitet ikke langt fra løveflokker som lå og sov i skyggen. Jeg hadde alltid trodd at dersom det var en løve innenfor synsvidden så ville landskapet være tømt for byttedyrene deres. Slik var det altså ikke sebraene så ut til å vite når løvene var mette og ikke i humør til å jakte.

Den tredje dagen kom vi frem til en idylisk hotell som satt på en liten høyde midt inne i savannen. Det var en hovedbygning med resturant og bar, rommene var små hytter spredt rundt hovebygget. Etter at vi hadde sjekket inn på rommet vårt gikk vi til resturanten for å spise middag. Det var ca 20 bord inne i resturanten med god avstand mellom hvert bord. Rommet var lyst opp av oljelamper og stearinlys og man kunne høre vinden røske lett i vegetasjonen rundt byggningen. Jeg kan ikke tenke meg et mer romantisk sted enn dette.Det var mennesker ved omtrent halvparten av bordene og lydnivået på samtalene rundt omkring i rommet var dempet. Alle kelnerene var sorte som ibenholt og man kunne nesten bare se tennene deres når de smilte og de hvite uniformsjakkene.

Mannen min fikk i seg litt mye vin under maten og insisterte på å gå i baren etter middagen fremfor å gå rett til rommet som jeg foreslo. Vi kom i prat med et ungt par fra Belgia og vi utvekslet historier om hva vi hadde hatt av naturopplevelser så langt. Litt lenger nede ved bardisken stod to safarisjåfører drakk hver sin flaske øl. De fikk en del spørsmål fra mennene om hva de hadde sett av spektakulere ting som safarisjåfører. Den ene av sjåførene stod for mesteparten av snakkingen, det virket som de andre ikke var like god i engelsk.

Mannen min var blitt ganske full nå og jeg begynte å bli utålmodig med å komme i seng. Til slutt ba han meg gå i forveien, han skulle komme rett etter sa han, han ville bare fullføre drinken sin først. Jeg gikk ut av resturantbygget som var formet som en åttekant med en terasse rundt hele bygget og to trapper ned til bakkenivå. Jeg ruslet rundt terassen til den andre siden av bygget og kikket ut på savannen. Jeg ble stående og kikke og bare lytte til lydene av dyrene og insektene. Jeg vet ikke hvor lenge jeg stod der før jeg merket at det stod noen bak meg. Jeg snudde meg og så den ene av de to sjåførene, det var mannen som ikke hadde snakket mens han satt i baren.

Han var høy, mye høyere enn de fleste andre afrikanere jeg hadde sett så langt. Han hadde brede skuldre og kort hår. Han hadde på seg det samme antrekket som de fleste andre av sjåførene, beige shorts og hvit kortermet skjorte. Plutselig stakk han frem hånden sin og tok tak i den ene brystet mitt. Jeg stod som fastfrosset og klarte ikke å regarere. Jeg kjente at jeg fikk gåsehud over hele kroppen. Etter et øyeblikk gikk han raskt bak meg og kysset meg på nakken. Jeg kjente at jeg ble ør i hodet og hadde problemer med å stå oppreist, bena kjentes ut som om de var laget av gele. Han trakk skjørtet mitt opp og dro trusen min tilside. Jeg var helt forfjamset og klarte ikke å røre meg, jeg ble varm i fjeset det kjenntes ut som det brant. Jeg merket at jeg ble våt mellom bena, jeg ville ikke bli våt, men jeg kunne ikke kontrollere det. Han tok tak i nakken min og bøyde meg forovver samtidig som han tok hånden mellom bena mine og dro baken min utover. Jeg kjente at han tok vekk hånden fra bena mine og hørte at han dro ned gildelåsen på shortsen sin. Han styrte penisen sin til åpningen min og jeg kjente at han presset seg mot meg. Han var stor, større enn mannen min, og det gikk sakte mens han presset seg inn i meg. Han var helt inne i meg nå, jeg kunne kjenne resten av kroppen hans helt inntil rumpeballenen mine. Han stod stille et øyeblikk og jeg kunne kjennen pulsen i lemmet hans dunke inne i meg. Han begynte dra seg sakte ut og inn av meg og jeg kjente at jeg ble våtere og våtere. Han satte opp farten og begynte å pumpe meg med lange støt. Kriblingen begynte i tærne mine og jeg kjente at den beveget seg oppover bena mine som begynte å skjelve. Orgasmen kom uten at jeg hadde prøvd å få den, men det var heller ingenting jeg kunne gjøre for å stoppe den. Jeg bet meg i leppen og unngikk å skrike det ble bare til et høyt stønn. Han var raskere nå og jeg kjente tyngden av ham slå meg mot veranda rekkeverket hver gang han støtet inn i meg. I øyekroken fikk jeg øye på noen og det gitt et kaldt gys gjennom hele meg, mannen min, han har kommet, han har sett meg...

Det var den andre av sjåførene, han som snakket engelsk. Han kom bort til oss og stilte seg ved siden av meg, den tause afrikaneren fortsatte å pule meg med den lange, sorte pikken sin. Den engelsktalende bøyde seg for å hvikse meg i øret, "Your husband... he will not like this.. will he?". Jeg fikk ikke frem et ord jeg bare ristet på hodet. "If you let me go after my friend finishes, I will not say a word and you will never see us again". Tankene raste rundt i hodet mitt, med det hele var blandet med nytelsen av å kjenne det store lemmet banke inn i meg. Jeg nikket på hodet og han forsvant ut av synsfeltet mitt. Jeg kjente at han økte takten og tok et hardere grep rundt hoftene mine. Han stoppet helt opp og støtet inn i meg tre ganger til, hardere for hver gang og med lengre mellomrom for hver gang. Det rant noe varmt ned på innsiden av bena mine. Han trakk seg helt ut og jeg kjennte at sæden som han hadde blokkert nå radt fritt nedover den ene benet og ned til sandalen min.

En hånd tok tak i i håret mitt og dro hodet mitt bakover til det nesten gjorde vondt, han hadde byttet plass med den andre sjåføren. Jeg kjente at han presset mot åpningen min, jeg var våt av både mine egne safter og den første mannen så han gled lettere inn enn den første hadde gjort, til tross for at han var litt større. Han begynte brått og støtet inn i meg hardt fra første stund. Ville jeg dette eller ble jeg presset til det? Det føltes litt som voldtekt, men jeg klarte ikke å holde på noen andre tanker enn den store svarte pikken som knullet meg hardere og hardere. Jeg kjente at jeg var i ferd med å komme igjen, bølgene rullet over meg og jeg klarte ikke å stå oppreist. Han holdt meg oppe bakfra og fortsatte å trenge inn i meg. Den siste gangen kom jeg samtidig som ham, han ble stående med lemmet inne i meg et kort øyeblikk og jeg kunne kjenne pulsen hans inne i meg. Han trakk seg ut og sæden rant igjen nedover bena mine og samlet seg i sandalene mine. Jeg ble stående et øyeblikk å hive etter pusten før jeg snudde meg, den første mannen hadde allerede gått. Nummer to smilte til meg og så snudde hans eg å gikk han også. Jeg gikk rundt terassen mot trappen og så gjennom viduet at mannen min fremdeles satt i baren. Kvinnen i paret han fremdeles snakket med gjorde ham oppmerksom på meg. Han håndhilste på mannen og gav kvinnen en lett klem på kinnet før han reiste seg og kom ut. Han virket ganske full der han tok hånden min og vi gikk tilbake til rommet vårt. Jeg kjennte at jeg bli kjølig der sæden rant nedover bena. Mannen min var heldigvis full nok til at jeg rakk å ta meg en dusj før vi la oss på sengen sammen.