Bryggekveld

«Hun og jeg kysser hverandre og begynner å ri dere begge raskere. Vi stønner høyere nå og jeg tenker på at noen kan høre oss. Men nå er det like før vi kommer (...)»

Føles som en evighet siden jeg så deg. Vi har avtalt å møtes ute på byen. Det er varmt og deilig ute, en fin sensommer kveld. Jeg rusler nedover mot brygga, gleder meg til å ta en pils sammen med deg. Det er deilig å la spenningen kjennes en stund før vi vet at vi kan gjøre det vi har mest lyst til.

Jeg er litt tidlig ute og rusler en tur langs brygga. Får øye på noen jeg kjenner og setter meg ned ved bordet hos dem. De har allerede tatt en pils og er bare ute for å kikke litt på livet å nyte kvelden. Det blir litt småprat, jeg forteller du skal komme og spør om de ikke kan bli sittende en stund. Jeg kjenner ikke begge like godt, men praten går lett og det er hyggelig.

Etter en stund ser jeg du kommer gående, vinker til deg, du kommer og setter deg. Gir deg en god klem og presentere deg for de to andre. Jeg har på meg skjørt og jeg vet at du tenker og lurer. Du skal få lure en liten stund. Vi blir sittende å snakke en god stund og finner tonen. Hånden din ligger på låret mitt men du tør ikke sjekke hvordan det er. Jeg storkoser meg.

Vi bestemmer oss for å gå til utestedet ved siden av, der det er litt bedre plass og dans. Vi setter oss ute, og bestiller oss drinker. Vi damene stiller begge i skjørt i kveld og jeg greier ikke la være å dra på smilebåndet, kanskje flere som er litt småfrekke i kveld? Jeg kikker bort på henne, hun sitter rett ovenfor deg og vi smiler til hverandre. Så begynner vi å le, Tankene våre slo seg sammen! Dere to andre bare ser på oss og skjønner ikke så mye. Dette ser ut som det skal bli damenes aften.

Jeg forteller de at du elsker å danse, og det går ikke lenge før hun spør om dere skal danse. Du kikker på meg og jeg smiler, dere stikker ut på dansegulvet, jeg blir sittende igjen med han. Vi kikker på dere, før vi ser på hverandre. Jeg vrir meg litt på stolen sånn at jeg vet han kan se. Se at trusa ikke er der og er såpass frekk at jeg kikker han i øynene når jeg vet han har sett.

Vi blir sittende å småflørte, drikke og kose oss. Dere kommer tilbake, jeg snur meg mot deg og gir deg et kyss på kinnet, samtidig som jeg lar foten dytte borti deg, blunker til deg. Du skjønner, og det er deilig å ha det sånn at ting ikke trenger å sies. De to andre går på dansegulvet, vi blir sittende å se litt før du sier at du har sett at det bare er skjørt og ikke noe mer hos meg.

Jeg legger hånden diskret mellom bena dine, du er halvstiv alt.

Så sier du at du tror det er flere enn meg som har ”glemt” trusa hjemme. Jeg ler og sier at dere mannfolk er litt trege. De andre kommer tilbake, hun og jeg veksler blikk, kontakten er det ikke noe å si på. Et eller annet ligger i lufta, enten er det bare det at vi er to par som er tente på partnerne våre, eller så er at vi merker at alle er tente.

Det begynner å bli mye folk nå, og vi bestemmer oss for å rusle en tur bortover brygga. Vi går mot gjestehavnen, der er det stille og det går å sitte i ro å snakke. Vi finner en plass et godt stykke vekk fra båtene. Slenger oss ned på gresset der. Vi jentene blir sittende ved siden av hverandre med dere på hver vår side. Alkoholen har gjort sitt til at vi er litt mer løsslupne. Jeg forteller henne at vi er to truseløse damer som ikke burde vært sluppet ut på byen, også ler vi.

Du dytter meg bakover og gir meg et kyss, med beskjed om at vi bare er herlige. Så legger vi oss alle på ryggen og kikker opp på himmelen, vi hører musikk litt lengre vekk men ellers er det lite mennesker i nærheten. Hun og jeg begynner å fleipe og tulle igjen, dytter til hverandre og bare rører. Dere gutta er litt mer seriøse og snakker av alle ting jobb. Vi syns det blir litt kjedelig så vi finner ut at vi skal få litt fart i dere.

Vi snur oss mot hverandre og gir hverandre et kyss på munnen.

Dere slutter å snakke med en gang og bare kikker på oss. Skulle det ikke mer til? Vi kysser hverandre skikkelig, så begynner vi å plukke litt på hverandre. Jeg stryker hånden min oppetter låret hennes, og hun tar benene litt fra hverandre.

Fingrene mine finner sprekken, og hun er allerede våt.

Jeg kjenner hånden din mellom bena mine, bakfra. Jeg er like våt nå. Hun har åpnet buksen til han ved siden av. Jeg ser hun tar ut pikken hans og begynner å runke han, mens jeg fingrer henne. Jeg gnir rumpa mi mot pikken din, kjenner du er stiv og klar. Jeg lurer den andre hånden min bak, åpner smekken din og legger ånden rundt pikken din.

Vi ligger fire stykker,
hun og jeg på rygg og dere på siden,
leker og er kåte.

Jeg kikker meg rundt, noen er det rundt oss, men de er opptatt med sitt og legger ikke merke til noe spes. Hun og jeg kysser litt mens vi runker dere. Men vi vil mer! Jeg setter meg opp, bøyer meg litt ned og letter på skjørtet hennes. Diskret, bøyer meg ned og lar tunga skli langs sprekken hennes. Det smaker deilig, og hun er skikkelig våt.

Jeg setter meg igjen, hun gjør det samme med meg. Kjenner tungespissen som leker langs sprekken min, før den tar en ekstra runde på klitten. Dere følger med og dere er skikkelig tente. Vi setter oss opp nå, dere ligger fortsatt på siden. Så finner vi jo ut at det er en fordel med skjørt. Vi dytter dere over på ryggen, forter oss å sette oss over dere. Vi aker oss nærmere hverandre.

Der sitter vi, to damer oppå hver vår pikk, med skjørtene spredt utover.

Folk rundt drikker og koser seg. Jeg drar deg opp så du sitter, begynner å gynge frem og tilbake, kjenner pikken din treffer der den skal, inni meg. Kikker ved siden av meg, hun sitter og rir han mens han ligger på rygg. Du blir sittende å se på dem, mens jeg ”gynger” oppå deg.

Hendene dine holder rundt rumpeballene mine, den ene fingeren har lurt seg til rumpehullet mitt. Du trykker mot det, mens du hjelper meg med bevegelsene. Jeg stønner, kjenner pikken din svulmer opp inni meg. Jeg snur meg mot henne, hun stønner, ser at det er like før hun kommer. Jeg blir ennå mer kåt av å se de holde på ved siden av oss.

Hun og jeg kysser hverandre
og begynner å ri dere begge raskere.

Vi stønner høyere nå og jeg tenker på at noen kan høre oss. Men nå er det like før vi kommer, og i stede konsentrerer vi oss om hverandre. Hun og jeg kysser og vi er like raske nå med å ri dere. Jeg kjenner det rykker til i kroppen hennes og snur ansiktet mitt mot deg nå. Vi kysser hverandre for å kvele stønnene våre, jeg rir deg raskt nå og strammer musklene rundt pikken din.

Vi kommer i en herlig orgasme og jeg kjenner du fyller meg opp med satsen din. De ved siden av er helt på nippet til å komme. Jeg bøyer meg over dem og legger fingrene rundt ballene hans. Så kjenner jeg at det rykker til og han fyller fitta hennes med saften sin. Hun kommer i en skikkelig orgasme og synker over han.

Vi blir sittende litt for å komme til hekte, kikker oss rundt om noen har oppdaget noe. Men det virker ikke sånn. Vi går leende tilbake på brygga og tar oss en pils før vi skiller lag og finner ut at vi kanskje skal møtes igjen snart å se hva som skjer da…