Brother Delight | Kondomeriet

Brother Delight

Det var en helg 4. juli ifjor. Min kjæreste og jeg hadde planlagt en tur til familiens strandhytte som vi fikk låne av foreldrene hans. Pakket og klar skulle vi reise fredags morgen og skulle akkurat til å dra idet hans mor kom med en beskjed. "Du er bare sytten Robert, jeg vil ikke ha noe tull. Derfor blir din bor med dere." Jeppe slentret ned trappen i singlet og sweat-pants. Dette ble nesten for mye, jeg hadde alltid hadde hatt en ting for Roberts bror. Hans mandige muskler under stramme singleter, rufsete hår. En gang jeg hadde dusjet og skulle til å tørke meg kom han inn, han trakk ikke en mine og kledde av seg. Jeg sto der kliss naken og kjente opphisselsen i kroppen strømme rundt. Han kledde av seg alt sammen og vendte seg mot meg.
"Blir du med?" Penisen hans var stor og hard. Jeg nærmest slikket meg rundt munnen før jeg rasket til meg klærne og løp ut. Hjertet mitt dunket hardt og fort, og jeg var våt som faen.

Klokken var blitt rundt to om kvelden og stearinlysene skinte i mørket. Vi lå nakne på skinnfellene og robert strøk meg på magen. Han var svett og sliten etter å ha kommet utover meg, jeg kom aldri. Hver gang jeg hadde sex med han tenkte jeg bare på han nytelse, jeg elsket han jo, men han var altfor trygg. "Fikk du orgasme?" spurte han. "Ja, jeg gjorde det" jeg kysset han og sukket før jeg kastet en til vekubbe i peisen.

"Jeg elsker deg" han sovnet før jeg fikk svart. Vi hadde flyttet oss over til hvert vårt soverom og jeg sov naken som alltid. Veranda døra sto på vidt gap ettersom det var så varmt som det var. En finger strøk over leppene mine og fortsatte nedover. Nedover halsen, over brystene og videre ned til navlen. Fingeren stoppet opp ved linningen. Brystvortene mine var alerede harde og stive, pen sprengtes nesten da hånden dro i dem. Jeg åpnet øynene og så rett på han. Jeppe hadde et søtt og ømt smil om munnen og bøyde seg ned for å kysse meg. Tungen hans flyttet seg fra munnen min og ned til brystene mine. Han sugde på dem hardt og flittig, og masserte venusberget mitt med håndbaken.

Sultent bøyde jeg meg opp til han og nærmest rev av han boxeren. Den var et mesterverk. Et mesterverk som akte seg vei mellom bena mine og skjøv alt til side. Den var det største jeg hadde sett. Han pumpet inn og ut av meg mens han dempet skrikene mine med munnen. Han trakk staken ut og fikk meg til å trygle ynkelig om mer. Jeg krympet meg av smerte og nytelse da han masserte klitoris med tungen, hva denne forbudte affæren kunne gjøre med meg. Jeg kom og kom, før jeg bevimte av nytelse og utmattelse.