Bølger av orgasme

Bølgene med orgasme skyller over meg. Hvem hadde trodd at dette kom til å skje? Etter utallige `sveip` fram og tilbake på Tinder møtte jeg min partner og kjæreste. Maria er den flotteste damen jeg har møtt. En ting er at hun har et vakkert utseende og kan mye om verden. Hun er også en god støttespiller, full av respekt og jeg er dypt forelsket i min kjæreste. I senga er hun en gudinne, min sex-gudinne som jeg pleier å si.

Denne historien er hentet fra soverommet mitt hvor vi har hatt uendelige mange eventyr. Bortsett fra at dette er kanskje et av de største for min del. Dette er eventyret hvor jeg endte med å si: ”Dette er faen meg det mest magiske jeg har opplevd.”

Vi blir enige om å møtes utenfor leiligheten min. Når hun banker på døren møter jeg Maria med et grådig og intens kyss. ”Åh! Vel hallo!” kommer det fra henne når kysset er ferdig. Vi veit begge hva ordet ”hallo!” betyr. Klangen og undertonen sier alltid ”jeg er våt og vil ta deg, gjerne her og nå!” Vi ser på hverandre. To par øyne, et par mørke og et par lyse. Jeg plasserer hendene mine over de sterke, kraftige skuldrene hennes og hvisker inn i øret hennes: ”Jeg vil at du skal ta meg, ta meg både vaginalt og analt.” Deretter plasserer jeg et ømt og forsiktig kyss på kinnet hennes, noe jeg vet godt er en stor turn-on knapp. Blikkene våres møtes og jeg ser det lyse i øynene hennes. Det er nærmest så jeg kan se stjerner inne i de brune øynene.

Kort tid etter øyeblikkene i gangen står vi inne på soverommet mitt. Samtidig som vi kysser hverandre så begynner klærne å falle av, ett etter ett. Til slutt står vi nakne og holder rundt hverandres kropper. Vi legger oss i sengen min. Jeg legger meg på skrå over Maria. ”Åh hun er så vakker;” tenker jeg og stryker hånden min fra ansiktet hennes og nedover halsen. Jeg stopper ved det ene brystet og stryker over det. Så stryker og kiler jeg over nippelen hennes, jeg ser den blir hard og stiv. Hun smiler til meg, et smil som jeg har falt totalt for. Vi kysser, tungene våres møtes samtidig som jeg tar hånden min rundt det ene brystet hennes og begynner å gni det. Hun stønner svakt mens jeg fortsetter, litt hardere og fortere.

Maria legger seg over meg. Hun fortsetter å kysse meg, dype, intense, grådige, ”jeg-vil-ha-deg-nå” kyss. Hendene hennes er over meg, de er over puppene mine, over magen min, midjen min, og nå går de nedover mot underlivet mitt. Jeg kjenner jeg er våt, jeg vil ha henne. Og hun vil ha meg.Jeg sprer beina, hun tar en hånd imellom. Kjenner etter, jo, jeg er våt bekrefter hun. Jeg ligger på ryggen, klar for å ta i mot det som skulle komme fra min sex-gudinne. Maria vet akkurat hvilke knapper hun skal trykke på til hvilken tid.Først leker hun med klitten min, styrker rundt den, klemmer på den, kiler den. Jeg ler, for dette kiler. Så henter hun fuktighet fra åpningen min og smører inn klitten med saftene mine. Fingrene hennes glir over kjønnet mitt, jeg merker jeg blir våtere og våtere.

Så kommer spørsmålet jeg har venter på: ” Vil du at jeg skal gå ned på deg Anna?”

Jeg nikker, av glede, av spenning. Når Maria går ned på meg så åpnes en ny verden. Det er noe så vakkert og intimt at få ord kan beskrive.Hodet hennes er mellom beina mine. Saftene mine renner av meg, Maria påpeker det, at det renner ut av meg, blank saft renner nedover rumpen min og ned på lakenet. Hun tar tak rundt hoftene mine, og begynner.Først går tungen rundt hele kjønnet. Starter øverst og slikker seg nedover, helt ned til min vaginale åpning. Så er det klitten sin tur. Dette kiler alltid så mye synes jeg så her handler det om å være forsiktig. Tungen hennes går i sirkler rundt og rundt klitten, før hun slikker oppå den. Den har allerede skiftet farge til blodrød og den har vokst til dobbel størrelse. Tungen til Maria går nedover, langs kjønnsleppene og treffer skjedeåpningen min. Det er så intens. Tungen forsvinner inn i åpningen min, inn og ut, inn og ut, inn og ut. Denne følelsen er utrolig. Å bli penetrert med tunga hennes er fantastisk godt.

Den store finalen kommer når hun nå tar ekstra godt tak rundt hoftene mine. Jeg ligger og nyter det som nå kommer. Maria tar å suger klitten min inn i munnen sin. Det kommer et vakuum, et ganske sterkt trykk på en gang. Og jeg stønner. Høyt. Veldig høyt. Orgasmen kommer som en flodbølge fra klar himmel, skyller over meg. Hun gjentar suksessen noen ganger, jeg kommer minst like hardt hver gang.Jeg ligger i senga, på ryggen. Andpusten over de kraftige orgasmene som nettopp skylte over meg. Ved siden av meg ligger en godt fornøyd Maria. Munnen hennes glinser i lyset av saftene som har kommet ut av meg. Jeg setter meg opp og kysser hun, tar tungen min og slikker over munnen hennes. Det smaker mus.

”Tror du at du er ferdig enda?” Maria ser bort på meg. Jeg rister på hodet og venter spendt på fortsettelsen.

Gjennom vårt flere måneder lange forhold har vi samlet opp en stor samling med leketøy, eller ”venner” som vi sier. Vi velger to av de beste ”vennene”. Det ene er Fun Factory sin ”Big Boss” dildo som lenge har vært min favoritt. The Boss er en stub dildo,  med god gripefunksjon og kan brukes sammen med sele som strap on. Den andre er også fra Fun Factory og er Tiger vibrator, den har riller som treffer innsiden av vaginaen veldig godt og har vibrasjon som går fra svak til ganske sterk og intens.

Maria klargjør dildoen og vibratoren med glidemiddel på de begge. Så reiser jeg meg opp og går bort til skrivebordet min. Jeg legger en pute foran meg og legger overkroppen over bordet. Kroppen min er naken. Maria stryker en hånd over ryggen min, starter øverst ved skulderen og nedover, hånden glir over rumpen min, plutselig kommer et dask på rompa. Dette er tegnet vårt for at ”nå kommer et nytt, spennende og intimt eventyr”. Jeg smiler og veit at jeg kommer til å elske det som kommer. 

Jeg sprer beina, det er plass til å føre inn Tiger vibratoren nå. Skjedeåpningen min er på vidt gap, jeg er utrolig våt og det renner av meg. Maria står bak meg, holder rundt meg samtidig som hun fører inn Tiger. Idet hele leken går inn slipper jeg ut et stort stønn. Dette trykket er enormt godt. Først kjører hun uten vibrasjon, men forsiktig inn og ut. Jeg puster rytmisk til penetreringen. Så gir jeg signal om å kjøre fortere, og Maria adlyder. Vibratoren går fortere og fortere inn og ut, jeg puster tyngre og tyngre, fortere og fortere. Etter kort tid så kommer orgasmestønnet, det tunge, dype, stønnet idet jeg kommer.

Men vi er ikke ferdige med Tiger, nå er det klar for en tur med vibrasjon. Vibrasjonen er det den fantastiske kjæresten min som styrer, hun skal overraske meg. Først kjører hun med litt og jevn vibrasjon. Det er pirrende og jeg liker det godt. Så kommer den store bølgen. Maria skrur opp vibrasjonen, den blir kraftige og mer intens, den kommer i bølger og hun penetrerer meg med vibratoren i takt med bølgene.På dette tidspunkt er det ikke bare vibrasjonen som kommer i bølger. Orgasmene mine skyller over meg, som store, kraftige, deilige bølger. Jeg elsker hver enkelt av bølgene som kommer. Jeg surfer på de og tar imot hver eneste en.Jeg kommer mange ganger denne runden. Tar i mot orgasmene mens Maria står bak meg, en hånd holder rundt meg mens den andre jobber med å ta meg. Men det er ikke det eneste som skjer. Plutselig merker jeg at jeg spruter! Maria merker det samme og jeg kan føle smilet hennes bak meg. Å sprute for en dame er ikke noe som skjer hver gang, sexen skal være veldig god for at kroppen skal være i stand til å sprute.

Men altså, jeg ligger jeg lent over skrivebordet mitt og spruter. Det renner nedover beina mine, orgasmen som kommer nå skyller så hardt over meg at jeg nærmest skriker mens jeg stønner. ”Ahhhhh jeg elsker deg!” stønner jeg mens den største bølgen skyller inn over meg. Idet jeg stønner (nesten skriker) kommer enda et kraftig dask på baken. Jeg kom hardt, godt, lenge, intens, kraftig og intimt. Dette var magisk og jeg snur meg og ser på kjæresten min. Hun holder Tiger i hånden, oppover hånden hennes er små dråper helt opp til albuen hennes. ”Ja jeg ser du kom ganske hardt der ja,” sier hun med et triumferende smil.

”Orker du mer?” smilet Maria sender meg gjør at jeg momentant vet hva som nå vil komme. Analsex. Jeg ser bort på den fantastiske sex-gudinnen min. Jeg nikker og legger meg over skrivebordet igjen. The Boss, dildoen er nå festet opp til en sele, Maria har tatt den på seg og er klar til å ta meg bak. Den er godt smurt opp med glidemiddel slik at det ikke skal gjøre vondt. Hun inntar posisjon bak meg, jeg lener meg framover så det skal være enkelt å trenge inn for hun. Idet dildoen føres inn analt på meg så slipper jeg igjen et stort stønn. Det er en helt fantastisk følelse. Hun fører den inn sakte og litt etter litt. Når den er helt inne så venter hun litt, står helt rolig så jeg kan kjenne på følelsen og bli vant med å bli fylt opp analt.

I begynnelsen går det sakte mens Maria begynner å penetrere meg. Rolige støt og jevne bevegelser. På mitt signal går hun fortere og fortere fram. Til slutt er det et kjapt tempo med kraftige støt. Jeg ligger på bordet og tar imot. Det skal ikke lenge til før jeg kommer, og når jeg først kommer analt, ja da kommer jeg. Orgasmene er harde og deilige. De er kraftige og altslukende. ”Ta meg Maria!” skriker jeg mens hun tar meg hardt og lenge.

En av de viktigste momentene med sexen med Maria er etterpå-kosen. Når vi ligger nakne i senga etterpå og holder rundt hverandre. Jeg tenker tilbake på de siste månedene. På all den gode sexen, på vennskapet, kjærligheten, på respekten hun viser meg, på ærligheten og trofastheten som vi har ovenfor hverandre. Jeg snur ansiktet mot den mest fantastiske kjæresten min og hvisker ”Dette var faen meg det mest magiske jeg har opplevd” og sovner, trygt og godt på brystet hennes.