Blindveien

Jeg landet på Evenes flyplass sent en høstdag 2014. Været var det vanlige, overskyet og lett regn. Ute var det veldig mørkt og det var ikke lengre noe tegn til midnattsolen. Da jeg kom ut i ankomsthallen sto hun allerede å ventet på meg. Hun hadde på seg en lang mørk kåpe som ble holdt lukket av et belte rundt livet. På beina hadde hun noen svarte støveletter med hæl.

Jeg smilte da jeg så henne, tenk at det var fem måneder siden sist vi møttes. Snapchat og skype hadde vært brukt titt og ofte, men nå skulle vi endelig få kjenne hverandre igjen. Vi skulle få kjenne kroppene våre møtes, bli varm og klam sammen.  Jeg gikk mot henne med et bredt smil om munnen, og hun mot meg med et lurt blikk. Leppene våre møttes i ett langt og vått kyss. Hendene mine omfavnet henne og gled ned til den deilige rumpen hennes. Hun slapp ut et lite stønn i det hendene mine klemte til. "Jeg har gledet meg til denne dagen lenge" hvisket jeg i øret hennes. "Det har jeg også svarte hun" og bet meg forsiktig i øreflippen.

Vi slapp å vente på bagasjen. Da jeg kun skulle være med henne i to dager hadde jeg fått plass til alt jeg skulle ha med i kofferten jeg hadde med inn på flyet. Jeg var noe skeptisk til å ta med tau og håndjern gjennom sikkerhetskontrollen på Værnes, men den kvinnelige sikkerhetsvakten der ga meg bare et lurt smil i det jeg fikk igjen kofferten etter kontrollen.

Da vi var kommet ut i bilen møttes leppene våre hverandre igjen. Denne gangen ble tungen med på leken. Og hendene mine fant de deilige brystene hennes. Først utenfor kåpen, men etter kort tid lot jeg den ene hånden min gli innenfor. Jeg ble positivt overrasket da det bare var bar hud som møtte håndflaten min under kåpen. Hånden min omfavnet så mye den klarte av det ene brystet hennes. Jeg kunne kjenne brystvorten hennes stivne til mellom fingrene mine. “Det virker som om kroppen din er klar,” sa jeg, mens jeg forsiktig klemte den stive brystvorten hennes mellom tommel og pekefinger. “Jeg er visst ikke den eneste som er klar,” svarte hun og la en hånd utenfor buksen min, på det nå voksende lemmet mitt.

Hun lot hånden stryke opp og ned langs låret mitt noen ganger før hun sa at vi måtte komme oss avgårde. Jeg fjernet hånden min fra brystet hennes, og hun sin fra skrittet mitt. Deretter startet hun bilen og begynte å kjøre. Underveis la hun av og til hånden sin tilbake mellom lårene mine. Det var som at hun ikke ville gi meg tid til å bli myk. Hun ville holde meg hard helt til hun kunne nyte meg. Da jeg forsøkte å ta hånden min inn under kåpen hennes dyttet hun den bort og sa at det var farlig mens hun kjørte. Hun kunne bli veldig ukonsentrert. Det hadde hun forsåvidt rett i, men jeg ville ha henne. Ta henne. Nyte henne. Da vi hadde kjørt en liten stund blinket hun seg inn på en liten skogsvei. En vei jeg aldri før hadde kjørt, men som hun tydeligvis visste var der.

Hun kjørte sakte innover den smale veien, som var omringet av trær og myr. Det var verken gatelys eller hus i nærheten. Det eneste vi kunne se var veien foran, lyst opp av lysene på bilen. Hun bremset ytterligere ned og vi beveget oss nå i gangfart. Da kjente jeg igjen hånden hennes på innsiden av lårene min. Til både hennes og min fornøyelse var jeg fortsatt hard. Hånden hennes jobbet med knappen øverst på buksen min, og etter litt fomling gikk den opp. Hun tok så tak i glidlåsen og åpnet den også. Det harde lemmet mitt stakk nå opp av bokseren jeg hadde på meg, og hun lot hånden stryke over det. Øynene hennes forlot ikke veien og alt hun gjorde, gjorde hun uten å se. Hun tok tak i toppen av bokseren min og prøvde å dra den ned. Det var nesten umulig med bare en hånd så jeg hjalp henne. Jeg løftet meg litt opp fra setet og dro ned både buksen og bokseren.

Hånden hennes tok et godt grep om meg og begynte å bevege seg opp og ned i rolige bevegelser. Jeg kunne se smilet om munnen hennes vokse. Øynene mine lukket seg, og jeg lente meg tilbake i setet for å nyte det hun gjorde med meg. Hva annet kunne jeg gjøre da jeg ikke fikk røre henne? Bilen beveget seg nå saktere enn gangfart mens håndens bevegelse gikk fortere. Den hadde et godt grep rundt det harde lemmet mitt og alt jeg kunne gjøre var å nyte hver minste bevegelse.

Etter en stund kjente jeg at bilen stoppet helt opp. Da jeg åpnet øynene så jeg ikke lengre noe vei foran oss. Det var heller ikke hus eller lys i området. Det eneste vi så var bjørketrær og myr. Hun lot bilen gå slik at vi fortsatt fikk varmluft. Før jeg fikk tid til å bøye meg mot henne hadde hun lagt hodet sitt ned mellom lårene mine. Hun begynte med å slikke meg forsiktig på tuppen. Lot tungen leke rundt kukhodet mitt, samtidig som den ene hånden hennes fortsatt jobbet opp og ned langs skaftet. Litt spytt rant nedover kuken min og gjorde hele meg våt og glatt. Da hun tok et nytt tak om kuken min slik at hun skulle få utnytte det våte spyttet ble den gode følelsen enda bedre. Jeg stønnet av glede og nytelse.

Nå nøyde hun seg ikke lengre med å leke med hodet, hun ville ha hele meg i munnen og lot hånden gå ned til ballene mine mens hun omfavnet kuken min med leppene sine. Bevegde hode opp og ned, lot lemmet mitt gli inn og ut av den våte munnen hennes samtidig som tungen gjorde bevegelser jeg aldri før har opplevd. Det hele var nesten nok til at jeg skulle eksplodere. Vi hadde tross alt ventet på dette øyeblikket i fem måneder.

Mens hun forsatte å suge meg, leke med ballene mine, og bruke tungen sin på måter man ellers bare kunne drømme om, klarte jeg ikke lengre å holde mine fingre unna henne. Jeg måtte ta på henne, kjenne kroppen hennes under fingrene mine. Jeg lot hendene mine gli inn under kåpen hennes. Lot dem finne de deilige store brystene hennes. Det var helt magisk, som å kjenne dem for første gang igjen. Kuken min ble om mulig enda hardere da jeg begynte å massere de store brystene hennes. Jeg hørte et lite stønn fra henne.

Nå var det min tur til å kle av henne. Jeg tok tak i håret hennes og dro henne forsiktig opp fra skrittet mitt. Det krevde mye selvdisiplin for å stoppe mens hun sugde meg som jeg aldri har blitt sugd før. Det var som om hun lagde et vakuum i munnen og det gjorde nytelsen så mye bedre. Da hun satt oppreist tok jeg tak i beltet som holdt igjen kåpen, åpnet det med en hånd samtidig som den andre hånden min fortsatte å massere henne. Da beltet var åpnet var det en smal sak å ta av henne det eneste plagget hun hadde på seg. Kåpen datt bak henne i setet, og jeg hadde fritt syn på den deilige kroppen hennes.

Den ledige hånden min fant låret hennes og dro det forsiktig fra det andre så jeg kunne nyte synet av den nybarberte musen hennes. Det eneste som ikke var barbert var en tynn liten stripe som gikk opp fra oversiden av klitten og noen cm oppover. Lyset fra taket gjorde at det nærmest skinte fra den våte sprekken hennes, og munnen min ble fylt av vann ved tanken på å la tungen min gli mellom leppene hennes.

“Vi får gå i baksetet så det blir bedre plass for meg,” sa jeg mens jeg rev av meg skoene og fikk dratt ned både buksen og bokseren min helt. Hun var ikke vanskelig å be, og etter at jeg hadde klatret bak gjorde hun det samme. Det eneste plagget hun nå hadde på seg var støvlettene. Det gjorde meg ingenting at hun fortsatt hadde dem på seg, faktisk tvert om. Det tente meg. Hun skrevet over meg i det hun kom i baksetet. Vi så hverandre inn i øynene og leppene våre møttes igjen i noen heftige kyss. Da kjente jeg plutselig en våt trang følelse rundt kukhodet mitt. Hun hadde begynt å senke seg ned over meg. Lot meg forsiktig gli inn i henne. Et høy stønn unnslapp oss begge på dette tidspunktet. Da tuppen av lemmet mitt var inni henne reiste hun seg igjen og jeg gled ut av henne. Jeg prøvde å reise meg etter henne for å gå inn i den deilige grotten hennes igjen. Dette til ingen nytte da hun dyttet meg ned igjen og sa: “Det får være en smakebit av hva som venter deg.”

Hun la seg ned i baksetet og spredte lårene sine for meg. Jeg la meg like fort ned, plasserte hodet mitt mellom lårene hennes. Lukten av henne, synet av henne og tanken på hva som ventet gjorde meg gal av venting. Tungen min begynte på utsiden av leppene hennes. Sakte opp og ned, helt inntil leppene, forsiktig opp mot klitoris, uten å berøre den. Så ned igjen på andre side. Stønnene og den tunge pusten hennes fortalte meg at hun ville ha mer! Tungen min fant sprekken, den begynte helt nederst ved åpningen hennes og gled sakte oppover, veldig sakte opp mot klitten hennes. Da tungen var på klitten hennes ble den værende der. Den bevegde deg seg opp, ned, til sides, med mye kraft, forsiktig, langsomt og hurtig. En deilig kombinasjon av alt dette gjorde at hun nå pustet som om hun var andpusten og slapp ut flere høylytte stønn som gjorde meg mer ivrig.

Etterhvert lot jeg fingrene mine bevege seg bort fra klitten hennes og mot den deilige trange grotten hennes som nå var rennende våt. Da fingrene mine var på vei inn i henne dro hun hånden min bort og åpnet bildøren. Før jeg hadde fått sukk for meg forsvant hun ut den åpne døren. Uten å tenke meg om forsvant jeg etter. Da jeg kom ut av bilen så jeg henne stå forran bilen. Synet av henne som bøyde seg over panseret med ingen ting annet enn støvelettene på seg gjorde at jeg ikke klarte å kontrollere meg.

Jeg tok tak rundt hoften hennes, spredte bena hennes ved hjelp av mine. Slik som politiet gjør om de skal ransake noen. Lemmet mitt var fremdels hardt av tanken på hva jeg kunne gjøre og synet av henne som sto bøyd mens regnet slo lett over ryggen hennes.

Kuken min gled lett inn i henne, helt inn. Jeg startet rolig, men satte fort opp tempoet og kraften da jeg kjent hvor våt hun var. Støtene var harde mens jeg gled sakte ut av henne. Så hardt inn igjen og sakte ut. Vi stønnet begge høyt mens jeg penetrerte den våte hulen hennes. Mens jeg tok henne hardt bakfra begynte jeg å leke med tanken på å la den harde kuken min gli inn i rumpen hennes. Jeg vet at hun tidligere har sagt at det er en blindvei, men omstendighetene gjorde at jeg følte at nå var sjansen her. Sjansen for å endelig få kjenne hvor trangt det var og hvor deilig det kunne være.

For at dette ikke skulle være noe som ødela hele kvelden begynte jeg med å leke utenfor det trange hullet hennes med en finger. Lot den gli rundt åpningen hennes noen ganger. Jeg brukte spyttet mitt for å gjøre det vått og glatt. Da det ikke kom noen protester, men heller høye stønn fra henne, valgte jeg å la fingeren min presse seg sakte inn i henne, mens jeg fortsatte å penetrere henne. Det var så trangt at bare tanken på at kuken min skulle presses inn var nesten nok til at jeg kom inni henne i det øyeblikket.

Kuken min gled ut av grotten hennes for siste gang i kveld og gled sakte mot det trange jomfruhullet. Hun pustet tyngre og saktere. Jeg var ved åpningen nå, presset meg forsiktig mot den og kunne se meg selv forsvinne sakte inn i det trangeste hullet jeg noen sinne har følt. Jeg stønnet høyt, så høyt jeg kunne idet hele meg var inni henne. Fingrene mine fant klitten hennes samtidig som jeg penetrerte henne. De beveget seg nesten vibrerende. Vi var begge ved å komme nå og det var ingenting jeg ville mer. Hun var nå blitt så klar for kuken min at jeg kunne støte hardere inn i henne.

Hun kom i en ekstatisk orgasme og lyden av skrikene hennes gjorde at jeg ikke holdt ut lengre, jeg kom i henne, fylte henne, og hørte meg selv stønne høyt. Jeg gled ut av henne og vi satte oss tilbake i bilen. Begge med store smil om munnen. Ingen ord ble sagt på vei tilbake til leiligheten hennes. Men de brede smilene våre sa alt vi trengte å si.