Bil sex (opel Ascona)

Det er en kald vinter kveld, du er ute å kjører i Acona'n din på vei for å hente en venninne. Du ser en mann går langs veien, for en tulling tenker du! Du er på vei tilbake hjem med venninnen din da ser du den samme mannen, du spør om han skal sitte på? Da først ser du hvem det er, jeg fryser nesten i hjel av kulda og takknemlig for at jeg får sitte på. Vi kjører hjem din venninne og du spør hvor jeg bor? Et stykke unna svarer jeg... Jeg ser på deg, ser du er en vakker kvinne som kjører Opel og det liker jeg. Jeg legger hånden min på låret ditt, du ser på meg og gir meg et Blikk.

Jeg tar hånden min lenger inn, begynner å beføle deg utenpå buksa. Du svinger inn på en skogsvei og lar bilen gå, du ser på meg, lener over mot meg og kysser meg forsiktig, jeg kysser deg nedover halsen, tar av deg toppen, smaker på deg nedover mot brystene dine, tar av deg BH'n og smaker på de vakkre brystene dine, du sitter nå naken i bilen og ser du er våt da jeg kler av meg og du tar tak i den stive penisen min, lener deg over og tar den langt inn i munn, jeg stønner til da du tar hele min stive penis i munnen din. Du kjennes klar ut til å ha meg i deg, jeg fingrer deg litt forsiktig med en finger og så litt fortere med to fingre, du stønner forsiktig. Du tar bort hånden min, klartrer over til pasasjersiden der jeg sitter, du lener deg mot frontruta på Ascona'n din og tar tak i min stive penis i det du lener deg tilbake, du stønner til idet du kjenner den stopper i deg, jeg kjenner du er rennende våt.

Du knuller meg forsiktig og bruker hele min stive penis. Plutselig kjører du hardt og fort, du stønner høyt og virkelig, du lager nesten kloremerker i dashbordet på bilen din. Du stopper opp, suger meg litt, legger deg i baksetet og sier bestemt ta meg når du beføler deg selv. Jeg kysser deg, smaker og beføler brystene dine, leker meg ned mot klitorisen din, slikker deg så du skriker.

Det renner av deg idet jeg kjører den stive penisen min hardt i deg, du stønner til av nytelse. Du ber meg komme i deg etter at du har hatt flere orgasmer og du har sprutet meg ned. Du kjenner jeg kommer i deg ordentlig og du smiler. Vi ligger å koser da du plutselig spør meg, vill dette skje flere ganger!.?